Home » Tobias heeft Grace erg gemist, de twee spreken over hun gevoelens

Tobias heeft Grace erg gemist, de twee spreken over hun gevoelens

Door BigBrotherNederland

Tobias woont weer in het huis, gisteren keerde hij weer terug. Afgelopen avond is vrij rustig verlopen. Grace en Tobias zijn blij elkaar weer te zien, de twee spraken vannacht lang met elkaar in de woonkamer. Grace praat Tobias in eerste instantie bij over wat er allemaal gebeurd is. Zoals groepjes, onderlinge relaties, hoe de mensen nu zijn en andere gebeurtenissen. Ook vertelt ze dat ze gisteren op Peter heeft gestemd en niet voor Dimitri is gegaan. Puur omdat Peter zich meer terugtrekt. Tobias kan zich daar wel in vinden, hij merkt precies hetzelfde. Hij heeft zich voorgenomen om meer met mensen contact te leggen waarmee hij een mindere connectie heeft. Zo wil hij zich richten op Peter en Nawel. Om hen zo ook beter te leren kennen. Ook heeft hij zich voorgenomen om bij zijn eigen gevoel te blijven tijdens nominaties. Ik ben hier voor mezelf benadrukt hij.

Grace geeft daarna toe dat hij Tobias gemist heeft. Ik wil je zoveel vertellen over buiten het huis maar de camera’s houden mij tegen. De twee spreken nog een keer af om daar na Big Brother over te praten. Dan komt Tobias terug op het gesprek wat hij eerder met haar had . Hierin gaf Tobias aan dat hij zich geen rol weet te geven, hij bepaalde signalen krijgt en dat hij kwalijk nam dat ze  bepaalde zaken besprak met Hanne. Daar heeft hij op teruggekeken en vind dat hij het te groot heeft gemaakt. Je dacht dat ik je alleen gebruik als ik me slecht voel reageert Grace. Of als het me uitkomt en je vroeg je af wat je rol daar in is. Maar toen je weg was heb ik ook echt gemerkt dat je wel echt iets voor me betekent geeft ze toe. Ik voelde me echt raar. Ik weet niet eens wat ik precies voelde maar ik voelde me wel raar benadrukt ze. Hier in het huis maken we dingen veel intensiever mee. Ik wil wel dat je dat weet, het is echt wel meer dan dat, ik voel me oprecht fijn bij je. Tobias vertelt dat hij de afgelopen dagen goed heeft kunnen nadenken en geeft ook toe dat hij haar ook serieus gemist heeft. Maar aan de andere kant worstelt hij wel met zijn verstand en gevoel. En moeite heeft zijn hart te volgen…

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 45 Average: 4.6]

Ook interessant:

13 Reacties

Danny 3 februari 2022 - 09:48

ik vind tobias wel een saaie man heeft weinig humor maar hij is niet echt irritant

Beantwoord
Els 3 februari 2022 - 10:24

Tobias en grace is een combie die nooit gaat slagen
Grace is veel te druk en aanwezig voor hem

Beantwoord
pip 5 februari 2022 - 22:07

Kan heel goed gaan hoor, mijn man is super rustig en ik de stuiterbal

Beantwoord
Tam 3 februari 2022 - 10:57

Nou dat vind ik van niet dat Tobias saai is.

Beantwoord
bonnie 3 februari 2022 - 11:30

Mooie koppel ……..

Beantwoord
John 3 februari 2022 - 12:27

Super nominatie keuze van het huis en nu is Nawel weer safe door Leroy die haar de immuunspeld laat toekomen omdat hij dimi en salar niet moet.
Dus gaat een van de twee sterke spelers het huis uit.
Bewoners worden langzaam wakker

Beantwoord
Dutchie 3 februari 2022 - 12:54

Tobias is echt zichzelf, en wat het wordt tussen hem en Grace…..we. zien wel.

Beantwoord
Jongen 3 februari 2022 - 14:33

Ik zie het ook niet echt slagen die twee , gevoelens worden nu groot omdat je samen in een huis zit maar in de buitenwereld zie ik ze niet bij elkaar passen , grace klikte veel beter met sercan maar die moest al zo snel weg , jammer

Beantwoord
Sandra 3 februari 2022 - 14:34

Prachtig koppel, erg in balans qua karakter en persoonlijkheid. Wishing them all the best. Mooie mensen zowel van binnen als van buiten!

Beantwoord
DUTCHY xgx 3 februari 2022 - 20:18

tobias is een hele stille jongen die niet graag over zichzelf praat, hij houdt zich altijd op de achtergrond bij groepsgesprekken.
maar op deze manier krijgt hij sowieso wel informatie te horen, alleen door erbij te zitten, het is een stille muis die zo richting het eind zal spelen.
zoiets als dit zei hij een keertje, iedereen praat veel maar verteld niets en ik praat weinig maar vertel veel, als ik maar iemand heb die mij laat vertellen.
maar ik zie hem buiten het huis niet met grace, zij is zo verschrikkelijk anders en leeft een heel ander leven dan hij gewend is.
ik denk als ze samen naar een party gaan, dat hij van haar gaat schrikken, want ik denk dat zij heel erg open met iedereen is en met iedereen gek doet en echt gaat feesten.
en hij zal ook wel gaan feesten, maar zijn soort feestjes zijn denk ik heel anders dan die van grace, hij zal een klein vast vriendenclubje hebben waar hij echt mee omgaat als echte vrienden en niet elke avond 30 vrienden erbij krijgt, wat ik bij grace wel zie gebeuren want zij is echt een ‘mensenmens’.

Beantwoord
mario 5 februari 2022 - 13:59

denk jij er boenk op zit dutchy veel mensenkennis , is ook zo passen niet bij elkaar , grace is te omstuimig na 6 maand is ze tobi beu ook al is hij good looking guy hij zal vlug te saai worden voor haar , grace maakt idd vlug vrienden maar dan heb je de kans als je te vlug teveel vrienden hebt ook veel verkeerde vrienden hebt want wanneer is voor sommige iemand een vriend ? voor het geld voor eventueel vervoer wat is de definitie van vriendschap voor mij net als een relatie geven en nemen maar voor anderen is dit mss anders

Beantwoord
yvonne 3 februari 2022 - 20:43

zo blij dat tobias weer terug is ! !

Beantwoord
Ria 4 februari 2022 - 09:04

Ik vind Tobias en Grage wel een leuk koppel ..

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page