Home » Karen is helemaal klaar met Ariana en haar gedoe over medebewoner Tom

Karen is helemaal klaar met Ariana en haar gedoe over medebewoner Tom

Door BigBrotherNederland

Tom heeft gehoord dat Ariana hem leuk zou vinden. Wat Ariana nu ineens weer ontkent. Het gevoel is totaal niet wederzijds en terwijl de bewoners aan het wachten zijn tot het spel van vandaag afgelopen is wordt er veel over deze gebeurtenis gesproken.

Tom verteld aan onder andere Alice wat er is voorgevallen. Alice slaat haar handen voor haar ogen en Ronahi kan het niet geloven. Tom vindt het allemaal maar lastig. Ik wil niemand kwetsen benadrukt hij. Alice vindt het maar raar dat Karen dat gezegd heeft tegen Tom. Ze denkt dat het niet klopt. Uiteindelijk besluit Tom weer met Karen te praten. Je moet het niet groter maken benadrukt Karen. Tom wil op zijn beurt geen dingen creëren. Eerder had ze ook een gesprek met Ashley waar Ariana bij was en toen keek ik Ashley aan en dat steekt bij Ariana. En dan durf ik op niet meer naar haar te kijken. Karen denkt dat hij het gesprek met Ariana aan moet gaan. Het is geen dingetje zegt Karen, ze vind je leuk en eer niet. Maak er geen dingetje van. Dus ook niet tegen anderen zeggen.

Karen gaat daarna weer naar Ariana. Karen legt uit dat Tom gewoon niet goed weet hoe hij op haar moet reageren. Dit wordt echt een vreemd verhaal dan merkt Ariana op. Heb je tegen hem gezegd dat ik meer nieuwsgierig was wat hij over mij vond? Heb je gezegd dat ik hem een leuk persoon vindt? Ik heb gezegd zoals iedereen antwoordt Karen. Maar ik vind het geen leuk persoon benadrukt Ariana. Karen reageert gepikeerd zeg jong! Ik vind het niet meer leuk meer eigenlijk! Jullie moeten eens babbelen. Nu weet ik het ook niet meer, we gaan het loslaten oke? In de badkamer zegt Karen nogmaals dat als ze er iets over kwijt wil dat ze het zelf moet doen en niet bij haar. Ik heb ook tegen hem gezegd dat hij eens moet babbelen. Ik ga niet stap zetten antwoordt Ariana. Karen snapt dat en zegt nogmaals dat ze het niet meer doet. Ariana dreigt zelfs de groep bij elkaar te roepen als er dingen worden gedacht. Volgens Karen hoeft dat echt niet en Ariana benadrukt dat het dan groot wordt. En nu wil ik er niks meer over horen eindigt Karen.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 7 Average: 4.7]

Ook interessant:

9 Reacties

Gerard 23 januari 2024 - 15:50

Ariana is gewoon een heel naar persoon, ze denkt dat ze heel wat is…dat alle mannen achter haar aan lopen,,ze spoort niet, en dan andere andere bewoners voor het karretje spannen, brrrr

Beantwoord
Gezina 23 januari 2024 - 15:57

Ariana moet ophouden ze wordt irritant. Tom ziet niets in haar. Eruit maar.

Beantwoord
Elly 23 januari 2024 - 16:06

Wat een geroddel zo onder elkaar….bah bah

Beantwoord
Alex 23 januari 2024 - 17:38

Het is goed dat Karen het afkapt.

Beantwoord
Anouk 23 januari 2024 - 20:56

Pff ik begin het nu ook wel heel vervelend te vinden hoor….steeds ontkennen, waar het vandaan komt dat Tom haar op een andere manier leuk vindt zou ik bij God niet weten….daarna zegt ze weer dat hij haar niet mag omdat hij haar niet aankijkt. Ze is daar de gehele dag mee bezig. Ik vind het ook onwijs jammer voor haar dat ze zo onzeker is. Je voelt het als kijker ook.

Beantwoord
Sandy 24 januari 2024 - 21:41

Ariana wordt met de dag vermoeiender om naar te kijken. Eerst blijven zeuren hoe leuk ze Tom vindt en Karen voor haar karretje spannen, en vervolgens als ze beseft dat het voor Tom niet wederzijds is roepen dat ze hem niet leuk vindt. Wat een puberaal gedrag voor een volwassen vrouw. Karen doet het goed door zich er niet meer mee te willen bemoeien.
Ariana maakt zich niet populair op deze manier, van mij mag ze na Ashley vertrekken.

Beantwoord
Lies 26 januari 2024 - 08:13

Whaha wat had ze nou gedacht?? Zo een leuke knul moet die prutlip toch niet!!!

Beantwoord
Anne 26 januari 2024 - 15:55

Ik vond haar 1 van de 1e dagen al irritant: “als er morgen geen koffie is, ga ik naar huis. Serieus!” En dan de volgende dag niet naar huis gaan. Zeg het dan niet

Beantwoord
Gezina 26 januari 2024 - 19:51

Ja het gaat echt te ver. Bb roep haar tot de orde. Ze gaat gevaarlijk worden. Tom is duidelijk geweest. Ga Ariana.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page