Home » Naomi over haar verblijf in het Big Brother huis

Naomi over haar verblijf in het Big Brother huis

Door BigBrotherNederland

Naomi heeft het Big Brother huis verlaten, voordat ze de buitenwereld in ging gaf ze nog een interview. Hoe denkt ze over haar verblijf en tijd in het huis? Dat lees je hier terug.

Ik denk dat de hoofdemotie momenteel raar is. Het is heel gek om na al dei dagen het huis te verlaten. Ik heb er 85 dagen in gezeten, dat is best een lange tijd. Maar ik weet niet, momenteel heb ik er vrede mee. Dat kan nog veranderen want ik ga het huis nu natuurlijk ook op de live stream kunnen zien, en dingen niet meer kunnen volgen, vanaf een afstand kijken.. Dus ik denk dat het dan echt wel gaat binnenkomen. Dat ik het echt heel jammer ga vinden. Dus ik ga sowieso in een zwart gat vallen maar ik hoop dat ik er heel snel terug uit kan klimmen. Ik ben mezelf zeker wel tgen gekomen. Het is een hele rollercoaster aan emoties geweest zoals de kijker heeft kunnen meevolgen. Ja, ik heb soms moeilijke gesprekken moeten voeren, tegen mijzelf moeten vechten, tegen mijn onzekerheden moeten vechten. Dus ik heb wel gewoon geleerd om ermee om te gaan, van mezelf weg te stoppen want dat kon hier niet. Echt, je kan dat zo hard van mijn gezicht aflezen. Als er tranen naar boven komen, ik heb geen idee hoe je ze terug naar beneden duwt. Ze komen eruit. Ooh, ik heb soms wel de lakens gewoon over mijn hoofd getrokken. Dat ik zo gewoon eventjes alleen wou zijn, maar dan hoor je direct al die camera’s op jou gericht. Ja, zo moeilijke momenten gaan zeker niet onopgemerkt als je samen in een huis woont. Niet door Big Brother maar ook niet door je medebewoners. Maar dat is ook wel heel mooi. Want ik heb ook heel veel steun gehad aan mijn medebewoners. Eigenlijk alles samen dat ga ik missen. We zijn zelfs op een bepaald moment samen naar het toilet gegaan. Gewoon met de deur open. We hebben echt veel met elkaar gedeeld.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 22 Average: 4.1]

Ook interessant:

6 Reacties

Mia 27 maart 2021 - 10:09

Naomi…
JE HEBT HET ..HEEL GOED GEDAAN !!
STERKE MEID ??

Voor Maandag ..
DIKKE PROFICIAT MET JOU 31STE VERJAARDAG !!!
GENIET ER VAN ..MET JOU LIEVE MAMA ..en DAARNA …MET DE BIG BROTHER VRIENDEN??

Beantwoord
Sjoerd 27 maart 2021 - 10:22

Je bent een fantastisch mens. Geloof in je zelf en ga door zoals je buiten en in het huis bezig was. Heb van je genoten.

Beantwoord
Ruud 27 maart 2021 - 10:40

Veel geluk in de buitenwereld

Beantwoord
BBfan 27 maart 2021 - 11:07

Bedankt Naomi, je was een leuk mens, vooral die laatste geheime opdracht heb ik zo moeten lachen. Met je schildpad en tandenpoetsen. Je hebt het heel goed gedaan succes.

Beantwoord
maureen 27 maart 2021 - 11:38

En Nick en daarna Michel, dan blijven de vrouwen over en die hebben het alle drie vrouwen gunnen het elkaar ook.

Beantwoord
Yvonne kerssens 27 maart 2021 - 11:46

Ik baal er zo van dat naomi er uit is,wat vonden de stemmer de reeden ?

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page