Home » De bewoners doen een langdurige hunger game opdracht

De bewoners doen een langdurige hunger game opdracht

Door BigBrotherNederland

Big Brother laat op deze nieuwe dag aan de bewoners weten dat het tijd is voor de “hunger game”. Het spel waarmee je geld voor boodschappengeld kunt verdienen. Open de shutters! De bewoners doen vervolgens de raamdecoratie open. Ohh zegt Peter terwijl hij naar buiten kijkt. Big Brother zegt daarna dat de bewoners één minuut hebben om zich klaar te maken en dan de tuin in te gaan. Als de bewoners klaar zijn gaan ze snel richting de tuin. Daar hangt blijkbaar iets hoog in de lucht. Dat moeten we vangen word er gezegd. Al snel word duidelijk dat er in de lucht een stellage hangt met daaraan briefjes die voor een bepaald bedrag staan. Dan springt het beeld weg maar uiteindelijk zien we de bewoners terug in beeld. Waarschijnlijk hebben ze uitleg gehad. In tweetallen moeten de bewoners de opdracht doen. Tobias en Kristof gaan als eerst. Neem plaats onder de boom zegt Big Brother, want dit spel duurt heel erg lang. Tobias en Kristof bespreken de tactiek, er vallen dus briefjes die ze moeten vangen, deze staan voor een bepaald bedrag maar wanneer ze vallen is vanzelfsprekend niet bekend. En het briefje moet natuurlijk gevangen worden. Er hangt ook een briefje die immuniteit geeft en een briefje waarmee je iets uit je koffer kunt krijgen.

Kristof vangt uiteindelijk een briefje van 50 en Tobias merkt op dat als je een knak hoort je nog 2-3 seconden hebt. Big Brother complimenteert Kristof met hoe hij het briefje opving. Na 36 minuten vangt Kristof er weer een maar of deze de grond geraakt heeft is is onduidelijk voor de mannen. Big Brother maakt duidelijk dat het briefje van 20 in de papierversnipperaar mag. Ondertussen praten de bewoners volop over het briefje die immuniteit geeft. Uiteindelijk zien we het Big Brother logo en zien we Tobias en Kristof instructies geven aan het volgende tweetal. Dit gaat om Dimitri en Kitty. De gordijndecoratie zit weer dicht, waarschijnlijk worden er wat aangepast aan de stellage qua briefjes. Dan gaat een zoemer en beginnen Kitty en Dimitri aan de hunger games. De opdracht duurt nog even, we brengen je later op de hoogte met een nieuw nieuwsbericht.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 10 Average: 4.6]

Ook interessant:

4 Reacties

Sjoerd 10 januari 2022 - 11:03

Leuke game, maar net als met de stem van BB is nu het geluid uit de tuin niet om aan te horen.
Alleen maar gekraak.
Mensen het is 2022, dat kan én moet écht beter.

Beantwoord
gerard 10 januari 2022 - 11:17

kan je even zeggen dat ze moeten stoppen met fluister dit kan niet

Beantwoord
jan 10 januari 2022 - 11:32

heel gaaf

Beantwoord
Aggie2 12 januari 2022 - 10:49

Dit lijkt me ook een leuke opdracht voor “Wie is de Mol?”. Er kan natuurlijk ook molgeld en een vrijstelling in de stellage worden gehangen en een Mol zou hier een goede slag kunnen slaan. Ja, het is een leuke opdracht.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page