Kitty mag van de kijkers boodschappen doen en jij mag de volgorde van het immuniteitsspel bepalen

Kitty mag van de kijkers boodschappen doen en jij mag de volgorde van het immuniteitsspel bepalen

De bewoners hebben pizza gebakken, dit ging niet zo gemakkelijk maar uiteindelijk hebben ze het toch voor elkaar gekregen. Met behulp van de oven in de keuken en de pizzaoven die buiten staat. Uiteindelijk roept Big Brother iedereen naar de woonkamer. Er wordt bekend gemaakt wie er de boodschappen mag doen. Kijkers mochten dit immers bepalen. Kitty is verkozen en mag boodschappen doen. Ze mag boodschappen doen met het budget wat de groep vandaag bij elkaar verdient heeft, 100 euro. Kitty koopt uiteindelijk de volgende producten: tandpasta, wasmiddel, drie wasmuntjes, koffie, knoflook, rode pepers, pasta, ui, suiker, conditioner en kipschnitzels. De bewoners kunnen voorlopig even genieten van lekkere luxe producten. Verder hebben de bewoners nog te horen gekregen dat ze vannacht niet van de slaapkamer af mogen. Er staat morgen dus iets te gebeuren…

Bepaal de volgorde van het immuniteitsspel

Inmiddels is het mogelijk om als kijker weer te stemmen en invloed uit te oefenen in het huis. Via onderstaande linkjes kun je de volgorde van het immuniteitsspel bepalen.

Nederlandse kijkers stemmen hier

Belgische kijkers stemmen hier

Beoordeel dit bericht:
[Total: 12 Average: 4.6]
Er zijn 9 reacties op dit artikel
  1. M.G. de Wijs-Koning at 22:22

    Toch raar dat Kitty Pot heet bij het stemmen en er heet er nog een Elegance of zoiets.
    Moeilijk om ze dan op een rijtje te zetten.

  2. Kevin at 07:19

    Tja, wat voor spel? Is vroeg beginnen gunstig, bijvoorbeeld omdat je meer keuzes hebt, of juist niet, bijvoorbeeld omdat je anders eerst bij anderen kunt afkijken wat een goede tactiek is? Dilemma’s, dilemma’s…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *