Home » Ariana is ervan overtuigd dat Tom haar leuk vind en Karen ziet wel iets in Tyron

Ariana is ervan overtuigd dat Tom haar leuk vind en Karen ziet wel iets in Tyron

Door BigBrotherNederland

Ariana en Karen hadden eerder vandaag een kort gesprek. Ariana denkt namelijk dat medebewoner Tom iets voor haar voelt. Ze is ervan overtuigt dat hij haar leuk vindt. Ariana vraagt dan ook aan Karen om Tom uit te horen, of hij haar leuk vindt. Hij zou haar de beeldschone Ariana genoemd hebben tijdens het spel weerwolven. En dat doet hij volgens Ariana bij anderen niet.

Na het spel van vanmorgen waar Karen en Basiri vrijstelling gewonnen hebben besluiten Karen en Ariana even met elkaar te kletsen over Tom. Maar voordat Ariana naar Karen loopt vraagt ze eerst nog even aan Tom of hij het gesprek met haar wil hebben en daar staat hij voor open. Ariana gaat daarna bij Karen zitten. Wat ga je met hem doen vraagt Karen, apart kletsen? Ja later even antwoordt Ariana. Stel dat jij een dingetje is gaat Karen verder, zou jij hier kussen? Dat wel zegt Ariana maar verder niet. Dat zou ik ook nooit doen benadrukt Karen. Dan hou ik mij wel even in merkt Ariana op. Ik ben heel benieuwd lacht ze verder. En verteld dat ze tegen Tom gezegd heeft dat hij nooit in haar ogen zou kijken en nooit met haar zou praten en naar haar toe zou komen. Hij zou toen gezegd hebben dat hij er rekening mee zou houden en eraan zou werken. Dat is toch schattig? Ja antwoordt Karen, dat is wel schattig.

Maar ook Karen lijkt een oogje te hebben op iemand… Zou ik dat ook moeten doen met hem, dat is toch raar merkt Karen op. Ik vind het wel leuk maar dat is pas gekomen toen hij (Tyron) bij mij kwam liggen. Basiri en Dilano zijn niet echt haar types. Ik heb mijn zinnen op iets anders gezegd giechelt ze.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 6 Average: 5]

Ook interessant:

8 Reacties

Gezina 22 januari 2024 - 12:58

Wat denkt ze wel niet. Haar leuk vinden. Alleen al hoe ze kijkt naar iedereen.

Beantwoord
Petra 22 januari 2024 - 13:09

Ach die is er heel snel uit. Binnen 2 weken stap ze zelf op. Want ze trekt het niet meer, geen koffie, slechte energie

Beantwoord
Demelza 22 januari 2024 - 13:32

Die nieuwe gozer is kansloos

Beantwoord
Marie-Claire 22 januari 2024 - 14:15

Ma droom toch verder Ariana,jij ziet spoken!!

Beantwoord
Van de Vondel Marina 22 januari 2024 - 14:19

Ariana lijkt wel een puber.
Ik hoop dat Tom haar duidelijk maakt dat ze spoken ziet.
Zij zal eridd niet lang in blijven.
Niks voor haar.

Beantwoord
Gerardus 22 januari 2024 - 16:01

Sorry hoor die Ariana. Spoort gewoon niet,,,,maar meid droom lekker verder over een week of ga je gillend het huis uit

Beantwoord
Van de Vondel Marina 22 januari 2024 - 16:39

Idd, wishfull thinking noemen ze dat.
Haar kaarten niet goed geschud.

Beantwoord
Alex 22 januari 2024 - 17:57

Lijkt me wel een leuk stel samen.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page