De bewoners krijgen te horen dat er nog iemand weg moet net voor de Big Brother finale

De bewoners krijgen te horen dat er nog iemand weg moet net voor de Big Brother finale

Eerder hebben de bewoners promotiemateriaal mogen samenstellen door coins hieraan te besteden. Gisteren kregen de bewoners dit te zien in het huis. Jolien haar poster werd op het scherm getoond, Bart en Jason hadden filmpjes gekocht. En Charlotte had een verkort filmpje, ze wist niet dat het maar 1 minuut mocht en het leukste is er volgens haar uitgeknipt…

Later op de avond kwam er nog een Big Brother journaal op het grote scherm in de woonkamer van het huis. Geraldine en Tatyana vertelde in dit journaal dat er morgen (vandaag dus) nog iemand moet vertrekken. En dat alle koffers straks weer klaarstaan in de voorraadkamer. De bewoners hadden dit stiekem al een beetje verwacht. De bewoners reageren er allemaal anders op. Bart en Jason gaan schoonmaken en ruimen wat op. Jolien lag op bed ze voelde zich niet lekker en Charlotte lijkt zich druk te maken over haar nagels. Want als ze moet vertrekken heeft ze weinig tijd om hiervoor een afspraak te maken en een galajurk te kopen voor de finale van aanstaande zaterdag.

Inmiddels is een nieuwe dag aangebroken, vandaag gaat er dus iemand weg. De spanning stijgt, maar welke bewoner moet net voor de finale het Big Brother huis verlaten? Bart, Jason, Jolien of Charlotte? Uiteraard komen we daar nog uitgebreid op terug.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 27 Average: 4.7]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *