Home » De bewoners krijgen te horen dat er nog iemand weg moet net voor de Big Brother finale

De bewoners krijgen te horen dat er nog iemand weg moet net voor de Big Brother finale

Door BigBrotherNederland

Eerder hebben de bewoners promotiemateriaal mogen samenstellen door coins hieraan te besteden. Gisteren kregen de bewoners dit te zien in het huis. Jolien haar poster werd op het scherm getoond, Bart en Jason hadden filmpjes gekocht. En Charlotte had een verkort filmpje, ze wist niet dat het maar 1 minuut mocht en het leukste is er volgens haar uitgeknipt…

Later op de avond kwam er nog een Big Brother journaal op het grote scherm in de woonkamer van het huis. Geraldine en Tatyana vertelde in dit journaal dat er morgen (vandaag dus) nog iemand moet vertrekken. En dat alle koffers straks weer klaarstaan in de voorraadkamer. De bewoners hadden dit stiekem al een beetje verwacht. De bewoners reageren er allemaal anders op. Bart en Jason gaan schoonmaken en ruimen wat op. Jolien lag op bed ze voelde zich niet lekker en Charlotte lijkt zich druk te maken over haar nagels. Want als ze moet vertrekken heeft ze weinig tijd om hiervoor een afspraak te maken en een galajurk te kopen voor de finale van aanstaande zaterdag.

Inmiddels is een nieuwe dag aangebroken, vandaag gaat er dus iemand weg. De spanning stijgt, maar welke bewoner moet net voor de finale het Big Brother huis verlaten? Bart, Jason, Jolien of Charlotte? Uiteraard komen we daar nog uitgebreid op terug.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 27 Average: 4.7]

Ook interessant:

7 Reacties

Lydia lepee 30 maart 2023 - 08:00

Wanneer ?

Beantwoord
Sylvia van der Meis-Strauss 30 maart 2023 - 08:08

Hoop dat Charlotte naar huis gaat.

Beantwoord
Lydia lepee 30 maart 2023 - 09:20

Eindelijk Charlotte naar huis,terecht!

Beantwoord
Alex 30 maart 2023 - 09:39

Er kan weer gestemd worden!

Beantwoord
Hans S 30 maart 2023 - 09:40

Het ga je goed Charlotte.

Beantwoord
lize 30 maart 2023 - 09:53

jasen moet eruit

Beantwoord
Claudia Tap vos 30 maart 2023 - 14:41

Heel mooie film

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page