Home » Kristof heeft immuniteit gewonnen en 100 euro voor boodschappengeld

Kristof heeft immuniteit gewonnen en 100 euro voor boodschappengeld

Door BigBrotherNederland

De langdurige hunger game is nog altijd bezig. Dit keer is er een duidelijk knak te horen. Kitty vangt het briefje van 10 net niet. Deze gaat de papierversnipperaar in. De twee besluiten hun jas op de grond te leggen want dan raken de briefjes niet de grond. Big Brother spreekt hen toe, jullie moeten vangen niet een jas. Uiteindelijk gaat de zoemer en zijn de volgende Vera en Nawel. Na enkele minuten volgt de zoemer, geen briefje gevallen. Dan zijn Salar en Nouchine aan de beurt. Nouchine vangt 2 briefjes van 5. De pot staat nu op 60 euro. Big Brother zegt dat ze het goed gedaan hebben. Dan gaat de zoemer en als laatste zijn Peter en Grace. Peter vangt een briefje niet op. K*t zooi roept hij meerdere keren. Hoe hoog het gemiste bedrag was is onduidelijk.

Ondertussen zijn Nawel en Tobias naar de dagboekkamer geroepen. Big Brother vroeg hen wie ze immuniteit zouden geven. Tobias en Nawel hebben beide voor Nouchine gekozen. Dus de vrijstelling in de boom is waarschijnlijk voor Nouchine, mocht deze gevangen worden door de juiste persoon. Nawel laat dit aan Nouchine weten. Nawel en Nouchine bespreken hoe ze dit het beste kunnen laten gebeuren. Uiteindelijk vangt Peter wel een briefje van 10 euro, de pot staat nu op 70 euro.

Het spel is nog niet voorbij, Tobias en Kristof gaan weer. Na een paar minuten gaat de zoemer en zijn Kitty en Dimitri die weer mogen vangen. Dimitri mist een briefje, hoeveel is onduidelijk. Nawel en Verel mochten maar een paar minuten. Salar en Nouchine zijn dan en ook zij staan er maar een minuut. Peter en Grace worden ook weer snel afgewisseld door Nouchine en Kristof.  Kristof vangt de immuniteit. Nouchine voelt zich schuldig nu ze met Tobias gewisseld heeft maar volgens Kristof maakt dat echt niet uit. Maar of ze beiden immuniteit krijgen? Nouchine hoopt dat er niemand boos is maar volgens Kristof is dit spel pure loterij. Nouchine vangt een briefje van 10, de pot staat op 80 euro. Dimitri en Kitty missen 2 briefjes van 20. Vera en Nouchine willen graag geld vangen voor koffie. Uiteindelijk vangen ze 20 euro. Goed gedaan zegt Big Brother, geld voor koffie! We zien Vera en Nawel nog even en dan verschijnt het Big Brother logo in beeld. Het spel zit erop, Kristof is in de dagboekkamer geweest en vertelt dat er een video check is geweest voor het nominatie briefje. Kristof ving deze als eerst en hij alleen ontvangt immuniteit. Nu is het afwachten wie er boodschappen mag doen

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 7 Average: 4.6]

Ook interessant:

13 Reacties

bbbeatrice 10 januari 2022 - 13:21

Dit was wel een interesant spel
doe zoo verder

,,,,

Beantwoord
Els 10 januari 2022 - 13:48

Tuurlijk …kon je de klok op gelijk zetten dat hij die zou winnen

Beantwoord
Hans S 10 januari 2022 - 14:18

Waarom gooi Big Brother steeds Kitty op de livestream als ik kijk zit ik aandachtig te kijken komt zei er weer op , ik vind Kitty zo onecht overal waar ze bij komt zitten is het meteen weer andere bewoners zwart maken.

Beantwoord
Maja 10 januari 2022 - 16:26

Vera moet eruit zij doet helemaal niks is alleen met jongens bezig

Beantwoord
Els 10 januari 2022 - 21:48

Precies dat

Beantwoord
Ellyhamers 10 januari 2022 - 16:34

ik vind het allemaal zo onhygienis al ruim een week in de zelfde kleding .en hoe ze met eten omgaan ik ril ervan *

Beantwoord
Els 10 januari 2022 - 21:49

Niet meer kijken dan

Beantwoord
Ine 11 januari 2022 - 10:47

Mijn idee….

Beantwoord
Hans S 10 januari 2022 - 17:41

Hahaha Kristof had woorden met Kitty over een pizza Kristof gaf eens zijn mening Kitty meteen stil maar nu loop ze weer negatief aan het praten over Kristof ( achteraf )
Kitty haal die hele groep naar beneden met haar negatieve gedoe.

Beantwoord
Els 10 januari 2022 - 21:52

Kristof duwt bij iedereen zijn mening in hun strot dus nee je hebt geen gelijk

Beantwoord
Ine 11 januari 2022 - 10:49

Haha…ik denk dat zij juist gecast is op haar ‘karakter/type……garant voor reacties toch?

Beantwoord
jan 10 januari 2022 - 17:57

hans S JE HEBT HEELEMAAL GELIJK

Beantwoord
yvonne 10 januari 2022 - 20:18

spannend spel zeg ! !

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page