Home » Peter frustreert zich aan Nawel en Leroy drukt op de rode knop

Peter frustreert zich aan Nawel en Leroy drukt op de rode knop

Door BigBrotherNederland

Peter zit buiten met een aantal medebewoners over Nawel te praten. Hij heeft het helemaal gehad met haar zo blijkt uit dat gesprek. Aan Amy en Eveline ventileert hij waar hij tegenaan loopt. Want volgens Peter ligt ze alleen maar op haar nest. Ze eet daar en ik moet opruimen. Dat is één persoon die totaal niks toevoegt aan de groep, ze komt voor de schone schijn. Wat eten en dan trapt ze het af. Dan gaat ze naar de badkamer, haar wenkbrauwen doen, haar haar nog even doen. Haar dit en haar dat, tijd voor zichzelf raast hij. En Nouchine trapt er volledig met voeten in. Ze krijgt de muur tegen haar gezicht aan. Ik heb het haar gezegd. Ze is zo naïef. Dan denk ik, kruip je bed in, speel het spel daar. En dan zegt ze, ik kan er niet tegen, ik kan niet. Waarom kijk je zo?  Wie denkt ze dat ze is, de prinses van Perzië of zo? Maar Peter is vastberaden en brengt voortaan de afwas naar haar bed terug als ze weigert het in de vaatwasser te zetten.

Uiteindelijk gaat het geluid van de rode knop weer af. Leroy drukt en moet van Big Brother naar de gameroom komen. Later word duidelijk dat hij een keuze had. Hij kon voor verschillende producten kiezen zoals BBQ, kruiden, koffieapparaat en nog wat andere zaken. Leroy heeft gekozen voor het koffieapparaat. Het koffieapparaat wordt daarna overigens niet gebruikt want dan gaat de koffie volgens de groep er te hard doorheen. Ze maken vlak hierna koffie op de manier zoals ze deden, old school.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 24 Average: 4.4]

Ook interessant:

7 Reacties

Yvonne 19 januari 2022 - 21:56

Peter heeft gelijk ,ik deed het ook lui mens ba ,wie denkt ze dat ze is had haar het eerste uur al door

Beantwoord
Dennis 19 januari 2022 - 23:55

Peter moet niet zo zeiken, Nawal is tenminste wel oprecht vergeleken met sommigen. Dat kan ik van Peter niet zeggen. Zoveel afgunst telkens, wat moet dat lastig zijn zeg.

Beantwoord
Domen Maria 20 januari 2022 - 06:35

Peter heeft helemaal gelijk ik vind dat ook van Nawel.

Beantwoord
Hans S 20 januari 2022 - 09:06

Leuk dat dat Tobias de koffer terug krijg , ik had gisteren op Vera gestemd.

Beantwoord
Thea 20 januari 2022 - 09:42

Ohhh dus nawel krijgt het moeilijk.
Ja heefd een vrijstelling dus niet bang voor Zaterdag

Beantwoord
aukje 20 januari 2022 - 10:28

de meeste vrouwen doen daar niets. laat ze de hele week maar koken en afwassen.

Beantwoord
J.e 20 januari 2022 - 12:31

Inderdaad de meeste vrouwen doen niets in het huis, Big Brother moet hier wat aan doen, taken geven vegen, dweilen en stoffen e.d niet steeds op je luie reet zitten.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page