Thomas vertelt aan Jill dat hij haar genomineerd heeft

Thomas vertelt aan Jill dat hij haar genomineerd heeft

Thomas zit al enkele dagen niet helemaal lekker in zijn vel. Dit lijkt sinds de nominaties zo, hij heeft spijt van zijn stemkeuze. Hij heeft namelijk op Jill gestemd. Nu bekend is wie er genomineerd zijn, Els en René. Besluit Thomas het gesprek aan te gaan met Jill.

Thomas zegt tegen Jill dat ze zich geen zorgen moet maken, maar ik heb een verkeerde keuze gemaakt voegt hij eraan toe. En ik wil niet dat je dit later terug zou zien. Wat dan vraagt Jill. Ik heb op jou gestemd gaat Thomas verder. En dat wil ik wel even duidelijk maken. Ik kon niet geloven dat jullie niets wisten (doelend op gebeurtenissen eerder in Big Brother). Ik had het gevoel dat er iets was en jullie (René, Jill en Zoey) je ei niet kwijt konden. En dat reflecteerde een beetje naar mij toe van jullie weten dingen. En je mag het ook niet zeggen, dat heeft René ook tegen mij gezegd. Ik had veel namen in mijn hoofd en jij bent zeker niet de enige benadrukt hij. Het ligt aan mij niet aan jou. Het maakt niets uit reageert Jill op zijn verhaal. Thomas praat nog even verder, we hebben een klik en ik weet dat het allemaal als grap is maar flirty jokes kan ik niet handelen. Ik vind het wel zo eerlijk om het jou te vertellen vervolgd hij. Na de nominaties wist ik vrijwel gelijk dat ik de verkeerde keuze gemaakt had. Achteraf is dat makkelijk te zeggen. Maar ik ben blij dat je niet op dat bord stond want ik had mij echt k*t gevoeld. Dat maakt niets uit, het is jouw keuze zegt Jill op haar beurt. Jill en Thomas hebben uiteindelijk ook nog een codewoord afgesproken, mocht Jill te dicht bij Thomas komen wordt het woord “Lampion” gezegd…

Beoordeel dit bericht:
[Total: 20 Average: 3.9]
Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. Hans at 17:20

  Raar “mocht Jill te dicht bij Thomas komen ” wie wil een meid als Jill nou niet dicht bij hem hebben zo een leuke meid.
  Jill is gewoon een heel lieve meid wel een beetje stil maar elk vogeltje zingt zoals het gebekt is…

  • D. Oedel at 21:56

   Karlijn, enige reden dat René eruit moet? Ik vind het juist een stabielere factor, iemand die dingen voor zich kan houden en daarmee voor velen in het huis een vertrouwenspersoon kan zijn waar men even kan babbelen zonder dat dit het hele huis rond gaat.
   .

 2. Istar at 11:16

  Van mij mag Else eruit. Heb op haar gestemd. René is ’n beschaafde jongen die moet leren om met z’n eigen gedrag en andere mensen om te gaan. BB is daarvoor uitstekend.

 3. Floris at 16:06

  Laat het maar gebeuren tussen die twee, ze vinden elkaar overduidelijk leuk. We kunnen gewoon niet kijken in het hoofd van Thomas die misschien wel een goede reden heeft om Jill niet gelijk té dichtbij te laten komen

 4. Joyce at 16:10

  Thomas is verliefd en vindt dit doodeng. Daarom heeft hij op Jill gestemd. Hij is niet gewend om wederzijdse aandacht te krijgen….

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *