Jerrel heeft een waarschuwing gehad van de regie

Jerrel heeft een waarschuwing gehad van de regie

Omdat wij vele reacties en mailtjes krijgen over Jerrel plaatsen we dit bericht. Jerrel is sinds hij bewoner is van Big Brother een veelbesproken type. Hij heeft verschillende dingen gedaan die niet door de beugel kunnen. Zoals een nare opmerking gemaakt naar Michel, boeren in het gezicht van Jill, Zoey bespringen, met slippers op billen van zijn medebewoners slaan, lelijke opmerkingen naar zijn medebewoners maken en zo kunnen we nog even doorgaan. Daarnaast is Jerrel nogal aanwezig in het Big Brother huis… Kijkers hebben massaal geklaagd en de regie is dit ook niet ontgaan. Ze hebben Jerrel hierop aan gesproken en een waarschuwing gegeven. Sinds zijn waarschuwing lijkt Jerrel wel gehoor te geven of is dit jullie nog niet opgevallen?

Via social media laat de producent het volgende weten:

“Voor onze bezorgde kijkers en fans. Big Brother houdt zijn huis goed in de gaten. Jerrel is al aangesproken op zijn gedrag omdat sommige acties en uitspraken van hem niet door de beugel kunnen. Hij gaat meer rekening houden met zijn medebewoners. Bedankt voor de oplettendheid.”

Hou de reacties netjes 🙂

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 105 Average: 4]
Er zijn 45 reacties op dit artikel
 1. Ruud at 11:09

  Prima gedaan, had liever gezien dat hij er per direct uit was gezet, die creap.
  Afijn dan gaat op zeker bij de eerste de beste nominatieronde uit met schande.

  • MaRiN at 11:26

   Hartstikke goed dat hij een waarschuwing heeft gekregen, maar mijn inziens had dit eerder gemogen, want tot hoever mag iemand gaan, zeg…Of hij zich nou wel of niet herpakt, wat mij betreft is het donderdag een enkele reis naar huis.
   Ik denk dat de komende nominaties er niet om zullen liegen.

 2. Anoniem at 11:09

  Dit is absoluut opgevallen. Hij heeft een moeilijke start gemaakt, net zoals Patrick trouwens. Maar ik vind althans dat hij zich prima heeft herpakt. Netjes zo Jerrel. ???

 3. T.moll at 11:10

  Hoop voor hem dat het helpt.
  Maar ik betwijfel het.
  Is een jongen die zijn zin door wil drukken.
  Tegen Jill zegt hij hou je bek zet me niet voor schut.
  Jammer dat Jill niks terug zei.
  Of misschien beter ook.
  JERREL past totaan niet in de groep

  • Hans at 15:05

   Jill is een topper daar in het huis die zou daar niet zo snel wat van zeggen moet eigenlijk wel , maar gelukkig let Big Brother ook op en zien alles met zoveel camera’s in het huis prima ingegrepen Big Brother.

 4. Namreh at 11:42

  Van mij ook een ambetant manneke. Ik heb hem zien slaan met zijn riem van zijn peignoir op het achterwerk en billen van Liese toen ze naar BigBrother moest gaan in de dagboekkamer. Goed ban Bigbrother dat hij Jerrel. berispte.

 5. Gery at 12:09

  Goed gedaan van de regie die berisping, al vrees ik dat het “rustige” tijdelijk is…nogmaals wat mij betreft is het zo snel mogelijk tijd om te gaan . Bij de volgende nominaties bye bye Jerell eigen schuld jochie..

 6. Bob at 12:51

  Een waarschuwing is genoeg, de volgende keer er uit. Respect ,waarde en normen laten zien.
  Anders een ander soort programma zoeken!

 7. Ben at 15:08

  Dat is hem geraden ook, Big Brother waarschuwt niet voor niets een bewoner. Maar het kwaad is al geschied, Jerrel mag van mij genomineerd worden en vertrekken.

 8. Peter at 15:49

  Ik log net op 1 der streams en hoor de spelers vertellen dat men de 3 nieuwe spelers niet mag nomineren, dat vind ik geen juiste beslissing.
  Dit kan er toe leiden dat de “oude spelers of op zichzelf stemmen of dat men en masse het B huis verlaat, je kan de spelregels niet veranderen tijdens het spel
  Dit is dus even een losse opmerking tussendoor, m.b.t. Jerrel heeft de productie er goed aan gedaan om hem tot de orde te roepen.

 9. gerard at 16:47

  ik vind het niet normaal dat die Jelle er nog in zit ze geven hem een waarschuwing komt die weer lekker van af en nu mag die ook nog een week blijven ik weet niet waar Big Brother mee bezig is

 10. Nicole at 16:49

  Jerrel zal wel een “aantrekker” moeten zijn voor BB. Wat ie duidelijk niet is dus. Jammer dat ie niet genomineerd kan worden deze week, had er sowieso niet in moeten komen. Zag dit al van verre aankomen. Jammer dat BB de spelregels zo veranderd.

 11. Lieke at 17:38

  En nu houden jullie hem het handje boven het hoofd. Heel erg oneerlijk tov de oud bewoners. Ik hoop dat ze allemaal opstappen.

 12. Zwopy blenheim at 03:01

  Wat Jerrel doet, dat kan toch niet. En dat hij niet genomineerd mag worden met zijn onpasselijke gedrag. Hij heeft het bij binnenkomst op die lieve Jill gemunt en je ziet dat hij die lieve meid opzetterlijk probeerd kappot te maken. Zo aan haar te zitten, boeren in haar gezicht, kei hard fluiten in haar oor, slaan, ongevraagd en onpasselijk aan haar zitten op haar zitten, in haar bed kruipen. Ik voel het ongemak bij Jill en die arme schat durft niet voor haar zelf op te komen. Dit is het slechste wat er voor de hele maatschappij ook ten beelden gebracht wordt dat hij niet verandwoordelijk gesteld wordt voor zijn wangedragen en ook noch eens beschermd wordt door big brother, terwijl iedereen voorgaande gelijk genomineerd mocht worden, willen laten ze deze vreselijke persoon de groep nog meer laten verzieken.
  Hij zou er na dag 1 uitgezet moeten zijn. Dat zijn gedrag getoloreerd wordt door Big Brother en alleen een waarschuwing. Zulk gedrag zou nergens in de maatschappij geaccepteerd mogen worden en al helemaal niet beloond mogen worden met het fijt dat de bewoners hem nu niet weg mogen nomineren.

 13. Ad at 06:22

  wat een vies spelletje wordt er gespeeld door bb ook naar een waarschuwing gaat hij gewoon door hij knort als een varken naar Thomas die gast moet er meteen uit met zijn rare opmerkingen.

 14. Sandra at 11:57

  Jerrel denkt dat hij zich dit gedrag kan permiteren, problem child eerste klas!!
  Hij heeft denk ik iets van ADD of iets dergelijks, kan niet anders als je zulk gedrag tentoon spreid!
  Hij probeert zijn gedrag elke keer goed te praten en verschuilt zich achter het feit dat hij nou eenmaal zo is, van mij mag hij exit!!

 15. Limburger07 at 13:57

  Hoezo mag hij niet genomineerd worden?
  Dit persoontje vraagt er toch om.
  Of is het de bedoeling van BB dat net als vorige week er massaal bewoners vertrekken.
  Op zo’n figuur zitten de bewoners en de kijkers niet te wachten.
  Het ging juist weer goed in het huis, bewoners waren weer positief en nu hoor je de bewoners weer klagen.

 16. Saskia at 21:37

  Beetje leven in de brouwerij prima, maar moet wel respectvol zijn voor iedereen, hysterie slaat nergens op, beledigingen en ongepaste aanrakingen, hele waslijst heeft iedereen wel gezien.
  Erg jammer dat de nieuwe niet genomineerd mogen worden. Van mij mag Jerrel er uit, puur voor de drama en respectloos gedrag.

 17. Manuela Muller at 20:27

  van mij mag hij gelijk vertrekken de sfeer was weer goed in het huis en na zijn intrede is het weer 100 graden gedraaitnin in negatiefe sfeer

 18. Suzanne at 16:01

  Bij de zoveelste overtreding van Jerrel is het ongehoord dat hij nog in je huis mag blijven… Eruit met die kerel… Er word ook vaak gefluisterd zodat je hun gesprek ( meestal met Zoey) niet kan horen… Altijd achterbaks bezig! Niet goed voor je huis BB…. Voor alle kijkers 1 voor 1 niet meer willen kijken…. Doe er iets aan en wel NU!!!

 19. Gery at 18:58

  Zoals ik al eerder vermeld heb ik het niet beter gegaan eerder verslechterd .Deze jongen/ Jerell/ is een echte onruststoker eerste klas. Dat is inmiddels toch wel opgevallen. Ik begrijp eerlijk gezegd niet waarom BB hem niet opnieuw hier op aanspreekt.Gaat het om de kijkcijfers, om het “spannende” effect ? Dan vind ik het tijd worden om toch eens op de rem te trappen. Een experiment , zeker, maar ten koste van wie allemaal?

  Nee dit is een hele nare situatie voor iedereen. Starring: Mr. Jering himself

 20. Jeanne at 21:42

  Wat jammer is dat ze het alleen nog maar over de nominaties hebben met elkaar !!! eigenlijk moet Big brother aan geven dat dit nietmachine het over leggen op wie je gaat stemmen !!!
  jammer dat dit mag,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *