Home » Doriana en Randy hebben een tactisch gesprek nadat ze power of nomination gewonnen hebben

Doriana en Randy hebben een tactisch gesprek nadat ze power of nomination gewonnen hebben

Door BigBrotherNederland

Doriana en Randy hebben power of nomination gewonnen tijdens een spel. Na het spel wordt er nog veel over gesproken. Zo hebben Doriana en Randy een tactisch overleg met een aantal medebewoners.

In de blauwe kamer wordt er ook met Randy en Doriana gesproken. Dilano verteld dat Karen ook populair is. Jimmy heeft dat ook gezien voor hij hierin kwam. Karen en Alice zijn populair. Ashley gaat dan naar huis. Doe ermee wat je wilt maar dat is wat ik zou doen. Over een optie om Tyron erop te zetten wordt ook gesproken. Ik weet dan niet of Ashley eruit gaat merkt Dilano op. Ronahi merkt op dat ze wel goed na moeten denken want het zal snel doorgegeven moeten worden. Doriana fluistert dat ze liever ook Ashley wilt. Ronahi vindt dat ook, zij moet eruit. Dilano denkt dat ze tactisch moeten kijken en niet persoonlijk. Tyron denkt niet dat hij hoger staat dan Alice, ze had veel spullen van fans. Maar dat zegt ook niet alles voegt hij eraan toe. Doriana denkt dat ze voor de optie Alice, Ashley en Tyron gaan ze niet open kaart spelen. Tyron benadrukt dat Ashley niet dom is. Ik denk dat het wel het beste is maar stel dat er twee mensen naar huis gaan. Ronahi denkt dat ze dat ook in het achterhoofd moeten houden. Wat zou jij dan doen vraagt Doriana. Ronahi antwoordt Ashley, Alice en Tom. Dan gaat Tom naar huis denkt Doriana. Volgens Ronahi is dat niet zo want zo wordt hij niet aan de  buitenwereld getoond. Hij staat nog steeds sterker. Tyron somt de mogelijkheden op, het is of ik en Alice of Tom en Alice. Als je safe wilt spelen zet je Tom erop zegt Dilano, Alice is sowieso populairder dan zij. Maar dan geef je alle kaarten weg. Dat heb ik toch al gedaan zegt Randy.

Ondertussen hebben Alice, Karen en Jimmy ook een gesprekje. Karen denkt dat ze er sterke spelers op gaan zetten. Ja antwoordt Jimmy. Mij, Tom en Ashley, 100 procent. Het kan ook nog ik of Karen zijn merkt Alice op. Ashley komt er ook bij staan. Ze zegt er zeker van te zijn erop te komen. En verwacht ook Alice en Danny. Geen Tom dan merkt Jimmy op. Dat denk ik niet antwoordt Ashley. Karen denkt dat als Doriana mag kiezen het juist wel Tom gaat worden. Alice denkt dat op haar beurt ook. Alice weet een ding wel dat ze Sabeau en Dilano niet meer meeneemt in haar spel. Hij is nu hoofd target nummer één, zijn kop gaat eraf. Volgende week zegt Jimmy. Als het niet deze week is gaat Ashley verder. Hij wordt nu als scherm gebruikt. En Sabeau is ook… ja eindigt ze met een zucht.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 12 Average: 4.8]

Ook interessant:

9 Reacties

Gezina 14 februari 2024 - 13:45

Wat een vreselijke ventje die elastiek boy. Vind dat Dilano Tyron en kletskont Rohani.

Beantwoord
Ostyn luc 14 februari 2024 - 15:04

Karen ashley en tyron. Dan wordt het slangenkoppel zeker gesplitst. Tyron was sterker dan ashley. En karen kan niet zo populair zijn want ze speelt de kameleon

Beantwoord
Xxx 14 februari 2024 - 16:10

Ooooo jimmy wat ben je in ene een overdreven drama queen, de verraad je maatje en gaat iedereen af moet met je zitten ik weet dat ik r op sta…en zielig omdat je homo ben.. terwijl je door elke deelnemer gewoon geaccepteerd wordt…nu gebruik ke dit…. Tjonge als je zo doorgaat inderdaad je geloofd ashley en tom maar je verraad de eerlijke en oprechtebah das vies

Beantwoord
Alex 14 februari 2024 - 18:03

Zet Tom en Ronahi er maar op. Eén vliegt er zeker uit.

Beantwoord
Lili 15 februari 2024 - 02:27

Die Dylano…stil maar …als Jimmy hem iets deelt over Danny naar hem is hij direct boos..als je iets deelt bij de andere groep moet je ook kunnen incasseren …rare man…hij liegt tegen Jimmy…hij hangt en geeft door naar de andere groep..hoop dat hij er de volgende keer en zijn soortgenoten rohani en doriana erop staan…

Beantwoord
Marc Croes 15 februari 2024 - 06:51

Ashley naar huis

Beantwoord
john 15 februari 2024 - 10:25

Ik dacht altijd dat er niet gesproken mocht worden over een nominatie op straffe van disqualifikatie???
Ik wist gisteren al wie er op de lijst kwam omdat dit duidelijk werd tijdens gesprek van doriana en Randy???

Beantwoord
Lili 15 februari 2024 - 22:50

Dat zou een twist zijn.

Beantwoord
Marc Croes 17 februari 2024 - 19:11

Basiri blijft

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page