Home » Vera en Dimitri slapen samen en Big Brother spreekt hen aan

Vera en Dimitri slapen samen en Big Brother spreekt hen aan

Door BigBrotherNederland

Vandaag is de dag dat we weten wie van de genomineerden Peter of Kitty mag blijven, kijkers kunnen nog stemmen. Peter en Kitty zijn er deze morgen op tijd bij en kletsen wat over deze toch wel moeilijke dag. Peter zegt dat het D-day is. En voegt er met een zucht aan toe dat hij weinig zin heeft om zijn koffer in te pakken. Daar zie ik echt tegenop. ja reageert Kitty, zorg dat je alles hebt. Ik laat nog wat dingen hier zegt Peter dan. Uiteindelijk word de rest van de groep ook wakker en maakt zich klaar voor de nieuwe dag. Er word gesproken over Vera en Dimitri die samen hebben geslapen. De intercom zou aan zijn gegaan met de vraag of alles goed ging met Vera. Volgens Vera is er niks gebeurd, er geld een regel om beiden een duim op te steken als bewoners intiem met elkaar zijn. Dit was dus als controle. Dimitri benadrukt dat er niks speciaals gebeurd is. Ik ben een open boek anders zou ik het echt wel toegeven hoor zegt hij tegen zijn medebewoners. Er worden nog wat grapjes over gemaakt en daarna is het tijd voor ontbijt en zien we de bewoners wat kletsen en hun eigen ding doen. Wat gaat er allemaal nog gebeuren in het huis?

Beoordeel dit bericht:
[Total: 73 Average: 3.7]

Ook interessant:

2 Reacties

wilma 15 januari 2022 - 19:26

liefde is mooi

snap niet dat er mensen aan twijfelen
ze kuste al voor er genomineerd was

laat ze genieten

kitty zegt ik doe alles voor de groep tja als er niemand anders mag koken duh

Beantwoord
Margriet 17 januari 2022 - 09:36

Kunnen ze hun gevoelens niet even inhouden, gaan gelijk maar der gang. Respectloos.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page