Tobias krijgt een vervelende rode knop opdracht en Kristof beëindigd succesvol een geheime missie

Tobias krijgt een vervelende rode knop opdracht en Kristof beëindigd succesvol een geheime missie

Attentie, kom naar de woonkamer roept Big Brother. De bewoners gaan snel op de banken zitten en wachten op wat er komen gaat. Misschien is Kitty haar kleinzoon geboren zegt Kristof, zou leuk zijn als ze dat ook aan ons laten horen. Het geluid van de rode knop klinkt weer en Tobias rent naar de knop. Hij drukt erop en Big Brother zegt dat hij als eerste gedrukt heeft. Nu mag jij in je eentje alle bedden verschonen voegt hij eraan toe. De groep roept ahh nee! Schoon beddengoed ligt in de voorraadkamer. Tobias gaat lachend naar de voorraadkamer en zegt lachend mother f*ckers. Kristof, Julio, Grace en Vera geven hem een knuffel. Ik doe het met liefde laat Tobias weten. Vervolgens gaat hij aan de slag. Aanmoedigen mag maar de bewoners mogen niet meehelpen zo laat Big Brother nog even weten.

Verder is er nog goed nieuws voor de groep. Kristof heeft een geheime opdracht gekregen. De badjassen moesten eerder ingeleverd worden, volgens Kristof zou dit met een productiefout te maken hebben. Echter blijkt dat dus niet zo te zijn. Hij heeft als geheime opdracht voor Big Brother moeten zorgen dat de badjassen een tijd niet gedragen zouden worden. Dit is gelukt zo is op het scherm in de woonkamer te lezen en daarmee heeft Kristof 1000 euro voor de gezamenlijke pot verdiend. Verder laat Big Brother weten dat er geen badjassen gedragen mogen worden. Badjassen mogen gedragen worden tot het ontbijt. En pas weer na het diner.

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 20 Average: 4.3]
Er zijn 8 reacties op dit artikel
 1. Hans S at 07:55

  Alleen het idee alm dat je de gehele dag in je badjas loop , maar dat heeft Big Brother zelf veroorzaak door de koffers in te pikken.

 2. Thea at 07:12

  Vind het heel leuk allemaal.
  Vind alleen dat crace ern beetje dimmen mag.
  Dat geschreeuw overheerst de leuke gesprekken.
  Jammer beetje minder mag wel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *