Home » De rode knop is weer ingedrukt, komt er een feestje met muziek én chips?!

De rode knop is weer ingedrukt, komt er een feestje met muziek én chips?!

Door BigBrotherNederland

Er is weer op de rode knop gedrukt, dit keer door Vera. Ze word door Big Brother naar de dagboekkamer geroepen en al snel word duidelijk dat het dit keer iets leuks is. Iedereen mag allemaal een muzieknummer doorgeven in de dagboekkamer. Dan klinkt er twee keer achter elkaar het geluid van de rode knop. Nouchine en Eveline worden naar de gameroom geroepen. De andere bewoners lopen nog mee en ze zien nog snel allerlei lekkere dingen staan zoals chips. Zou er dan toch een feestje komen? De bewoners denken van wel…

Dan komen Nouchine en Eveline weer terug. Eveline vertelt wat er gebeurd is. Op sokkels stonden allemaal verschillende soorten chips. Uit elke pot mochten wij een chipje pakken en daar moesten we aan likken. Alleen likken en dan raden welke smaak het was voegt ze eraan toe. En als het juist zou zijn dan kregen we het voor een feestje gaat Nouchine verder. En we hebben zeven potten goed geraden zegt Eveline dan. De groep juicht enthousiast en er volgt applaus. Ze krijgen de potten als er een feestje is, maar wanneer dat gaat zijn weten ze nog niet. Dat is dus nog even afwachten. Ze hebben onder andere zout, paprika, ketchup goed geraden.

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 22 Average: 4.7]

Ook interessant:

1 Reactie

Martine 21 januari 2022 - 19:41

Dit jaar een hoopt gedoe om stomme dingen zoals de koffers en eten. Het is een saaie editie

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page