Home » Kristof is helemaal klaar met prinses Nawel en Tobias en Dimitri ronden succesvol hun opdracht af

Kristof is helemaal klaar met prinses Nawel en Tobias en Dimitri ronden succesvol hun opdracht af

Door BigBrotherNederland

Tobias en Dimitri moesten geblinddoekt en doof lunch maken voor de groep. Hulp krijgen mocht niet en als ze succesvol de opdracht volbrengen krijgen ze daar een beloning voor. Terwijl Tobias en Dimitri de tafel afruimen verschijnt er op de tv in de woonkamer de boodschap: “Proficiat Tobias & Dimitri”. De groep juicht en vervolgens word duidelijk wat de mannen voor verdient hebben. Met het succesvol voltooien van de opdracht hebben ze 200 euro voor de prijzenpot verdient. De bewoners vinden het bedrag wat laag maar zijn wel blij met een extraatje voor de pot.

Daarna horen we Kristof, Tobias en Salar praten over Nawel. Kristof is er helemaal klaar mee. Nawel zou tegen hem gezegd hebben of het niet wat zachter kon toen hij met een aantal medebewoners zat te lachen. Dus ik zei tegen haar wow ga gewoon even terug in je bed liggen. Volgens Salar zat ze een uur chagrijnig te doen omdat ze een spel aan het spelen waren. Dus ik zei tegen haar ga terug in je bed liggen en daarna zei ik van excuses dat had ik niet moeten zeggen. En dat ze er eens over moesten praten. Haar reactie was nee daar hoef ik niet over te praten. En dan nu ook, jullie verdienen 200 euro, ze heeft niet gewacht, ze gaat gewoon weg. Ze zegt zelfs niet eens proficiat tegen jullie! Dan denk ik hoe kortzichtig en egoïstisch is je leventje hier. Het is precies een prinses waar alles voor word gedaan en zelf nooit eens vragen of ze iets kan doen. Peter hoort het en zegt dat hij zich er niet te druk over moet maken. Ik blijf dat niet pikken, ze denkt nu dat ze veilig is. Volgens hem is dit geen mentaliteit waarmee je het lang volhoud in het huis. En weet dan ook wie hij gaat nomineren. Buiten het huis waarschijnlijk een leuke dame maar hier, ze denkt veilig te zijn he. Tobias reageert dat hij ook wel mee gaat wegen wie een steentje bijdraagt in het huis en zij doet dat niet. Kristof moet toch nog wel even wat kwijt. Nawel wilde gister een volle kop koffie van Peter. Peter zei je krijgt gewoon even veel als de rest. En de grap is, dat kopje, daar zat nog de helft van de koffie daarna in. Ze had dat zelfs niet opgedronken, wat het was koud. Ze zet het gewoon weg, niet opdrinken of even opwarmen. Vervolgens wel heel de avond druk doen en Peter wakker houden, maar dan nu weer moe zijn en klagen dat niemand geluid mag maken. Daarna laat hij het rusten maar moest het even kwijt.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 57 Average: 4.4]

Ook interessant:

21 Reacties

Marjo 20 januari 2022 - 12:38

De mannen hebben het echt Top gedaan. Tja Nawel, doet me denken aan een stiefzusjes van Assepoester, lui en verwent.

Beantwoord
Yvonne 20 januari 2022 - 12:43

Ja ze voegt niks toe daar ze is een stiekemerd,en denkt werkelijk dat ze een prinses is ,en maar in bed liggen,ga wat doen lui mens.!!!!

Beantwoord
Lambertus 20 januari 2022 - 12:46

Tobias zo snel mogelijk naar huis sturen wat een vreselijke man is dat.

Beantwoord
Sjoerd 20 januari 2022 - 12:48

Het is ook helemaal geen opzichtige strategie van de heren. Eerst moest Amy het ontgelden en nu zij genomineerd staat en misschien wel weg gaat zaterdag, richten ze hun pijlen op de volgende en dat is Nawel. Als zij op het bord staat en vertrekt, nemen ze de volgende op de korrel die in hun ogen niet genoeg doet, stookt, drama maakt, enz. Hopelijk gaan de ogen van Nouchine snel open en laat ze Salar lekker voor wat het is. De dames zullen snel een blok moeten vormen, anders gaan ze één voor één buiten de deur.

Beantwoord
Dina 20 januari 2022 - 12:48

Oh Kristof wat ben je weet negatief ,jouw wil is geen wet niemand hoeft te doen wat jij wilt ,bah hij verpest de sfeer in huis big brother .

Beantwoord
jokke 20 januari 2022 - 12:51

NAWEL/SALAR samen binnen, samen buiten

Beantwoord
Lindz 20 januari 2022 - 12:59

Stem dan maar op Nawel. De prinses in house.

Beantwoord
Cynthia 20 januari 2022 - 12:59

Nomineer Nawel maar, ik stem haar graag weg weg, voegt niets toe aan het huis, zeurt en klaagt altijd maar en is een jankerd.

Beantwoord
irina 20 januari 2022 - 13:30

Goed gedaan Nawel en Salar moeten er uit ………….

Beantwoord
renzal 20 januari 2022 - 13:30

amy er zaterdag uit, nawel volgende week eruit? ben benieuwd hoe lang nawel het vol houdt zo, dit is geen moment opname, maar gewoon hoe ze is

Beantwoord
Johan 20 januari 2022 - 13:32

je hebt gelijk Kristof ze doet totaal niks ook niet voor de groep. dus volgende keer Nawel eruit. Het is een lui nep vrouwtje

Beantwoord
Ans 20 januari 2022 - 13:48

Wat een stoker die Kristof! Echt irritant dat gebaas van hem.

Beantwoord
aukje 20 januari 2022 - 14:06

Laat die nawel maar eens alleen koken. Afwassen en de wc en douche schoonmaken

Beantwoord
Johan 22 januari 2022 - 09:34

dat kan Nawel helemaal niet want dan krijgt ze vieze handjes Nee deze prinses wil bediend worden en thuis zit ze op tiktok met kant en klaar maaltijden en een rommel in huis. Er uit volgende week met dat luie ding

Beantwoord
Trijntje 20 januari 2022 - 14:35

Kristof heeft wel gelijk. Ik vind Nawel een leuke en lieve meid. Maar het is jammer ze niet zo actief is in het huis.

Beantwoord
Timothee 20 januari 2022 - 16:25

Kristof graag linea recta het huis uit. Het is gewoon afgunst dat ze de immuniteitspin kreeg, etc.

Beantwoord
Thea 20 januari 2022 - 17:41

Begrijp niet waarom Nawrl daat is.
Ze doet helemaal totaal niet mee.
Dit is onbegrijpelijk voor een programma als dit.
Xonde voor de andere

Beantwoord
yvonne 20 januari 2022 - 20:53

zo dat is moeilijk geblinddoekt lunch maaken ! ! !

Beantwoord
Dennis 21 januari 2022 - 00:10

Onzin joh, nu is t Nawal, straks de volgende.

Beantwoord
Lili 21 januari 2022 - 15:16

Heb het gesprek van Nawel en Kristof gevolgd..en dat erna Nawel met de meisjes deelden..en kristof met de jongens.Nawel was heel positief over het gesprek met Kristof..maaaaar die kristof vertelden het gesprek met Nawel kompleet anders…wat een achterbaks en vals ventje is dat zeg.WAT EEN EGO ZEG.

Beantwoord
Johan 22 januari 2022 - 09:37

klopt Kristof is dominant maar doet veel voor het huis en dat kun je niet zeggen van Nawel want die doet totaal niks maar kan ook niks. ik ja wenkbrauwen doen. Er uit met haar volgende week

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page