Matt over zijn vertrek en verblijf in Big Brother

Matt over zijn vertrek en verblijf in Big Brother

Matt heeft vrij plotseling het Big Brother huis verlaten. Hij heeft 15.000 euro uit de prijzenpot meegenomen. Hoe denkt hij over dit vertrek en wat vond hij van zijn verblijf in Big Brother?

Ik voel mij opgelucht dat ik deze kans heb mogen grijpen begint Matt. En dat ik eigenlijk de enige ben die zo over zichzelf dacht. Wat ik vind dat de rest van de bewoners supersterk zijn en ik kijk heel erg naar hen op. Dus vandaar dat ik opgelucht ben dat ik diegene ben die dan afstand doet van het huis en de rest nog een kans wil geven om verder naar die finale toe te gaan. Ik heb er geen spijt van. De kans dat ik donderdag op het nominatiebord zou staan, achtte ik vrij groot. Ik merkte ook dat ik onbewust steeds afstandelijker werd van de groep ondanks het feit dat ik dat niet wilde. Ik ben ten alle tijden mezelf gebleven. Ik heb nog steeds met heel veel mensen een-op-een een goede klik. Maar in groepsverband merkte ik aan mijzelf dat ik niet echt eruit sprong of echt in de middenmoot kwam te liggen en ja, nu zitten we hier. Ik heb uit dit avontuur leren te relativeren. Ik kon het al wel maar nu nog meer. Meer mijn emoties durven laten zien en ik heb ook geleerd dat ik meer voor mezelf moet zorgen en ik denk dat ik dit in deze keuze zeker heb gedaan. Ik ga Big Brother zeker missen, echt absoluut. Dat is het enige waar ik echt aan heb getwijfeld, tijdens mijn exit, of dat ik het te hard ga missen. Aan alles komt ooit een keer een eind…

Beoordeel dit bericht:
[Total: 40 Average: 3.9]
Er zijn 25 reacties op dit artikel
 1. Mia at 08:42

  Heel Goed Gedaan Matt!!!!!
  Inderdaad .. waarschijnlijk was Jij De Volgende .
  Nu heb je ook nog Centjes meegekregen.
  Heb Zeker Geen Schuldgevoel !
  Je Bent EEN TOFFE LIEVE JONGEN?

  NU JILL ERUIT !!!

 2. reina geerestein at 09:00

  ik snap dit niet als je hier aan begint maak je het toch helemaal af dit doet hj alleen voor het geld en zijn de anderen daar de dupe van ik heb hier geen woorden voor,ik hoop dat er van de week verder geen nominatie komt anders is er nog een door hem de dupe

  • Sija at 12:30

   Wat snap je hier niet aan? Het is een spel! Hij heeft juist goed gespeeld, hij gaat naar huis met een mooi gegarandeerd geld bedrag, dat kun je van de rest van de bewoners nog niet zeggen.

  • Sandra at 14:20

   Hij heeft voor zichzelf gekozen heel verstandig met een Michel en Nick naast je en dat het van de pot af ging jammer dan hij heeft er ook genoeg voor moeten doen.. en nog een nominatie erbij leuk toch hoop dan wel dat Michel weggestemd wordt

  • Hans s at 16:30

   Met al die Belgfen had Matt totaal geen kans dus mooi dat Matt het geld heeft gepakt , Matt is een geweldig leuke gast en zeer vriendelijk.

 3. anita at 09:06

  Top math, wat een goede en slimme keuze. Een mooi bedrag voor je toekomst. Ik wens je veel geluk in je leven. Je hebt het eerlijk verdiend.

 4. Ronny at 10:11

  Ik vindt het gemene streek wat hij gedaan heeft en zeker naar de andere bewoners in het BB huis geprofeteert van iemand anders zijn inzet de andere bewoners spelen verder op karakter proficiat aan de bewoners die het voorstel hebben afgewezen

 5. Hans s at 16:27

  Matt beste gozer je heb helemaal gelijk ik zou ook die 15000 euro gepakt hebben die Belgen spelen met zijn alle de Nederlanders er allemaal uit en zijn altijd in de meerderheid en op Michel kan je ook niet rekenen.
  Matt geniet lekker van die centen en voel je AUB niet schuldig dat jij voor de poen bent gegaan.

 6. miep at 11:10

  Goed gedaan Matt ,ik had het ook gedaan .
  Dat de rest van de bewoners nu jou spullen jat zegt meer over hun aso gedrag .
  En daar sta jij ver boven Matt .
  Het ga je goed .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *