Home » Matt over zijn vertrek en verblijf in Big Brother

Matt over zijn vertrek en verblijf in Big Brother

Door BigBrotherNederland

Matt heeft vrij plotseling het Big Brother huis verlaten. Hij heeft 15.000 euro uit de prijzenpot meegenomen. Hoe denkt hij over dit vertrek en wat vond hij van zijn verblijf in Big Brother?

Ik voel mij opgelucht dat ik deze kans heb mogen grijpen begint Matt. En dat ik eigenlijk de enige ben die zo over zichzelf dacht. Wat ik vind dat de rest van de bewoners supersterk zijn en ik kijk heel erg naar hen op. Dus vandaar dat ik opgelucht ben dat ik diegene ben die dan afstand doet van het huis en de rest nog een kans wil geven om verder naar die finale toe te gaan. Ik heb er geen spijt van. De kans dat ik donderdag op het nominatiebord zou staan, achtte ik vrij groot. Ik merkte ook dat ik onbewust steeds afstandelijker werd van de groep ondanks het feit dat ik dat niet wilde. Ik ben ten alle tijden mezelf gebleven. Ik heb nog steeds met heel veel mensen een-op-een een goede klik. Maar in groepsverband merkte ik aan mijzelf dat ik niet echt eruit sprong of echt in de middenmoot kwam te liggen en ja, nu zitten we hier. Ik heb uit dit avontuur leren te relativeren. Ik kon het al wel maar nu nog meer. Meer mijn emoties durven laten zien en ik heb ook geleerd dat ik meer voor mezelf moet zorgen en ik denk dat ik dit in deze keuze zeker heb gedaan. Ik ga Big Brother zeker missen, echt absoluut. Dat is het enige waar ik echt aan heb getwijfeld, tijdens mijn exit, of dat ik het te hard ga missen. Aan alles komt ooit een keer een eind…

Beoordeel dit bericht:
[Total: 40 Average: 3.9]

Ook interessant:

25 Reacties

Mia 17 maart 2021 - 08:42

Heel Goed Gedaan Matt!!!!!
Inderdaad .. waarschijnlijk was Jij De Volgende .
Nu heb je ook nog Centjes meegekregen.
Heb Zeker Geen Schuldgevoel !
Je Bent EEN TOFFE LIEVE JONGEN?

NU JILL ERUIT !!!

Beantwoord
Anoniem 17 maart 2021 - 18:53

Hoezo JILL

Beantwoord
Annemarie 17 maart 2021 - 08:45

Goed gedaan Matt!!

Beantwoord
reina geerestein 17 maart 2021 - 09:00

ik snap dit niet als je hier aan begint maak je het toch helemaal af dit doet hj alleen voor het geld en zijn de anderen daar de dupe van ik heb hier geen woorden voor,ik hoop dat er van de week verder geen nominatie komt anders is er nog een door hem de dupe

Beantwoord
Sija 17 maart 2021 - 12:30

Wat snap je hier niet aan? Het is een spel! Hij heeft juist goed gespeeld, hij gaat naar huis met een mooi gegarandeerd geld bedrag, dat kun je van de rest van de bewoners nog niet zeggen.

Beantwoord
Sandra 17 maart 2021 - 14:20

Hij heeft voor zichzelf gekozen heel verstandig met een Michel en Nick naast je en dat het van de pot af ging jammer dan hij heeft er ook genoeg voor moeten doen.. en nog een nominatie erbij leuk toch hoop dan wel dat Michel weggestemd wordt

Beantwoord
Hans s 17 maart 2021 - 16:30

Met al die Belgfen had Matt totaal geen kans dus mooi dat Matt het geld heeft gepakt , Matt is een geweldig leuke gast en zeer vriendelijk.

Beantwoord
anita 17 maart 2021 - 09:06

Top math, wat een goede en slimme keuze. Een mooi bedrag voor je toekomst. Ik wens je veel geluk in je leven. Je hebt het eerlijk verdiend.

Beantwoord
Mientje 17 maart 2021 - 13:17

Verdiend niet maar wel slim gespeeld. Jammer voor de anderen van het geld.

Beantwoord
Gerrie 17 maart 2021 - 09:46

Heel verstandig en je was een leukellende jongen

Beantwoord
Rob 17 maart 2021 - 10:07

Dat doet hij goed dit heb je lekker in de knip.

Beantwoord
Ronny 17 maart 2021 - 10:11

Ik vindt het gemene streek wat hij gedaan heeft en zeker naar de andere bewoners in het BB huis geprofeteert van iemand anders zijn inzet de andere bewoners spelen verder op karakter proficiat aan de bewoners die het voorstel hebben afgewezen

Beantwoord
Marietje v/d Veen 17 maart 2021 - 11:41

Matt je bent een topper,ze hadden je toch op de stoel gezet maar jij hebt nu voor jezelf gekozen!!

Beantwoord
Annemarie 18 maart 2021 - 11:17

Ja inderdaad, ik hoop dat hij dit leest zodat hij zich er niet schuldig over voelt. Anders wat hij wellicht vandaag naar buiten gegaan met nul euro.

Beantwoord
leeke 17 maart 2021 - 12:07

goed gedaan… je bent een leuke jongen..

Beantwoord
Ddt 17 maart 2021 - 12:51

Mat heeft groot gelijk top. 98 van de 100 zouden het doen

Beantwoord
Annelies 17 maart 2021 - 13:01

Slim gedaan Matt. Groot gelijk.En nu die Michel en Nick eruit.

Beantwoord
W 17 maart 2021 - 13:05

Goed gedaan matt
De andere doen het ook om het geld.

Beantwoord
Paoli 17 maart 2021 - 14:25

Slim gedaan ! Matt !

Beantwoord
Hans s 17 maart 2021 - 16:27

Matt beste gozer je heb helemaal gelijk ik zou ook die 15000 euro gepakt hebben die Belgen spelen met zijn alle de Nederlanders er allemaal uit en zijn altijd in de meerderheid en op Michel kan je ook niet rekenen.
Matt geniet lekker van die centen en voel je AUB niet schuldig dat jij voor de poen bent gegaan.

Beantwoord
Annemarie 18 maart 2021 - 11:16

ik ben het helemaal met je eens Hans! En Nick en Michel gingen niet voor de pot zeiden ze en kijk ze eens balen. ha ha

Beantwoord
Corina 17 maart 2021 - 19:07

Ronny, ben eens met jouw

Beantwoord
yvonne 17 maart 2021 - 21:12

niet leuk dat hij er uit is gegaan door dat geld uit de pot teneemen ! !

Beantwoord
Carla 17 maart 2021 - 21:35

Top Matt goed gekozen !

Beantwoord
miep 22 maart 2021 - 11:10

Goed gedaan Matt ,ik had het ook gedaan .
Dat de rest van de bewoners nu jou spullen jat zegt meer over hun aso gedrag .
En daar sta jij ver boven Matt .
Het ga je goed .

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page