De vrouwen mogen genieten van een sterren menu, ze moeten het alleen zelf nog klaarmaken

De vrouwen mogen genieten van een sterren menu, ze moeten het alleen zelf nog klaarmaken

De vrouwen in het rijke gedeelte tutten zich op, kleden zich netjes aan. De dames zijn erg netjes gekleed en gaan aan de tafel zitten welke mooi is opgedekt. De kaarsjes staan aan, er staat een mooi bloemetje op tafel en een wijntje mag ook niet ontbreken.  Ze wachten wat er komen gaat en hopen dat er mooie obers langs komen die het eten op komen dienen. Maar helaas, uiteindelijk gaan de vrouwen richting de dagboekkamer en komen met dozen vol eten terug de woonkamer in. De vrouwen zetten alles klaar en Zoey leest een briefje voor. Beste dames, geniet van dit sterren menu. Volg de instructies goed, dan wordt het een heerlijke avond. Heel veel plezier, jullie hebben het verdient. Big Brother. De dames klappen, dankjewel roepen ze. Het eten is vrij luxe maar de dames moeten het dus nog wel even klaarmaken, ook aan veganistisch eten is gedacht. Op de tv wordt er een video instructie gestart waarin iemand uitlegt wat er allemaal gebeuren moet. Het belooft een leuke avond te worden. De mannen in het “arme gedeelte” doen rustig aan, ze kunnen verder ook niet veel. Eten een normale maaltijd en spelen een spelletje.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 38 Average: 4]
Er zijn 14 reacties op dit artikel
 1. T.moll at 18:59

  Heel fijn dit hoe het nu gaat.
  Is leuker dan allemaal bij eljaar.
  Is gezelliger om naar te kijken.
  Gewoon wisselen tussen de mannen en de vrouwen.
  Niks geen gestook en geroddrl.
  Gewoon allemaal leuk om naar te kijken

 2. Marina Meul at 19:17

  Ik vind fit niet kunnen met de mannen
  In een bloedhete gsmeroom moeten zitten
  Geen frisse lucht
  Kom op zeg dit is geen spel meer

 3. Gaby at 21:24

  Vind dit verschrikkelijk is toch saai om naar te kijken of je ziet de mannen of je ziet de vrouwen lekker bij elkaar laten weer hele big brother tijd zijn ze arm geweest ze hebben nooit is dat ze kunnen bestellen wat ze willen of dat er overal genoeg van is ben er helemaal klaar mee wat een flop geworden zeg 4 mensen vrijwillig verlaten dan zouden ze toch is na moeten denken eindelijk was de groep weer een beetje leuk na vertrek van jerrel en thomas, gaan ze de groep uit elkaar trekken

 4. Nel at 22:31

  Mee eens. Even is het leuk. Maar geen daglicht is wel afharde. De meiden hadden wel gek geworden daar. Vind wel leuk dat ze zo wel met elkaar moeten praten. Hopelijk straks weer normaal.

 5. Lauren at 09:05

  Ik denk dat het wel even nodig was om gepraat en gekonkel over nominaties even te stoppen.
  Van mij mogen ze nu wel weer bij elkaar, maar ik vind dat de bewoners niet meer mogen nomineren, dat de kijker dat moet doen. Dan hebben zij die stress niet, en hoop ik dat ze nog een leuke tijd hebben. Dat ze er echt van kunnen genieten.
  Of Big Brother gaat de groepen omruilen voor een paar dagen, en dan weer bij elkaar.
  We gaan het zien, ik vond het wel erg leuk om naar te kijken. de meiden waren echt meer zichzelf, en ontspannen.

  • Annemarie at 08:55

   Ja dat de dames meer zich zelf waren hoorde ik ze gisteren ook aan elkaar vertellen. De groepen zijn weer bij elkaar en de groepsdynamiek is terug veranderd zeiden ze.
   Goed idee om de kijker te laten nomineren of dat ze mogen nomineren maar absoluut niet overleggen, als bb merkt dat er overlegd wordt is extra stem voor nominatie of zo.

 6. Linda at 14:25

  Dat is ook weleens goed dat julie , liese ,Naomi zoey ,en Jill .
  Ook eens mogen koken. Smakelijk eten.
  En Fab 5 zet hem op in het BB huis.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *