Home » Big Brother geeft een boete omdat de undercovers zichzelf verkapt hebben, de bewoners krijgen stemrecht

Big Brother geeft een boete omdat de undercovers zichzelf verkapt hebben, de bewoners krijgen stemrecht

Door BigBrotherNederland

Op deze nieuwe dag gaat de wacht houden bij de twee bakken voor undercover week gewoon door. Ondanks het feit dat Danny betrapt is door Ashley en Karen ook door de mand gevallen is. De ochtend begint met frustratie bij Ashley. Ze irriteert zich aan medebewoner Alice.

Het is echt ongelooflijk zegt Ashley tegen Danny en Glenn. Alice zit op haar dooie gemak gewoon haar make-up te doen. Karen komt erbij staan en meldt dat ze nieuws heeft. Tom en Ty kwamen samen uit de blauwe slaapkamer. Die zijn altijd al samen geweest he antwoordt Danny. Nee, nee, nee zegt Karen die zijn aan het konkelfoezen. Ashley gaat daarna weer verder over Alice. Het gaat er niet om of iemand aan de beurt is maar als je wakker bent loop je eerst toch hier naar toe om te vragen of je moet plassen of what ever. Dan ga je toch niet op je dooie gemak je make-up lopen te poetsen? Ik vind dat bij de  beesten af. Danny antwoordt dat ze nog een uur moeten, dan is het aan hun. Daar gaat het volgens Ashley niet om. Wij moesten ook niet heel de nacht. Het gaat erom dat je even hierheen loopt. Ondertussen gaat de dag rustig verder, een spel waar Danny over sprak is nog niet begonnen. Het balletje van de domino is inmiddels weer gevonden door Tyron. Het lag in de badkamer tussen de handdoeken. Ashley zegt ondertussen tegen Danny en Karen dat ze de verdenking op haar moeten vestigen.. dat ze als laatste in de badkamer zou zijn geweest.

En dan spreekt Big Brother de rest toe. Bewoners, er is zojuist 5000 euro uit de jackpot gegaan. Dit komt omdat er undercovers (Danny, Karen en Jimmy) zijn die hun status van undercover zijn hebben verklapt en dus niet in staat bleken dit geheim te houden. Ik heb jullie verwittigd dat ik streng zou optreden bij het overtreden van de regels. Dit wil echter ook zeggen dat de bewoners hebben gewonnen. En dat betekent dat ze later deze week stemrecht hebben. Het verdere verloop horen jullie later. Vanaf nu zijn jullie weer gewone bewoners. De ballen hoeven dus niet meer bewaakt te worden.

Ashley legt vervolgens uit wat er in de nacht gebeurt is. Dat ze Danny bij de bakken bezig zag. Maar dat was het einde nog niet en ik had haar (Karen) al lang in het vizier. Ze zegt Glenn verdenkt mij ook en ik zo oh want jij bent het natuurlijk? Toen kon ze er niet meer onderuit. De jackpot staat door deze boete nu op 87.916 euro. De domino baan wordt nog wel even omgegooid en dat lukt tot grote blijdschap van de rest. Na een stream onderbreking zien we de bewoners de bakken met ballen en domino steentjes opruimen. En Danny baalt er echt van.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 14 Average: 4.9]

Ook interessant:

16 Reacties

Gezina 19 maart 2024 - 15:59

Kom je er nu pas achter dat die Alice het achter de ellebogen heeft. De snotneus denkt alles te kunnen regelen. En wat minder make up zou haar mooier maken. Zoveel op je snoet smeren is helemaal niet goed voor acne. Nou ja acne, puistjes heet het bij haar acne is wel een beetje erger.

Beantwoord
GEEN Asleh Fan 19 maart 2024 - 16:12

Ashley boos op Alice ???

Ja hoor… haar onderdanen verzieken een undercover opdracht en zij maakt zich druk over Alice hahahaha

Beantwoord
Ingrid 19 maart 2024 - 16:19

Groot gelijk dat BB eens ingrijpt. De generaal denkt dat ze alles kan down samen met haar slaafjes. En het was trouwens Glenn die het balletje heeft gevonden en niet Tyron. Nu de bewoners kunnen stemmen zal de bank er heel anders uit zien, dus ik hok op Ashley, Karen, danny, Alice en dannhopelijk 2 naar huis en dat wordt dan ashley en karen…..hopelijk…..

Beantwoord
Sonny 19 maart 2024 - 16:36

Nou nou nou. De generaal probeert nu op de live Tom om te praten. Gaat het haar weer lukken? Ik hoop het niet. Nu op de bank met Tom en glenn en Karen hoop ik en dan de twee dames eruit.

Beantwoord
Ostyn luc 19 maart 2024 - 16:40

Zopas een gesprek gevolgd tussen Ashley en Tom waarbij beiden bevestigen dat ze niet deelnemen aan het spel voor het geld, dat ze dan de kans geven aan de rest en vetrekken.

Beantwoord
Sonny 19 maart 2024 - 16:58

Ze draait nu in allerlei bochten om glenn te laten stemmen op wie zij wil, maar glenn zegt dat je gewoon zelf wat moet doen. Ben benieuwd of hij zich laat ompraten

Beantwoord
Ostyn luc 19 maart 2024 - 17:08

Een half uur later vraagt ze glenn om te planken in de slaapkamer en….de roddel begint weer, nu over tom. Ze kan het niet laten.

Beantwoord
Jannigje v.d. G 19 maart 2024 - 17:19

Ik vind dit toch leuk!!!
De Belgen hebben dit fantastisch gespeeld!!!
Op zijn Belgisch!! Ha ha

Beantwoord
Es 19 maart 2024 - 17:20

Oh oh, die Ashley toch… Zij mag kronkelen, maar Tom en Tyron niet? 🙂 Zij doet niets anders…

Beantwoord
Paul 19 maart 2024 - 17:40

Ashley, je bent 32 jaar. Als je graag wilt dat iemand zich anders opstelt, bespreek je dat. Misschien heb je een punt, maar daar ga je niet zo mee om. Het draait je dus eigenlijk alleen maar om iemand zwart te maken bij anderen. Dat is je zielige strategie.

Beantwoord
Jongen 19 maart 2024 - 18:31

Echt waar die karen kan echt niks zonder haar generaal

Beantwoord
Jongen 19 maart 2024 - 18:32

Gelukkig mogen de bewoners nomineren ik hoop dat karen naar huis gaat zelfs liever karen dan ashley

Beantwoord
Sylvia 20 maart 2024 - 07:53

@Jongen,
Er gaat er 2 naar huis.

Dus ze moeten er Ashley, Karen en Glenn erop zetten. Of Ashley, Karen en Tyron? Danny?

Beantwoord
Sylvia van der Meis-Strauss 19 maart 2024 - 19:00

Ohhh wat een gekonkel. ASHLEY MOET ECHT
EXIT A.S ZATERDAG!!!!!

Beantwoord
bob 19 maart 2024 - 19:59

dit wist bb dat karen haar mond voorbij zou praten die kan niks verzwijgen flauw hoor 5k eraf

Beantwoord
Alex 20 maart 2024 - 12:40

Had niet alleen Karen het verklapt?

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page