Home » Randy heeft frustraties over Ariana en spreekt haar aan

Randy heeft frustraties over Ariana en spreekt haar aan

Door BigBrotherNederland

Afgelopen avond besloot Randy met Tyron en Basiri  te praten. Randy heeft namelijk wat frustratie over mede teamgenoot Ariana. Ze wilde namelijk niet luisteren naar de instructies van Big Brother en hem tijdens het king en queen spel… Uiteindelijk besluit Randy Ariana erop aan te spreken.

Randy neemt Ariana even apart. Ik merk bij mijzelf dat ik een klein beetje een struggle heb. Ik had het zelf ook buiten Big Brother en dat is dat ik vaak dingen soms zelf wil doen. Omdat ik dan weet als ik het fout doe ligt het aan mijzelf. En nu ben ik mijzelf tegengekomen in spellen. En dat gaat aan mij vreten zeg maar. Ik moet voor mijzelf dan ook meer communiceren. Dus ik zat na te denken dat ik meer moet communiceren met jou. Ik heb jou de leiding gegeven maar als ik op het moment iets zie dat ik het dan niet aangeef. Ariana vraagt of ze hem kan helpen. Wel tof dat je het zegt. Randy benadrukt dat hij graag wil winnen, dat gun ik jou ook. Ariana geeft toe dat ze zich schuldig voelt. Je zit in een team en ik wil jou ook fier maken. Randy weet niet precies wat Ariana zou kunnen doen.

Ariana oppert of hij het misschien fijn vindt als ze hem laat leiden en niks zegt. Ja kan antwoordt Randy maar als je naar dit spel kijkt zeggen wat denk jij? Ik was ook wel hysterisch merkt Ariana op en Randy geeft toe dat hij dat ook wel lastig vond. Blijkbaar zag ik de route maar ik zei het niet volgens mij. Misschien was ik wat te overheersend merkt Ariana op. Iets in die richting zegt Randy, ik denk dat wij beter moeten communiceren. En we gingen ook gelijk beginnen. Ariana zegt dat dat misschien niet handig was. Dat kwam misschien door mijn enthousiasme. Aan de keukentafel zat ik net ook te balen, het was echt wel te doen denk ik. Ik zei ook al dat ik de route zag gaat Randy verder. Maar als ik dat eerder had gezegd was het anders gegaan. We moeten meer naar de vraag van Big Brother luisteren, het is een clue. Ariana is zich ervan bewust dat ze door haar enthousiasme het wel hoort maar het niet aankomt. Het is zijn spel benadrukt Randy, hij zag onze fout en wij negeren het zeg maar. We moeten goed luisteren, wat wordt er gezegd en waarom. En hoe gaan we communiceren, ik denk dat het dat is. Ariana is het daarmee eens en vraagt naar de juiste aanpak. Luisteren, begrijp je wat er gezegd is antwoordt Randy. En als we dat weten dan weten we wat we moeten doen om het te slagen. Ze spreken ook af dat Randy Ariana haar op de rem gaat trappen als ze te enthousiast is in de hoop dat het bij het volgende spel beter gaat.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 13 Average: 4.9]

Ook interessant:

3 Reacties

Gezina 29 januari 2024 - 11:45

Vind dat Randy een andere partner moet krijgen hij heeft helemaal niks aan Ariana. Ik snap ook niet dat ze door de voorrondes is gekomen.. Ze begint heel vervelend te worden en ik gun Randy ook een keer een leuk spel. Goed van Randy om zijn mening te geven. Randy is een schatje.

Beantwoord
Guy 29 januari 2024 - 12:34

Wel lief en bijzonder hoe geduldig Randy dit gesprek aanpakt. Ik ben alleen bang dat het geen zin heeft want Ariana is toch een beetje een kip zonder kop.

Beantwoord
Alex 29 januari 2024 - 12:57

We moeten nog zien wat er gebeurd is dus veel valt er niet over te zeggen.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page