Big Brother laat de groep weten dat drie nieuwe bewoners genomineerd zijn

Big Brother laat de groep weten dat drie nieuwe bewoners genomineerd zijn

De rustig verloopt redelijk rustig, er word gekletst en een aantal bewoners doen een potje zelfgemaakte petanque. Dimitri is in de keuken bezig en word later met Vera samen naar de dagboekkamer geroepen. Als de twee terug komen laten ze er niet veel over los.

Dan klinkt er een sirene in het huis. Big Brother roept dat de bewoners naar de woonkamer moet komen. De bewoners gaan zitten en wachten op wat er komen gaat. Big Brother laat weten dat de nominaties bekend zijn. De bewoners zien dat er drie bewoners genomineerd zijn. Leroy, Eveline en Amy zijn genomineerd deze week. Leroy laat weten dat hij het al wist. Amy zegt het ook oke te vinden. Eveline lijkt het wat moeilijke mee te hebben, ze is wat stiller en zegt dat het oke is. Kristof laat weten dat hij dit niet aan zag komen. Amy zegt dat het nog niet gedaan is en ze vind haar foto niet de mooiste. Salar wenst iedereen veel succes, Dimitri kijkt wat verbaasd om zich heen, hij zegt 100% te weten dat hij erop zou komen. Nouchine word al snel genoemd omdat ze hier een rol in zou hebben maar zegt er nog niets over. Kristof merkt buiten op dat er gewisseld moet zijn. En Amy antwoordt dat Salar erop stond. Maar hoe dan vraagt Eveline zich af. Amy zegt Litte brother he, doelend op huismeester Nouchine. Nouchine komt buiten en verzekert dat ze niet heeft moeten wisselen. En Kristof blijft erbij dat er iets gebeurd moet zijn in de dagboekkamer, er moet gewisseld zijn met iemand. Kristof zegt nog wel tegen Amy, Eveline en Leroy dat ze moeten bewijzen aan de kijker dat ze echt willen blijven. En dat willen Amy, Leroy en Eveline zeker nog doen. Uit gesprekken word duidelijk dat de bewoners denken dat er maar één bewoner weg moet.

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 58 Average: 3.9]
Er zijn 48 reacties op dit artikel
  • Jongen at 11:46

   Jammer had graag kristof , dimi , en salar op dat bord zien staan , zij maken amy zwart terwijl ze zelf complotten smeden , niet eerlijk zijn , als amy hun confronteert met de roddels ( dat zij een giftig persoon zou zijn) staan de 3 jongens met hun mond vol tanden en draaien ze rond de pot vooral kristof

   • Jongen at 21:55

    Ik begrijp de negatieve reacties op amy niet , kijken jullie wel naar de livestream? Ziet bijna niemand hoe gemeen kristof en dimi en salar zijn? Hoe ze amy helemaal zwart maken bij iedereen en wat doen de jongens zelf? Roddelen , manipuleren , ik ksn soms niet meer kijken als ik jristof of dimi bezig hoor , om nog maar te zwijgen over salar wat een slang , hoe kan iedereen zo blind zijn ?

 1. douwe boersma at 14:17

  ik had al verwacht dat amy op het bord zou komen en zijzelf ook want ze zat de hele tijd te zeuren ik wil wil wil naar huis nou dan gaat ze lekker naar huis

 2. Maikel at 14:33

  Amy mag er van mij uit! Ik vind dat een ongelooflijke dramaqueen en doet weinig tot niks in het huishouden. Eveline is erg rustig, en begeeft ze voornamelijk op de achtergrond, maar zij mag er van mij wel inblijven. Leroy moet er sowieso inblijven, want ik vind dat een hele sympathieke gast en hij past ook prima in de groep. Ik hoop dus dat Amy eruit gestemd wordt aankomende zaterdag.

 3. Sjoerd at 14:52

  Oei, die had ik niet helemaal zien aan komen. Wat ik tot op heden van Leroy gezien heb was wel oké, Ook Eveline vind ik oké (nog wel stil, maar dat maakt het juist interessant om iemand verder te leren kennen). Amy heeft voor een hoop opschudding gezorgd, wat deels haar schuld is (ze drukt zich vaak onhandig/slecht uit) maar wat ook voor een groot deel door Salar veroorzaakt is. Moeilijke keuze maar mijn stem (je brengt een positieve stem uit, dus wie mag er blijven) gaat naar: Eveline

  • Frankie at 00:28

   Ze zouden beter Kristof, Salar en Amy genomineerd mogen hebben. Ze spelen het spel vuil, met gefluister, taktische keuze, s en moeijalles. Er uit die 3. Allemaal in 1 keer eruit.

  • Lin at 14:12

   Tsja,

   Jammer voor Leroy en Eveline , heel leuke mensen , geven het programma een meerwaarde !
   Amy moet er volgens mij uit , verpest de sfeer continue met geroddel en drama !!!
   Naar mijn mening zijn er andere bewoners die eruit moeten die totaal geen “ normen en waarden “ kennen ook al doe je mee aan een experiment , speel het spel op een eerlijke manier en mooie kans hebben de bewoners om te groeien als mens ???

 4. Marja at 15:42

  Ja inderdaad Henkie wat mij betreft ook.
  Leroy is een nuchtere jongen met een frisse blik en bijkomend voordeel voor de boys is dat hij ook kan knippen.
  Amy is alleen maar aan het jammeren en Eveline draagt ook niets bij aan de groep.
  Is een stille Willie gebleken en een saai persoon, zit niets in.
  Amy daarentegen daar zit van alles in, alleen een beetje te veel……. drama.

 5. Marjo at 15:53

  Voor mij mag ze ook naar huis, ze spreekt zich zelf zo erg tegen. Ik vind haar echt niet leuk en ik ze stookt ontzettend en ze probeert alles naar haar hand te draaien.

  • BrotherB at 07:07

   Dat element nieuwe bewoners.. ik snap het, maar inmiddels weten we toch dat het gewoon niet werkt. Gewoon alles tegelijk het huis in of 2 groepen starten.

 6. Hans at 15:54

  De mannen zijn allemaal niet zuiver ze smeden een complot en doen of ze onschuldige lammeren zijn.
  Salaris is een rat en opjutter

 7. Chris at 16:20

  Dit jaar fijne bewoners in big brother,maar toch Amy naar huis,verleden jaar echte aanstellerij,Salar mag blijven ,vind ik juist leuk hoe hij doet

  • Frankie at 00:34

   Dimitrie speelt met de gevoelens van Vera. Dat meisje wil een echte en serjeuze relatie. Maar van diene Dimitrie ben ik nog niet zo zeker. Speel een spel oke. Maar doe dat niet door met iemand zijn ware gevoelens te spelen of te mis bruiken. Dat meisje ( vera) verdiend beter.

 8. Johan at 16:48

  Amy nu deze ronde eruit en de volgende keer Nawel die meid weet alles beter maar doet helemaal niks in het huis ja luieren. nu ook weer staat Peter koffie te maken en Nawel weet het weer beter, maar zelf beginnen met koffie zetten ho maar nee maar wel commentaar. Dus volgende ronde zij eruit

 9. DUTCHYxgx at 20:08

  leroy is er net, dat is sowieso raar dat hij al genomineerd mag worden, maar waarom worden de genomineerden niet door de kijkers gekozen i.p.v. door de bewoners zelf. want dan krijg je weer hetzelfde als vorig jaar…

 10. Katrien at 00:41

  Leuk toch, die afwisseling in het nomineren?
  Eerst de twee nieuwen uit het datacenter, toen wij en nu de bewoners zelf.
  Dit is pas de eerste keer dat ze zelf mochten nomineren.

 11. Frankie at 00:46

  Bewoners zouden in dit nieuwe spel nooit zelf nog mogen nomineren, want er word altijd taktische afgesproken, wat niet altijd eerlijk is voor de genomineerde bewoners. Ze zouden iedere week iedereen moeten nomineren… En de mensen thuis moeten laten beslissen wie naar huis moet en wie big brother 2022 ook mag winnen. Veel eerlijker en spannender.

 12. Lili at 06:56

  Hopelijk volgende keer die kristof en salar ..wat een complot theorieën van dat groepje mannen.Dimitri,kristof, salar..en wat is die kristof ongelooflijk aanwezig ..en een haantje te voren verschrikkelijk.

 13. Desi at 11:02

  Wordt voor mij pas echt interessant wanneer bondjes leden onder elkaar moeten nomineren. Voor mij mogen dan Krrrrrristof en Vera het veld ruimen. Wat deze nominaties betreft vind ik het jammer dat Amy het zo slecht trekt, nu wordt ze vooral afgerekend op haar emoties, en wat betreft het woord “dramaqueen” wat ik vaak lees hier, mensen daar kijken jullie toch voor?! (ik ook) ik geloof dat wanneer zij eenmaal geland zou zijn het een heel andere meid wordt, maar die kans zit er denk ik niet in. Ws gaat dus zij eruit maar mijn voorkeur gaat uit naar Eveline, kan niet zeggen waarom. Aan Salar kan ik me (nog) niet echt storen want die speelt het spel gewoon, en van wat ik gezien heb doet hij daar niet stiekem over. (ik kijk geen live stream by the way) Aan stiekemerds heb ik sowieso een hekel.

 14. Marleen at 14:54

  Je doet mee maar weet op voor hand niets dus . Hoe meer drama hoe leuker toch . Als je iets wil winnen mag het toch niet gemakkelijk zijn .
  En het is niet omdst je niets doet in het huis dat je niet mag winnen
  Er mag meer actie zijn .

 15. Renata at 21:09

  Amy moet niet zo zeuren over Salar. Natuurlijk speelt ie het spel. Dat is vanaf de 1e minuut duidelijk geweeest en daar doet ie ook niet moeilijk over. Amy is achterbaks en Salar heeft dat door. Amy, Dimitri, Vera en Eveline, die mogen er wat mij betreft snel uit. Ik hoop dat Grace of Salar wint. Grace heeft het hart op de juiste plaats, ze is soms wel een stuiterbal, maar het is een ‘mooi’ mens. Ik zou het haar gunnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *