De bewoners worden wakker in een opgesplitst Big Brother huis

De bewoners worden wakker in een opgesplitst Big Brother huis

Gisteren heeft Big Brother de break-up week aangekondigd. En afgelopen avond heeft hij de indeling bekend gemaakt van de slaapkamers, de bewoners zijn flink door elkaar gehusseld. Uiteindelijk zijn de bewoners gaan slapen en deze morgen ontdekken ze dat er een muur door het huis heen staat en deze loopt ook door tot in de tuin. Er is een luikje bij de keuken maar deze zit op slot. De groene kamer heeft toegang tot het loungegedeelte bij het beeldscherm, de gouden kamer heeft toegang tot de zithoekjes, ook de tuin is opgedeeld in twee gedeeltes. De groene slaapkamer heeft toegang tot het rechter gedeelte van de tuin. De gouden slaapkamer tot het linker gedeelte, waar dus de hottub staat. De groene kamer kan niet meer bij de luxe keuken, douches en toiletten en daarom kunnen zij gebruik maken van de wc douche en kooktoestel in de voorraadkamer. De dames roepen daar hangt wel een heftige camera in. In de voorraadkamer staan ingrediënten om zeep, shampoo en dergelijke te maken. De gouden slaapkamer heeft toegang tot de gebruikelijke douches en toiletten. Eveline en Vera ontdekken dat ze geen warm water hebben in de voorraadkamer. De dagboekkamer is voor beide kanten bereikbaar. Ze ontdekken dat de klok is afgeplakt, ze hebben dus geen besef van tijd meer. Buiten in de tuin vindt Vera kisten met eten. In de kisten zitten boontjes, varkenshaas en noodles. Ook staat er een pot met een dobbelsteen aan beide kanten van de muur. Dit is ook bij het gouden team zo. Er komt ook een spel aan, 6 tegen 6. Er wordt bij de gouden kamer geloot wie er niet mee zal doen, Leroy verliest met steen papier schaar en doet niet mee. Hoe dat spel precies verloopt komen we uiteraard nog op terug.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 53 Average: 4.1]
Er zijn 14 reacties op dit artikel
 1. Cynthia at 09:56

  Niet handig om Leroy niet mee te laten doen op voorhand, als het een spel wordt op kracht kan je hem er beter wel bij hebben

 2. Sjoerd at 10:45

  Ben benieuwd wat ze moeten gaan doen, maar ben ook benieuwd wat de splitsing voor ons als kijker betekent. Minder mensen per “huis” is minder (inter)actie en daarmee waarschijnlijk saaiere streams. Helemaal als ze heftige proeven moeten doen en onder vrij armoedige omstandigheden moeten leven, want dan zullen ze veel gaan liggen/slapen. Enige dat ik hoop is dat ze niet mogen nomineren, want de groep Salar heeft gisteravond al afgesproken wie de volgende zijn die genomineerd moeten worden en het zou juist zo mooi zijn als bondjes dit seizoen veel minder invloed hebben dan vorig seizoen.

 3. Roos at 11:29

  Door loting doet Leroy niet mee.is eerlijk gegaan..Wij mogen weer niet kijken,waar betaal ik voor.24 uur live streams kijken.Echt niet.

 4. Nancy at 15:41

  Ik zou het eerlijker vinden als er niet telkens reclame wordt gemaakt dat we 24/7 streams hebben want dat is gewoonweg niet waar. Ook veel leuke dingen krijgen de streamers niet te zien. Stop met die leugens alsjeblief.

 5. Aggie2 at 20:42

  Dus Salar had het goed, hij riep tenslotte voordat de Break-up week begon stellig dat de groep gescheiden zou worden. Ik had precies hetzelfde idee en had het dus ook goed!!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *