Home » De bewoners worden wakker in een opgesplitst Big Brother huis

De bewoners worden wakker in een opgesplitst Big Brother huis

Door BigBrotherNederland

Gisteren heeft Big Brother de break-up week aangekondigd. En afgelopen avond heeft hij de indeling bekend gemaakt van de slaapkamers, de bewoners zijn flink door elkaar gehusseld. Uiteindelijk zijn de bewoners gaan slapen en deze morgen ontdekken ze dat er een muur door het huis heen staat en deze loopt ook door tot in de tuin. Er is een luikje bij de keuken maar deze zit op slot. De groene kamer heeft toegang tot het loungegedeelte bij het beeldscherm, de gouden kamer heeft toegang tot de zithoekjes, ook de tuin is opgedeeld in twee gedeeltes. De groene slaapkamer heeft toegang tot het rechter gedeelte van de tuin. De gouden slaapkamer tot het linker gedeelte, waar dus de hottub staat. De groene kamer kan niet meer bij de luxe keuken, douches en toiletten en daarom kunnen zij gebruik maken van de wc douche en kooktoestel in de voorraadkamer. De dames roepen daar hangt wel een heftige camera in. In de voorraadkamer staan ingrediënten om zeep, shampoo en dergelijke te maken. De gouden slaapkamer heeft toegang tot de gebruikelijke douches en toiletten. Eveline en Vera ontdekken dat ze geen warm water hebben in de voorraadkamer. De dagboekkamer is voor beide kanten bereikbaar. Ze ontdekken dat de klok is afgeplakt, ze hebben dus geen besef van tijd meer. Buiten in de tuin vindt Vera kisten met eten. In de kisten zitten boontjes, varkenshaas en noodles. Ook staat er een pot met een dobbelsteen aan beide kanten van de muur. Dit is ook bij het gouden team zo. Er komt ook een spel aan, 6 tegen 6. Er wordt bij de gouden kamer geloot wie er niet mee zal doen, Leroy verliest met steen papier schaar en doet niet mee. Hoe dat spel precies verloopt komen we uiteraard nog op terug.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 53 Average: 4.1]

Ook interessant:

14 Reacties

Cynthia 23 januari 2022 - 09:56

Niet handig om Leroy niet mee te laten doen op voorhand, als het een spel wordt op kracht kan je hem er beter wel bij hebben

Beantwoord
Belinda 23 januari 2022 - 10:32

Tja, of dit de goede keuze was betwijfel ik, afwachten??‍♀️

Beantwoord
Sjoerd 23 januari 2022 - 10:45

Ben benieuwd wat ze moeten gaan doen, maar ben ook benieuwd wat de splitsing voor ons als kijker betekent. Minder mensen per “huis” is minder (inter)actie en daarmee waarschijnlijk saaiere streams. Helemaal als ze heftige proeven moeten doen en onder vrij armoedige omstandigheden moeten leven, want dan zullen ze veel gaan liggen/slapen. Enige dat ik hoop is dat ze niet mogen nomineren, want de groep Salar heeft gisteravond al afgesproken wie de volgende zijn die genomineerd moeten worden en het zou juist zo mooi zijn als bondjes dit seizoen veel minder invloed hebben dan vorig seizoen.

Beantwoord
M.J.H. 24 januari 2022 - 17:02

?

Beantwoord
Els 23 januari 2022 - 11:07

Unlock de streams s.v.p. a.s.a.p.!

Beantwoord
Roos 23 januari 2022 - 11:29

Door loting doet Leroy niet mee.is eerlijk gegaan..Wij mogen weer niet kijken,waar betaal ik voor.24 uur live streams kijken.Echt niet.

Beantwoord
Antiroos 23 januari 2022 - 12:45

Je betaalt voor bb helemaal nergens voor, je krijgt de streams as-is. Je betaalt voor Videoland, meer niet.

Beantwoord
Tinne 23 januari 2022 - 11:43

Ach ja ze doen maar, als ze allemaal maar plezier hebben, mentale sterke dat moet je hebben in het BB huis

Beantwoord
Thea 23 januari 2022 - 12:19

Zo hartstikke leuk dit
Hoop maar dat dit lang mag duren.
Moet ook iets zijn zodat ze zich niet vervelen

Beantwoord
Floris 23 januari 2022 - 14:50

Oh my goat hier gaan tranen vloeien, in elk geval is Big Brother dit jaar iets actiever dan het vorige jaar.

Beantwoord
Nancy 23 januari 2022 - 15:41

Ik zou het eerlijker vinden als er niet telkens reclame wordt gemaakt dat we 24/7 streams hebben want dat is gewoonweg niet waar. Ook veel leuke dingen krijgen de streamers niet te zien. Stop met die leugens alsjeblief.

Beantwoord
Roos 23 januari 2022 - 20:42

Inderdaad,vind ik ook.je betaald voor Videoland om 24/7 te kunnen kijken.Nou mooi niet dus.

Beantwoord
yvonne 23 januari 2022 - 20:33

Hoe zou dit gaan deze week ?

Beantwoord
Aggie2 24 januari 2022 - 20:42

Dus Salar had het goed, hij riep tenslotte voordat de Break-up week begon stellig dat de groep gescheiden zou worden. Ik had precies hetzelfde idee en had het dus ook goed!!!!!

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page