Home » Nawel spreekt Salar kwaad aan en Nouchine vindt dat Salar gelogen heeft

Nawel spreekt Salar kwaad aan en Nouchine vindt dat Salar gelogen heeft

Door BigBrotherNederland

Nouchine zit vandaag niet lekker in haar vel. Dit heeft alles te maken met de band tussen Salar en Nawel. Nouchine heeft het gevoel er tussenin te staan en heeft emotionele momenten. Buiten gaat ze zitten, al snel komt Salar erbij. Ze laat weten tijd nodig te hebben. De twee praten lang over hun band en de rol die Nawel hierin zou spelen volgens Salar. Niet lang daarna komt Nawel erbij staan, ze is laaiend. Ze praat lange tijd over hoe iedereen haar maar verkeerd neerzet en over haar roddelt. En dat Salar de oorzaak is van alles, jij pijpt alle jongens voegt ze eraan toe. Salar probeert er af en toe tussen te komen, maar dat lukt hem niet echt. Nawel gaat door en blijft zeggen dat ze hem uit moet laten praten. Als Salar de kans krijgt zegt hij dat zij haar niet meer aankijkt. Je praat niet meer met me, dus ik vertrouw je niet meer. Daarom heb ik op je gestemd voegt hij eraan toe. Ik ben wie ik ben, en ik doe wat ik doe reageert Nawel. Ik ga niks anders doen om jullie en als dat jullie niet bevalt, f*ck you allemaal. Jullie vinden mij een prinses? Ik ga morgen in de liveshow met een kroon op mijn hoofd zitten. Ik heb vannacht tot 3 uur met haar erover gesproken. Ik weet dat je niet van drama houd reageert Salar. Nee maar ik word daar wel in gesleept zegt Nawel. Ik voelde me er k*t over en nu ook met Tobi. En ik ga vanavond in Tobi zijn bed slapen. Dat heeft niets met jullie te maken. Je hebt wel op mij genomineerd he vraagt Nawel. Met heel veel pijn in mijn hart wel zegt Salar. Maar ik moet stemmen op wie ik connectie heb en na de afgelopen twee weken… Het is goed zegt Nawel en gaat naar binnen. Heb je alles tegen haar vertelt vraagt Salar. Nouchine bevestigt dit en Salar reageert verbaasd. Nouchine laat weten dat Salar gelogen heeft. Ik heb tegen haar gezegd dat jij Nawel niet zou nomineren omdat jij dat gezegd hebt. Het is misschien wel tactisch van u, alles word nu bevestigt he. Je hebt gelogen he. Ik heb gelogen om jou te beschermen antwoordt Salar. EN ik heb het niet gezegd om je niet verdrietig te maken. Ik vind onze vriendschap echt belangrijk benadrukt hij. Ik heb hier echt geen zin meer antwoordt Nouchine. Ons ding is nu klaar zegt Salar, ik zei het niet tegen jou om je niet verdrietig te maken. Je gaat het straks allemaal terugzien.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 56 Average: 3.8]

Ook interessant:

21 Reacties

jan 28 januari 2022 - 17:17

solar heeft gelijk nawel liegt over alles is triest hoop ze gaat naar huis

Beantwoord
Ingrid 29 januari 2022 - 11:26

zo zie ik het ook jan!

Beantwoord
Mireille 30 januari 2022 - 14:32

Het is Salar die liegt en bedriegt.
Nawel niet!!

Beantwoord
Wendy 28 januari 2022 - 17:21

Wanneer mag het publiek nomineren? Van mij mag die Salar eruit met z’n arrogantie en achterbakse gedrag!

Beantwoord
Mireille 30 januari 2022 - 14:31

Mee eens Wendy!!
Grote manipulator!!

Beantwoord
Jop 28 januari 2022 - 17:34

Duzz. Alleen maar Taktisch Salar. Zelfs ten koste van ‘vrienden’ in het huis. Beetje jammer als je zo bent

Beantwoord
Leeke 28 januari 2022 - 17:38

Nawel zal er wel uitgaan…is mijn gevoel.
Laat regelmatig haar hart spreken…
Meestal wordt dit jammer genoeg tegen je gebruikt
Dat je jammert en een huilenbalk bent.
Kom op Nawel zet hem op.

Beantwoord
Antje 28 januari 2022 - 17:47

Het gesprek is goed weergegeven. Wat echt opviel is dat Nawel maar door bleef praten en Salar er nauwelijks op kon reageren. Nawel sprak op hoge toon en was kwaad. Chappeau van Salar dat hij wel rustig bleef praten. Nawel moet een spiegel voorgehouden worden. Ze gedraagt zich echt als een prinses die geen tegenspraak duldt. Zij moet weggestemd worden!!

Beantwoord
Marjo 28 januari 2022 - 18:00

Ik ben voor Salar , ik ben niet tegen Nawel maar ze roddelt net zo hard over anderen als iedereen doet. Ze ziet niet eens dat ze dat ook doet . Ze voelt zich beter dan de rest althans zo komt het op mij over. Ik kan me dus voorstellen dat men haar een prinses vindt.

Beantwoord
marie-louise 28 januari 2022 - 18:07

salar is echt een zielig klein mannetje

Beantwoord
Anoniem 28 januari 2022 - 18:27

Nawel nouchine en salar zíjn nep mensen. ???

Beantwoord
Henkie 28 januari 2022 - 18:45

Alsjeblieft, stuur die Nawel naar huis met dat gejank de hele tijd. Nouchine is ook een gevaarlijke.

Beantwoord
Marc 28 januari 2022 - 21:35

Salar moet eruit zo snel mogelijk die stokert

Beantwoord
Mar 28 januari 2022 - 21:36

Salar is een stoker met een dubbele kalender. Blijkt nu ook weer, hij wil in de gouden kamer. Wat vriendschap?

Beantwoord
Evo 29 januari 2022 - 14:37

Sorry hoor maar de complete groene kamer op Nouchine na heeft Salar genomineerd de vorige keer en dat heeft hij ook wel door hoor. Is niet zo gek dat hij naar de overkant wil; Die hebben met zijn allen een enorme team building gehad afgelopen week.

Beantwoord
Timothee 29 januari 2022 - 08:26

Salar, wie een kuil graaft voor een ander valt er zelf in… What goes around, comes around

Beantwoord
Susn 29 januari 2022 - 09:15

Nouchine vindt dat ja. Beelden laten toch duidelijk zien dat ze Salar tegenover Nawel bewust niet verdacht wilde maken, die woorden kwamen uit haar eigen mond. Ze spreekt met 2 monden. En ik denk dat ze even verstrikt was geraakt in haar eigen spelletje tegenover zowel Salar als Nawel.

Beantwoord
Roos 29 januari 2022 - 13:12

Salar er zo vlug mogelijk ut dan wordt het beter.

Beantwoord
Thea 29 januari 2022 - 10:17

Mensen krijgen sterk het bewijs dat de groep uit de goyden kamer dus gouden groep toen ze apart zaten knap voor getrokken word.
Helemaal toen de mensen uit de groenen groep genomi eerd werden.
En de andere groep in zijn geheel immuniteit kreeg.
Heel erg gemeen dit

Beantwoord
Jongen 29 januari 2022 - 23:08

Salar is al een vals mannetje van in het begin , eerst amy zwart maken daarna nawel , dat is zijn tactiek om met zijn kliekje die persoon er dan uit te stemmen , de sterke vrouwen moeten eruit, ik ben zo blij dat nawel blijft , volgende keer een man naar huis aub! Dimi vera en salar of kristof op dat bord , kunnen de heren ook eens in spanning zitten , tobias is trouwens ook niet te vertrouwen zie je aan hoe hij naar mensen kijkt , ik krijg er rillingen van

Beantwoord
Angelique gieling 30 januari 2022 - 08:59

Salar moet eruit hij speelt nouchine en nawel tegen elkaar op om hun vriendschap kapot te maken terwijl salar van begin nawel heeft beloofd elkaar te helpen en te steunen, slar speelt een vies gemeen spelletje, niet alleen voor het spel zelf, big brother, maar ook met meerdere mensen daar, salar moet eruit.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page