Nawel spreekt Salar kwaad aan en Nouchine vindt dat Salar gelogen heeft

Nawel spreekt Salar kwaad aan en Nouchine vindt dat Salar gelogen heeft

Nouchine zit vandaag niet lekker in haar vel. Dit heeft alles te maken met de band tussen Salar en Nawel. Nouchine heeft het gevoel er tussenin te staan en heeft emotionele momenten. Buiten gaat ze zitten, al snel komt Salar erbij. Ze laat weten tijd nodig te hebben. De twee praten lang over hun band en de rol die Nawel hierin zou spelen volgens Salar. Niet lang daarna komt Nawel erbij staan, ze is laaiend. Ze praat lange tijd over hoe iedereen haar maar verkeerd neerzet en over haar roddelt. En dat Salar de oorzaak is van alles, jij pijpt alle jongens voegt ze eraan toe. Salar probeert er af en toe tussen te komen, maar dat lukt hem niet echt. Nawel gaat door en blijft zeggen dat ze hem uit moet laten praten. Als Salar de kans krijgt zegt hij dat zij haar niet meer aankijkt. Je praat niet meer met me, dus ik vertrouw je niet meer. Daarom heb ik op je gestemd voegt hij eraan toe. Ik ben wie ik ben, en ik doe wat ik doe reageert Nawel. Ik ga niks anders doen om jullie en als dat jullie niet bevalt, f*ck you allemaal. Jullie vinden mij een prinses? Ik ga morgen in de liveshow met een kroon op mijn hoofd zitten. Ik heb vannacht tot 3 uur met haar erover gesproken. Ik weet dat je niet van drama houd reageert Salar. Nee maar ik word daar wel in gesleept zegt Nawel. Ik voelde me er k*t over en nu ook met Tobi. En ik ga vanavond in Tobi zijn bed slapen. Dat heeft niets met jullie te maken. Je hebt wel op mij genomineerd he vraagt Nawel. Met heel veel pijn in mijn hart wel zegt Salar. Maar ik moet stemmen op wie ik connectie heb en na de afgelopen twee weken… Het is goed zegt Nawel en gaat naar binnen. Heb je alles tegen haar vertelt vraagt Salar. Nouchine bevestigt dit en Salar reageert verbaasd. Nouchine laat weten dat Salar gelogen heeft. Ik heb tegen haar gezegd dat jij Nawel niet zou nomineren omdat jij dat gezegd hebt. Het is misschien wel tactisch van u, alles word nu bevestigt he. Je hebt gelogen he. Ik heb gelogen om jou te beschermen antwoordt Salar. EN ik heb het niet gezegd om je niet verdrietig te maken. Ik vind onze vriendschap echt belangrijk benadrukt hij. Ik heb hier echt geen zin meer antwoordt Nouchine. Ons ding is nu klaar zegt Salar, ik zei het niet tegen jou om je niet verdrietig te maken. Je gaat het straks allemaal terugzien.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 56 Average: 3.8]
Er zijn 21 reacties op dit artikel
 1. Leeke at 17:38

  Nawel zal er wel uitgaan…is mijn gevoel.
  Laat regelmatig haar hart spreken…
  Meestal wordt dit jammer genoeg tegen je gebruikt
  Dat je jammert en een huilenbalk bent.
  Kom op Nawel zet hem op.

 2. Antje at 17:47

  Het gesprek is goed weergegeven. Wat echt opviel is dat Nawel maar door bleef praten en Salar er nauwelijks op kon reageren. Nawel sprak op hoge toon en was kwaad. Chappeau van Salar dat hij wel rustig bleef praten. Nawel moet een spiegel voorgehouden worden. Ze gedraagt zich echt als een prinses die geen tegenspraak duldt. Zij moet weggestemd worden!!

 3. Marjo at 18:00

  Ik ben voor Salar , ik ben niet tegen Nawel maar ze roddelt net zo hard over anderen als iedereen doet. Ze ziet niet eens dat ze dat ook doet . Ze voelt zich beter dan de rest althans zo komt het op mij over. Ik kan me dus voorstellen dat men haar een prinses vindt.

  • Evo at 14:37

   Sorry hoor maar de complete groene kamer op Nouchine na heeft Salar genomineerd de vorige keer en dat heeft hij ook wel door hoor. Is niet zo gek dat hij naar de overkant wil; Die hebben met zijn allen een enorme team building gehad afgelopen week.

 4. Susn at 09:15

  Nouchine vindt dat ja. Beelden laten toch duidelijk zien dat ze Salar tegenover Nawel bewust niet verdacht wilde maken, die woorden kwamen uit haar eigen mond. Ze spreekt met 2 monden. En ik denk dat ze even verstrikt was geraakt in haar eigen spelletje tegenover zowel Salar als Nawel.

 5. Thea at 10:17

  Mensen krijgen sterk het bewijs dat de groep uit de goyden kamer dus gouden groep toen ze apart zaten knap voor getrokken word.
  Helemaal toen de mensen uit de groenen groep genomi eerd werden.
  En de andere groep in zijn geheel immuniteit kreeg.
  Heel erg gemeen dit

 6. Jongen at 23:08

  Salar is al een vals mannetje van in het begin , eerst amy zwart maken daarna nawel , dat is zijn tactiek om met zijn kliekje die persoon er dan uit te stemmen , de sterke vrouwen moeten eruit, ik ben zo blij dat nawel blijft , volgende keer een man naar huis aub! Dimi vera en salar of kristof op dat bord , kunnen de heren ook eens in spanning zitten , tobias is trouwens ook niet te vertrouwen zie je aan hoe hij naar mensen kijkt , ik krijg er rillingen van

 7. Angelique gieling at 08:59

  Salar moet eruit hij speelt nouchine en nawel tegen elkaar op om hun vriendschap kapot te maken terwijl salar van begin nawel heeft beloofd elkaar te helpen en te steunen, slar speelt een vies gemeen spelletje, niet alleen voor het spel zelf, big brother, maar ook met meerdere mensen daar, salar moet eruit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *