Leroy huilt na het vertrek van Eveline en Nawel, Nouchine en Julio gaan strijden

Leroy huilt na het vertrek van Eveline en Nawel, Nouchine en Julio gaan strijden

Na het vertrek van Eveline heeft Leroy het moeilijk. Hij is emotioneel en snikt dat hij het oneerlijk vindt. Het was een oprecht persoon, snap je? Kristof kan zich daarin vinden. Tuurlijk, 100 procent voegt hij eraan toe. Ik heb gekozen voor diegene waarmee ik het minst had. Leroy laat weten dat hij gewoon goed met haar kon vinden. Je ziet haar weer terug he reageert Kristof. Leroy weet het maar vind het gewoon k*t. Ook Dimitri komt even kijken bij Leroy en spreekt erover. De twee zijn het erover eens dat Eveline een sterke vrouw is. Ik wil dit gewoon niet zegt Leroy dan. Dimitri vind het niet meer dan normaal, emoties moet je laten gaan. We voelde elkaar goed in dingen aan, daarom doet het gewoon zeer vertelt Leroy. Laat het lekker gaan aldus Kristof, dat je dat doet is ook krachtig.

Nawel bespreekt ondertussen met Nouchine en Julio dat ze nu echt hard moeten spelen. Julio merkt op dat de groene kamer eraan gaat. We moeten zelf zorgen voor immuniteit zegt Nawel. We moeten tactisch stemmen voegt Nouchine eraan toe. Julio is het daarmee eens, anders gaan we het echt niet redden. Ik ben benieuwd naar de themaweek sluit hij af.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 24 Average: 4.6]
Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. yvonne at 21:21

  Het is altijd moeilijk als er iemand het huis moet verlaten het is meschien niet iedereen zijn keus maar zo zijn de spel regels …….snik,snik.snik

 2. Jongen at 08:59

  Ik hoop dat vera en dimi er nu eerst uit gaan , saaie mensen en dan is eindelijk dat kliekje doorbroken en kan het echte spel en de spanning eindelijk beginnen pfff

 3. Brigitte at 12:37

  Volgende week Leroy eruit.. wat kan die klagen en zeuren.. hij heeft nu al zo vaak gezegd dat hij het niet erg vind dat hij onder aanstaat maar begint er wel steeds over!!!!

  • Dutchie at 00:51

   Mee eens en dan gelijk die Nawel, ook zo n zeurkous pfffff. Zielig, klaag, ikke dit en ikke dat. Ohhhh zij is zo goed.Dimitri wint ook niet, over 2 weken ook weg.
   Tobi is mijn favo tot nu toe.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *