Home » Big Brother liveshow: Eveline moet Big Brother verlaten

Big Brother liveshow: Eveline moet Big Brother verlaten

Door BigBrotherNederland

Tijd voor de liveshow van Big Brother! Deze week zijn Eveline, Nawel en Julio de genomineerden. In dit bericht beschrijven we hoe de liveshow verlopen is en welke bewoner het Big Brother huis moet verlaten. Dit keer presenteert Bridget Maasland de liveshow samen met Peter. Dit komt omdat Geraldine getroffen is door het coronavirus.

Bridget opent de show en Peter vertelt dat het een heftige week was, met de break-up week. Bridget vertelt daarna dat over een half uur al een tussenstand komt en we horen welke bewoner sowieso mag blijven. Peter legt daarna nog eens uit dat Geraldine er niet bij kan zijn omdat ze in quarantaine zit. Bridget vind het leuk om aanwezig te zijn. De jackpot staat op 14.027 euro. Daarna zien we de start van de Break-up week, het spel waarin de sauna gewonnen werd door team groen, de opening van de sauna, het warm water spel wat het gouden team gewonnen heeft en het aan de muur plakken van Nawel en Hanne. Maar ook het moment dat Vera het nieuws kreeg dat haar opa overleden was, het feestje voor beide teams en het nieuws dat Julio, Eveline en Nawel genomineerd zijn. Bridget gaat naar het huis, ze condoleert Vera. Vera laat weten dat het heftig was ook met de opsplitsing waardoor ze Dimitri niet kon zien. Maar ik mocht hem wel even knuffelen. Het zit af en toe nog wel in mijn hoofd. Ik heb een kaarsje aanstaan en denk veel aan hem. Dimitri vertelt dat het gemis groot was, en toen Vera vervelend nieuws kreeg wilde hij haar graag steunen wat ook mocht. Peter begint over de spanningen in het huis na de uitkomst van de nominaties. Verder zien we nog de gebeurtenis tussen Tobias en Grace. Tobias weet niet welke rol hij heeft in hun vriendschap.

Tobias laat van zich horen en Julio mag blijven

Na de reclame zien we wederom wat gebeurtenissen van afgelopen week. Zoals Tobias die zichzelf blesseert aan zijn enkel, flauwvalt en uiteindelijk naar het ziekenhuis gaat. Peter vertelt dat Tobias in quarantaine is en ze leggen contact met hem. Tobias laat weten dat het goed gaat, het valt reuze mee. Volgende week vrijdag met het gips eraf, hij heeft een scheurtje. Daarna zetten ze beelden van Tobias door naar het huis. Grace laat weten dat ze hem heel erg missen. Daarna gaat Peter naar de genomineerden. Julio zegt dat hij er gigantisch van baalt. Ik wil echt nog niet naar huis benadrukt hij. Nawel laat weten dat het goed met haar gaat. Ik heb twee knoppen, strijdmodus of naar huis. Eveline zegt dat het went, ik voel me goed. Presentator Peter vertelt dat de kijker besloten heeft dat Grace een verwenmoment gekregen heeft. Na de liveshow kan er weer gestemd worden, wie is de belangrijkste bewoner in het huis? Presentator Peter legt dan weer contact met het huis, een bewoner word alvast vrijgesteld. Bridget zegt dat de naam van de bewoner die op het scherm komt mag blijven. En dat is Julio, hij mag sowieso blijven. Julio schrikt ervan en is er heel erg blij mee.

Eveline verlaat Big Brother, Judgment week & stemmen op waardevolste persoon

Peter staat dan bij de poort, hij staat bij het huis. Hij vangt Nawel of Eveline op. Bridget legt daarna contact met het huis, het is tijd voor de definitieve uitslag. Op het scherm komt de naam van de bewoner die mag blijven. Op het scherm komt de naam van Nawel te staan. Eveline moet dus het huis verlaten. Ze knuffelt haar medebewoners en laat snikkend weten dat het goed is. Er volgt een applaus als Eveline naar de poort loopt. Bij presentator Peter laat Eveline weten blij is naar huis te kunnen. Daarna zien we de hoogtepunten van Eveline in het huis. Eveline stapt daarna de studio in. Ze vind het niet erg maar is geëmotioneerd omdat ze Nouchine en Nawel achter moet laten. Ik had nog wel meer willen laten zien maar het is goed. Ze gaat Vera en Salar niet missen. Ze gaat thuis haar hond knuffelen en natuurlijk iedereen. Ze denkt dat Nouchine gaat winnen. Peter vertelt dat deze week een nieuw thema komt, judgment week. De bewoners krijgen een spiegel voorgehouden. Een zware voor het hoofd, een psychologische test. Dit krijgen de bewoners vanavond nog te horen. Daarmee eindigt de liveshow.

Stem via onderstaande linkjes wie jij de waardevolste persoon vind in het Big Brother huis:

Nederlandse kijkers stemmen hier

Belgische kijkers stemmen hier

Beoordeel dit bericht:
[Total: 9 Average: 4.2]

Ook interessant:

7 Reacties

Hans S 29 januari 2022 - 20:11

Terecht ze vond er niks aan en was blij dat ze weer naar huis toe mocht.
Alleen Leroy was weer aan het huilen die had het er moeilijk mee.

Beantwoord
Hans S 29 januari 2022 - 20:12

Alleen jammer dat Geraldine.

Beantwoord
Hans S 29 januari 2022 - 20:13

Er niet was beterschap ( moest er nog achter)

Beantwoord
yvonne 29 januari 2022 - 20:22

Ik had gehoopt dat nawel er uit zou gaan ! !

Beantwoord
Dutchie 29 januari 2022 - 20:35

Zo jammer dat ikke, ikke, Nawel er nog inzit. Madame met haar overgrootte eigendunk. Ikke, ikke. Ikke, volgende week mag ze gaan. AUB

Beantwoord
Chris 29 januari 2022 - 21:00

Spijtig dat Eveline is moeten gaan ,had liever Nawel zien vertrekken,ben haar zo beu

Beantwoord
Evo 29 januari 2022 - 21:01

Niet verdiend voor Nawel vind ik. Ik hoop dat ze zichzelf een stuk beter gaat profileren komende week.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page