Home » Leroy heeft de immuniteitspin gepakt tijdens een spel en de groep is opgesplitst

Leroy heeft de immuniteitspin gepakt tijdens een spel en de groep is opgesplitst

Door BigBrotherNederland

Big Brother laat weer van zich horen, eerst klinkt er geluid en dan zegt hij: bewoners, zoals jullie hebben gelezen in de levenslijn op jullie hand gaan we een nieuw spel spelen. Kleed jullie allemaal warm aan en verlaat dan de slaapkamer. De bewoners snappen niet wat Big Brother precies bedoeld met de slaapkamer. Ze denken dat ze de slaapkamer in moeten. Iedereen kleed zich ondertussen warm aan zoals opgedragen. De bewoners verwachten dat er iets met de slaapkamer gaat gebeuren want de deuren hiervan moeten dicht… Daarna volgt er een streamlock met de mededeling “We zijn zo terug!” Uiteindelijk is er weer beeld en de sfeer is beduidend minder. De bewoners moesten een spel moeten spelen om geld moeten verdienen. Leroy heeft tijdens dit spel een immuniteitspin gepakt en dit zou 5000 euro gekost hebben. Wat het spel precies was is onduidelijk. De bewoners zijn voornamelijk bezig met het gedoe rondom de immuniteitspin. Een groot deel van de groep dacht dat Peter drie pinnen had gekocht maar dat was dus een grap. Dit is inmiddels ook duidelijk geworden. Leroy is op zijn beurt ook boos, aan Kristof legt hij uit waarom hij de pin gepakt heeft. Kristof komt de voorraadkamer in lopen waar Grace en Leroy zijn. Kristof richt zich op Leroy en laat weten dat hij zijn woorden wat anders had moeten formulieren. Het was frustratie. En dat grapje van Peter is zijn eigen leven gaan leiden waardoor nu dit… Ja door dit antwoordt Leroy. Nu snap ik waarom je die vroeg hebt gepakt gaat Leroy verder. Ik wist dat je ervoor zou gaan maar nu lijkt het voor mij 5000 euro verlopen. Maar ik snap het door het grapje van Peter dat jij dacht ik ga ervoor. Grace denkt ook dat er dan wel anders gedacht zou worden. Kristof benadrukt dat hij het snapt. Je speelt het spel en dat doe ik ook. Maar bij de jackpot is dat wat anders, ik voel me niet in de hotseat. Maar ik maak nu ook meer kans. Ik snap het volledig en zonder die muntjes was het misschien ander geweest. Leroy laat weten van wel. Er hangt hier al heel de dag zo’n sfeertje…

Daarna zien we dat er weer een soort opsplitsing is. In het huis wonen Hanne, Tobias, Peter en Nawel. Zij mogen geen gebruik maken van de slaapkamer. In de gameroom verblijven Grace, Nouchine, Salar, Julio, Leroy, Vera en Kristof.  Het zou om een middag en nacht gaan. De bewoners die in de gameroom verblijven mochten zich warm aankleden en wat spullen verzamelen. Exacte details zijn voor nu nog onbekend door eerder beschreven streamlock… Op dit moment zijn alleen de bewoners in de woonkamer te zien. Zodra we meer weten komen we erop terug!

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 57 Average: 3.9]

Ook interessant:

25 Reacties

Jeroen 8 februari 2022 - 14:08

Leroy moet er op basis van zijn gedrag gewoon uit. Niks pin of wat dan ook, eruit!!!

Beantwoord
jan 8 februari 2022 - 14:10

heel goeg gedaan

Beantwoord
jan 8 februari 2022 - 14:13

real fun

Beantwoord
Nancy 8 februari 2022 - 14:23

Ik vind Leroy een verschrikkelijke stoker en hij gaat juist over lijken. Hij kan niet tegen zijn verlies en hij vind zelf dat hij overal recht op heeft. Hij moet altijd de aandacht hebben en veel veren in zijn reet. Iedereen moet hem maar vertellen hoe geweldig hij is en dat hij alles zo goed heeft gedaan. Wat een ongelofelijke kneus. Echt enorm jammer dat hij weer de immuniteit heeft en we weer naar zijn irritante gedrag moeten kijken. Hij heeft het erover dat andere mensen zouden roddelen maar hij doet zelf niet anders.

Beantwoord
Cj 8 februari 2022 - 14:29

Ga een wat doen als je kan,om de tweede streamloc een eerlijk te laten werken in B B is iedere keer flauwekul
ik zie liever twee streams van de live bewoners

Beantwoord
Gezina. 8 februari 2022 - 14:29

Dit is niet te geloven. Leroy pakt de imunniteitspin voor 5000 euro uit de pot. Hij moet eruit na wat hij gedaan heeft. Echt een vies mannetje.

Beantwoord
Marjo 8 februari 2022 - 14:32

Ai dat wordt nog meer intriges. Maar €5000,- voor de pin dat is wel heel erg egoïstisch gedacht. Maar het is HELweek dus je weet nooit wat voor twist er nog aan gegeven wordt.

Beantwoord
john 8 februari 2022 - 14:32

Nu zien we de ware aard van slijmige Anne, voor haar is een pin niet belangrijk omdat ze toch erg hoog in het huis staat om niet genomineerd te worden????????
Er zijn ook mensen die zeggen dat geld niet belangrijk is, maar het is wel gemakkelijk als je genoeg geld hebt! Tobias moet van ellende naar buiten omdat hij geen goede contact krijgt met Nawel, die hem sowieso op de kikker heeft en dit een supermooie combinatie is en Ane en Tobias niet meer met de gouden kamer bekokstoven kunnen wie ze moeten nomineren, hahahahahaha .
Nawel krijgt nu nieuwe power en gaat deze groep laten zien wat openheid en eerlijkheid is.
Gracioso mist al haar grote liefde en roept hard maar Tobias, maar hij heeft totaal geen behoefte aan haar!!!

Beantwoord
john 8 februari 2022 - 14:38

Kijk nu toch en ik krijg weer gelijk, Tobias en Peter bespreken de nominatie, op wie ze gaan stemmen,
Heeeeeeerlijk van BB die nu laat zien, dat het een verdomd hard spel wordt en de slijmerigen verwijderd worden met Christof deze week.

Beantwoord
Helma 8 februari 2022 - 14:43

Te belachelijk voor woorden dat die ….leroy uberhoubt nog mee mag doen….

Beantwoord
Els 8 februari 2022 - 14:44

Ik zeg Kristof eruit, komt er n hele andere sfeer en volgende week Leroy op de bank

Beantwoord
Shanny 8 februari 2022 - 14:51

Top! Goed zo Leroy

Beantwoord
jan 8 februari 2022 - 14:51

lol bb

Beantwoord
Ayla 8 februari 2022 - 14:56

Een verrassing in de hell week zou zijn dat de immuniteitspin van Leroy door een ander verovert kan worden middels een angstspel b.v. Muis aaien. 😉

Beantwoord
Zooitje 8 februari 2022 - 15:15

Dat uitgerekend hij die pin pakt.
Hij had er niet eens meer in moeten zitten.

Beantwoord
Els 8 februari 2022 - 15:17

Waarom is er maar één stream?

Beantwoord
Sybille 8 februari 2022 - 15:50

Pff moeten we nu alleen maar naar die roddelende Nawel kijken? Wil de anderen zien.

Beantwoord
rinus maat 8 februari 2022 - 16:19

zien we die andere 7 nog vandaag ik zie twee de zelfde belden ik wel ook graag wetten wat die andere doen zo vind ik zaai

Beantwoord
Wilma 8 februari 2022 - 16:31

Geen leuke livestream, rare dag ook, nu eindelijk reactie, op het gedrag van Leroy.
Ik hoop dat deze gekke draai in het spel gebruikt word om Leroy aan te spreken op zijn gedrag en zijn actie in bad om deze man naar huis te sturen, ik heb hem vaak horen zeggen dat hij op
Moet passen hoe zijn gedrag op zijn dochtertje over komt, nou Leroy voor je eigen bescherming zou ik vrijwillig vertrekken.

Beantwoord
Alex 8 februari 2022 - 17:54

Als je nu de immuniteitspin pakt word je volgende week genomineerd.

Beantwoord
Leona 8 februari 2022 - 17:56

Oooh wat jammer. Dat is hem niet gegund!

Beantwoord
jan 8 februari 2022 - 18:36

leuk op de grond

Beantwoord
Jongen 8 februari 2022 - 20:17

Het is een fijn groepje van peter nawel en hanne alleen tobias blijf ik raar vinden ,is niet zichzelf , is niet open , wikt en weegt zijn woorden , smeed complotten , zijn masker is afgevallen , eindelijk , als je veel live kijkt zie je dit , nawel mijn favoriet en dat blijft zo maar het gouden groepje blijft haar nomineren , hoe doorzichtig

Beantwoord
Roberto 8 februari 2022 - 23:18

Leroy heeft gelijk ik had die ook genomen als ik vond dat ik in de gevarenzone was. Hopen kristof eruit

Beantwoord
Leeke 9 februari 2022 - 12:58

Over roddelen gesproken, dat doen ze allemaal op hun eigen manier is het spel..
Zelfs Tobias want die laat inmiddels steeds meer zijn ware karakter zien.
Het is een spel en ze willen allemaal de winnaar worden, voor het geld.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page