Leroy heeft de immuniteitspin gepakt tijdens een spel en de groep is opgesplitst

Leroy heeft de immuniteitspin gepakt tijdens een spel en de groep is opgesplitst

Big Brother laat weer van zich horen, eerst klinkt er geluid en dan zegt hij: bewoners, zoals jullie hebben gelezen in de levenslijn op jullie hand gaan we een nieuw spel spelen. Kleed jullie allemaal warm aan en verlaat dan de slaapkamer. De bewoners snappen niet wat Big Brother precies bedoeld met de slaapkamer. Ze denken dat ze de slaapkamer in moeten. Iedereen kleed zich ondertussen warm aan zoals opgedragen. De bewoners verwachten dat er iets met de slaapkamer gaat gebeuren want de deuren hiervan moeten dicht… Daarna volgt er een streamlock met de mededeling “We zijn zo terug!” Uiteindelijk is er weer beeld en de sfeer is beduidend minder. De bewoners moesten een spel moeten spelen om geld moeten verdienen. Leroy heeft tijdens dit spel een immuniteitspin gepakt en dit zou 5000 euro gekost hebben. Wat het spel precies was is onduidelijk. De bewoners zijn voornamelijk bezig met het gedoe rondom de immuniteitspin. Een groot deel van de groep dacht dat Peter drie pinnen had gekocht maar dat was dus een grap. Dit is inmiddels ook duidelijk geworden. Leroy is op zijn beurt ook boos, aan Kristof legt hij uit waarom hij de pin gepakt heeft. Kristof komt de voorraadkamer in lopen waar Grace en Leroy zijn. Kristof richt zich op Leroy en laat weten dat hij zijn woorden wat anders had moeten formulieren. Het was frustratie. En dat grapje van Peter is zijn eigen leven gaan leiden waardoor nu dit… Ja door dit antwoordt Leroy. Nu snap ik waarom je die vroeg hebt gepakt gaat Leroy verder. Ik wist dat je ervoor zou gaan maar nu lijkt het voor mij 5000 euro verlopen. Maar ik snap het door het grapje van Peter dat jij dacht ik ga ervoor. Grace denkt ook dat er dan wel anders gedacht zou worden. Kristof benadrukt dat hij het snapt. Je speelt het spel en dat doe ik ook. Maar bij de jackpot is dat wat anders, ik voel me niet in de hotseat. Maar ik maak nu ook meer kans. Ik snap het volledig en zonder die muntjes was het misschien ander geweest. Leroy laat weten van wel. Er hangt hier al heel de dag zo’n sfeertje…

Daarna zien we dat er weer een soort opsplitsing is. In het huis wonen Hanne, Tobias, Peter en Nawel. Zij mogen geen gebruik maken van de slaapkamer. In de gameroom verblijven Grace, Nouchine, Salar, Julio, Leroy, Vera en Kristof.  Het zou om een middag en nacht gaan. De bewoners die in de gameroom verblijven mochten zich warm aankleden en wat spullen verzamelen. Exacte details zijn voor nu nog onbekend door eerder beschreven streamlock… Op dit moment zijn alleen de bewoners in de woonkamer te zien. Zodra we meer weten komen we erop terug!

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 57 Average: 3.9]
Er zijn 25 reacties op dit artikel
 1. Nancy at 14:23

  Ik vind Leroy een verschrikkelijke stoker en hij gaat juist over lijken. Hij kan niet tegen zijn verlies en hij vind zelf dat hij overal recht op heeft. Hij moet altijd de aandacht hebben en veel veren in zijn reet. Iedereen moet hem maar vertellen hoe geweldig hij is en dat hij alles zo goed heeft gedaan. Wat een ongelofelijke kneus. Echt enorm jammer dat hij weer de immuniteit heeft en we weer naar zijn irritante gedrag moeten kijken. Hij heeft het erover dat andere mensen zouden roddelen maar hij doet zelf niet anders.

 2. Cj at 14:29

  Ga een wat doen als je kan,om de tweede streamloc een eerlijk te laten werken in B B is iedere keer flauwekul
  ik zie liever twee streams van de live bewoners

 3. Gezina. at 14:29

  Dit is niet te geloven. Leroy pakt de imunniteitspin voor 5000 euro uit de pot. Hij moet eruit na wat hij gedaan heeft. Echt een vies mannetje.

 4. Marjo at 14:32

  Ai dat wordt nog meer intriges. Maar €5000,- voor de pin dat is wel heel erg egoïstisch gedacht. Maar het is HELweek dus je weet nooit wat voor twist er nog aan gegeven wordt.

 5. john at 14:32

  Nu zien we de ware aard van slijmige Anne, voor haar is een pin niet belangrijk omdat ze toch erg hoog in het huis staat om niet genomineerd te worden????????
  Er zijn ook mensen die zeggen dat geld niet belangrijk is, maar het is wel gemakkelijk als je genoeg geld hebt! Tobias moet van ellende naar buiten omdat hij geen goede contact krijgt met Nawel, die hem sowieso op de kikker heeft en dit een supermooie combinatie is en Ane en Tobias niet meer met de gouden kamer bekokstoven kunnen wie ze moeten nomineren, hahahahahaha .
  Nawel krijgt nu nieuwe power en gaat deze groep laten zien wat openheid en eerlijkheid is.
  Gracioso mist al haar grote liefde en roept hard maar Tobias, maar hij heeft totaal geen behoefte aan haar!!!

 6. john at 14:38

  Kijk nu toch en ik krijg weer gelijk, Tobias en Peter bespreken de nominatie, op wie ze gaan stemmen,
  Heeeeeeerlijk van BB die nu laat zien, dat het een verdomd hard spel wordt en de slijmerigen verwijderd worden met Christof deze week.

 7. Ayla at 14:56

  Een verrassing in de hell week zou zijn dat de immuniteitspin van Leroy door een ander verovert kan worden middels een angstspel b.v. Muis aaien. 😉

 8. rinus maat at 16:19

  zien we die andere 7 nog vandaag ik zie twee de zelfde belden ik wel ook graag wetten wat die andere doen zo vind ik zaai

 9. Wilma at 16:31

  Geen leuke livestream, rare dag ook, nu eindelijk reactie, op het gedrag van Leroy.
  Ik hoop dat deze gekke draai in het spel gebruikt word om Leroy aan te spreken op zijn gedrag en zijn actie in bad om deze man naar huis te sturen, ik heb hem vaak horen zeggen dat hij op
  Moet passen hoe zijn gedrag op zijn dochtertje over komt, nou Leroy voor je eigen bescherming zou ik vrijwillig vertrekken.

 10. Jongen at 20:17

  Het is een fijn groepje van peter nawel en hanne alleen tobias blijf ik raar vinden ,is niet zichzelf , is niet open , wikt en weegt zijn woorden , smeed complotten , zijn masker is afgevallen , eindelijk , als je veel live kijkt zie je dit , nawel mijn favoriet en dat blijft zo maar het gouden groepje blijft haar nomineren , hoe doorzichtig

 11. Leeke at 12:58

  Over roddelen gesproken, dat doen ze allemaal op hun eigen manier is het spel..
  Zelfs Tobias want die laat inmiddels steeds meer zijn ware karakter zien.
  Het is een spel en ze willen allemaal de winnaar worden, voor het geld.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *