Home » De bewoners krijgen 2000 euro na een jackpot challenge

De bewoners krijgen 2000 euro na een jackpot challenge

Door BigBrotherNederland

Tijdens het lange gesprek van Hanne, Julio en Nouchine over de nominaties heeft Big Brother een mededeling. Bewoners, het is tijd voor een hele bijzondere jackpot challenge. En hiervoor geef ik jullie bijzondere kledingvoorschriften. Jullie dragen badkleding met daar overheen jullie sportkleding met nog een extra shirt en met onder jullie Big Brother shirt dat extra shirt. Geen jassen en jullie hebben 10 minuten om jullie om te kleden. De bewoners kleden zich om en wachten in de woonkamer op wat komen gaat. Bewoners zegt Big Brother dan, jullie mogen de shutters open doen. Jullie mogen allemaal naar de tuin, op één na, Hanne. Hanne, jij speelt het spel alleen en in de gameroom! In de tuin staat een grote bak, met hierin een buis. In deze buis zitten 2 balletjes en een paar gaten. Ondertussen komen de bewoners erachter dat de hottub open is en juichen het uit. Dan valt het beeld even weg, waarschijnlijk omdat de bewoners instructies krijgen over de challenge. De bewoners bespreken hun tactiek voor deze opdracht. Zo komt een “wring” team en een team vullen/lopen. De bewoners moeten kleding vullen met water uit de hottub en het water loodsen in de bak verderop in de tuin. De buis in de bak loopt langzaam vol, in deze buis zit een sleutel die langzaam omhoog komt. De sleutel maakt het kistje op de sokkel open. De bewoners zijn lang bezig maar uiteindelijk lukt het hen om de sleutel te bemachtigen. Het kistje word geopend waar een knop in zit en daar word op gedrukt. Big Brother zegt dat ze bij het scherm moet staan, de bewoners zien Hanne. Ze zit in het donker in een bad. En ze moet met handen in slijm. Zou dit de helse opdracht zijn waarover de kijker eerder mocht stemmen? Hanne komt uiteindelijk de gameroom uit en krijgt complimenten van haar medebewoners. Big Brother vraagt of ze de balletjes nogmaals wilt tellen die ze in het slijm bad gevonden heeft. Hanne heeft 20 ballen gevonden en vertelt dat er ook enge muziek op stond. Dan heb jij alle 20 ballen gevonden zegt Big Brother. Jullie hebben samen 2000 euro verdiend!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 30 Average: 4.4]

Ook interessant:

9 Reacties

Douwe boersma 10 februari 2022 - 11:39

Ik
I

Ik denk dat het vanmiddag gaat gebeuren de hell opdracht stemming is wel al voor bij zag ik

Beantwoord
Marc van meensel 10 februari 2022 - 11:51

Het was een mooi zicht grace in een string is dat geen grensoverschrijdende gedrag en dan zo blijven rond lopen tussen al die mannen proficiat big brochter

Beantwoord
Anja 10 februari 2022 - 12:37

Zeker helemaal gelijk heb je
Grace en Nouchine lopen er vaak zo bij ,en dat wordt gewoon goed gevonden!
Viel mij ook al op
Dus BB dit is met 2 naten meten!

Beantwoord
DUTCHY xgx 11 februari 2022 - 11:19

ben het er helemaal mee eens, die grace en nouchine lopen erbij alsof ze achter een raam willen staan en dat is inderdaad geen grensoverschrijdend gedrag tegenover de mannelijke bewoners, als je er zo bij gaat lopen moet je ook niet klagen als er naar je gekeken wordt, lijkt me een vrij logische reactie. of moeten de mannen dan oogkleppen gaan dragen vanwege hun gedrag, ik vind het echt niet normaal hoe die 2 zich gedragen met al die rare k3 liedjes die ze een ‘erotische’ tekst geven met bepaalde bewegingen erbij, wat als kinderen dat nadoen, ik zou het mijn kinderen niet willen zien doen. en dan ook nog vaak de ‘whores’ tekst erbij uitschreeuwen, dit klopt echt niet, die zouden aangesproken moeten worden en dat twerking hebben we nu ook wel gezien, dat vind ik geen interessante beelden, maar ik twijfel eraan of BB dat wil veranderen.

Beantwoord
Ine 12 februari 2022 - 19:11

Helemaal mee eens Dutchi

Beantwoord
a.p 10 februari 2022 - 13:24

Stel dat leroy een stringzwembroek aan zou doen…zou dat dan ineens niet kunnen??? Hetzelfde verhaal..snap die grace niet om er zo bij te gaan lopen…bb had inderdaad dit niet toe moeten laten..maar bb wil veel reuring veroorzaken voor de kijkcijfers…

Beantwoord
Roos 10 februari 2022 - 11:58

Goed samen gewerkt.Super.

Beantwoord
Tinne 10 februari 2022 - 12:05

BB maak er een hell week van, wie de bewoners genomineerd hebben zijn safe en pin kwijt
Leroy naar huis ?

Beantwoord
Dutchie 10 februari 2022 - 18:46

Wat een klasse vrouw is Vera. Top zo n vrouw moet de kans krijgen om iets moois op tv te mogen doen. Zou een goede zijn. Denk ook wel dat ze het tv werk gauw onder de knie kan krijgen.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page