De bewoners schrijven een brief naar huis, corvee rooster en rankschik de bewoners op populariteit

De bewoners schrijven een brief naar huis, corvee rooster en rankschik de bewoners op populariteit

Afgelopen avond hebben de bewoners de opdracht gekregen om een brief naar huis te schrijven. Elke bewoner zoekt een plekje om zijn of haar brief in alle rust te kunnen schrijven. De avond is verder vrij rustig verlopen. Leroy heeft voorgesteld om een corvee rooster te maken voor de keuken, de afwas en huishoudelijke taken. En dat vond de rest een goed idee, dus vandaag zijn de taken verdeeld en wordt er per maaltijd per duo afgewassen. Deze morgen zijn de bewoners wakker geworden met een liefdesliedje. Love me tender werd afgespeeld. Voor vandaag hebben Kristof en Salar een pingpong toernooi georganiseerd. En vooralsnog is het vrij rustig in het huis. Maar daar gaat vast en zeker verandering in komen. Vandaag wordt waarschijnlijk de uitslag van de nominaties bekend. De bewoners hoeven deze week niet te nomineren. Daarnaast kunnen de kijkers ook de bewoners rangschikken van populair naar minst populair. Zou dat er ook nog iets mee te maken hebben? Via onderstaande links kun je nog je stem uitbrengen:

Nederlandse kijkers stemmen hier

Belgische kijkers stemmen hier

Beoordeel dit bericht:
[Total: 16 Average: 4.4]
Er zijn 10 reacties op dit artikel
 1. Gerard at 09:06

  Het beste zal wezen dat Tobias naar huis gaat , warom omdat het dan rustig wordt in het huis kwa liefdesverdriet/liefdes tussen hem en Grace.
  Is mijn mening

 2. Marinus van Boeyen at 11:50

  Mijn wens en hoop is dat GRACE de winnares zal zijn in deze battle.De reden is voor mij heel simpel,ik heb mijn vrouw in 1964 op Curacaou leren kennen,zij kwam op 29 mei 1969(mijn verjaardag en de revolutie op het eiland),zijn 1970 getrouwd en nog steeds bij elkaar,de één 76 en signora 73..Aard en ka
  rakter zou zij mijn dochter kunnen en mogen zijn.PRECIES de”MOEDER.
  Ik zou een boek willen of laten schrijven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *