Grace is little brother geworden maar heeft geen immuniteit, wel een extra stem

Grace is little brother geworden maar heeft geen immuniteit, wel een extra stem

Big Brother roept de groep naar de woonkamer. Bewoners zegt hij dan, het is tijd voor een nieuwe little brother! Nawel, jij hebt tijdens de white party een extra stem gewonnen. Die geeft jou extra power tijdens de nominaties. Nogmaals proficiat daarmee! De extra stemmen hebben deze week veel te betekenen. En dat is bij het volgende spel ook het geval. Mijn little brother is deze week zelf niet immuun maar heeft wel een extra stem bij de nominaties. Jullie spelen de little brother challenge telkens met twee mensen in de gameroom. Jullie spelen niet als team maar individueel. Jullie spelen het spel met twee mensen tegelijk. De eerste twee mogen nu naar de gameroom komen en jullie mogen zelf bepalen wie. Kristof en Salar gaan als eerste. Grace en Tobias gaan als tweede groep. Grace hoorde Salar iets zeggen over hengelen. Het is een leuke opdracht, jullie gaan vooral lachen zegt Grace tegen het laatste duo wat moet Nouchine en Nawel. Als Nawel en Nouchine terug komen uit de gameroom roept Nawel dat iedereen samen moet komen. We hebben een mededeling zegt Nawel, jij (Grace) hebt gewonnen. Grace gilt van vreugde en doet een dansje. Ze heeft er vier gevangen en dat is het meeste van allemaal. De rest van de groep feliciteert haar en Grace wordt daarna door Big Brother geroepen, ze moet naar de dagboekkamer komen. Grace is dus little brother geworden en heeft een extra stem gewonnen.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 45 Average: 4.4]
Er zijn 10 reacties op dit artikel
  1. M at 11:50

    Super voor grace hopelijk gebruikt ze tegen nawel want die mag nu qel weg big brother gebruikt haar alleen voor de kijkcijfers doen ze altijd was verleden jaar ook zo

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *