Home » De meeste bewoners zijn nog altijd bezig met de balanceeropdracht

De meeste bewoners zijn nog altijd bezig met de balanceeropdracht

Door BigBrotherNederland

De bewoners zijn nog altijd druk bezig met het balanceerspel. Matt is als eerste afgevallen, hij wilde Liese laten schrikken zodra ze de dagboekkamer uit zou komen. Het pakte net even iets anders uit, bij Matt viel het ei van zijn helm. Zoey is de tweede die niet meer aan het balanceerspel zit. Ze geeft vrijwillig op, ze voelt zich ziek, misselijk en houdt het niet vol. Als derde valt Nick af, hij gooit zijn helm weg als Liese hem heeft omgekocht met 4 dagen ontbijt op bed. Liese probeert daarna nog om Jill om te kopen door 1 week lang ontbijt op bed te geven maar dat wil ze niet. Jill heeft een tegenvoorstel, ik maak een week lang alles wat je wilt. Liese past slaat het aanbod af. Jill en Liese bedenken daarna een plan om Michel te laten schrikken of over te halen om zijn helm af te doen. Dit omdat hij aangegeven heeft dat hij toch wel gaat winnen. Maar dat plan blijkt niet te lukken. Er zijn nog vijf man over, Jill, Naomi, Liese, Michel en Julie. Zij gaan stug door met de opdracht en Liese heeft de badkamer al balancerend schoongemaakt. Ook is er een spelletje gedaan. Tijdens het avondeten laat Big Brother weten dat de bewoners goed bezig zijn. En dat hij een extra uitdaging wil geven omdat de bewoners al zolang de eieren heel houden. Wanneer de muziek aan gaat dansen jullie enthousiast de Macarena. Naomi, Jill, Liese, Julie en Michel beginnen te dansen maar alle eieren blijven heel. De opdracht kan best nog wel een paar uur duren…

Beoordeel dit bericht:
[Total: 36 Average: 4.3]

Ook interessant:

6 Reacties

chris 5 maart 2021 - 18:50

Laat julie maar winnen. Dat verdiend ze

Beantwoord
jan??????? 5 maart 2021 - 19:02

pls laat meer dansen dat is erg leuk

Beantwoord
Ans 5 maart 2021 - 19:35

De meiden dansen gezellig samen en hebben de grootste lol! Leuk!!
Michel beweegt bijna niet, dus hij zal wel winnen…

Beantwoord
kpdd 5 maart 2021 - 19:51

Echt gEInig, deze opdracht.
Ik stel me voor hoe dat gaat, want ik volg geen streams ; )
Zin in de uitzending met die eggheads

Beantwoord
Bigbrotherwatcher 5 maart 2021 - 21:36

Die Michel heeft Juli als maatje maar hij droomt over Liese, die vind hij erg aantrekkelijk. Dat is aan alles te zien. Ik hoop dat hij genomineerd staat samen met Nick. En dat Michel etui gaat. Of tegen Naomi of Liese hij denkt dat hij een sterke speler is , nou jongen buiten ben je helemaal niet de favoriet.

Beantwoord
gerard 6 maart 2021 - 01:34

Michel probeert Jill wakker te houden in de nachtelijke uren om de 2o min wakker te maken…maar laat Liesse gewoon met rust die slaapt ook met het ei op haar hoofd…

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page