Liese laat zich niet vertellen op wie ze moet stemmen en de groep doet een competitie

Liese laat zich niet vertellen op wie ze moet stemmen en de groep doet een competitie

Julie, Michel en Liese hebben afgelopen avond nog vrij lang in de woonkamer gezeten. Het groepje bespreekt dat Naomi en Nick zich gepikeerd voelen na de nominatie uitslag. Liese geeft aan dat ze zich niet laat vertellen op wie ze gaat stemmen. Ze heeft nu zo gestemd omdat ze ook vindt dat Jill tot haar team behoort, net als de anderen en dat ze denkt dat Julie nu een eerlijker kans heeft.
Nick en Naomi waren vrij verrast na de uitslag en zijn snel gaan slapen. Jill was doodop van het fietsen en ging ook vroeg slapen. De bewoners zijn op deze nieuwe dag wakker gemaakt met een liedje Stromae. Vandaag gaat het een spannende dag voor genomineerden Julie en Naomi zijn. Een van hen zal vandaag het huis verlaten. Wie dit gaat zijn komen we vanavond op terug. De genomineerden zijn één voor één naar de gameroom geroepen.

In de tussentijd wordt er een gezamenlijke competitie gedaan, een regel van huismeester Michel. Michel legt eerst uit aan zijn medebewoners wat de bedoeling is. Er is een parcours uitgelegd die geblinddoekt doorlopen moet worden. Deze proef wordt in tweetallen gedaan, de persoon die geblinddoekt het parcours aflegt mag alleen op aanwijzing geholpen worden, aanraken mag niet. Als het parcours afgelegd is wordt er gewisseld, de tijdsscores worden bij elkaar opgeteld. Nick en Naomi mogen als eerst. Daarna Liese en Michel. En als laatste mag het koppel Jill en Julie. Dan is het tijd voor de uitslag. Op de derde plaats met 6:30 minuten Nick en Naomi, op de tweede plaats met 5:33 Liese en Michel en op de eerste plaats met 3:58 Jill en Julie.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 25 Average: 4.5]
Er zijn 24 reacties op dit artikel
 1. Istar at 10:31

  Ik vind het ’n hele leuke groep mensen. De schreeuwlelijken zijn er bijtijds uitgehaald en nu blijft dit leuke stel mensen over. Ik kijk er met plezier naar.

 2. Leon at 10:33

  Julie moet eruit daarna liese. Julie heeft niks gedaan in huis. Geld eruit gepakt. Nu 1x gefietst om dat goed te maken.
  Naomie heeft iedere keer geld gepakt en niks uit de pot gehaald. Liese heeft haar woord gegeven en niet gehouden. Dus als volgende ronde is eruit.
  NAOMIE HEEFT HET VERDIENT TE BLIJVEN.

 3. beppie knops at 10:46

  super liese ! een vrouw met karakter ! en wat laten nick en naomi zich in de kaart kijken zeg van mij mag volgende week nick eruit . de egotripper wat is die man mij tegen gevallen laat nu zijn ware karakter zien michel heb ik verkeerd in geschat naderhand bekeken nick kan nog niet in zijn schaduw staan ik hoop oprecht dat julie mag blijven vanavond ..

 4. Hans s at 10:48

  Heel goed van Liese ik had dat gesprek gisteren gevolg op de live stream , je moet doen wat je hart je ingeeft dat is nog altijd het beste.
  Nu heeft Julie nog een kans tegen Jill of Liese was het een ander zaak geweest dat hebben ze daar prima gezien.

 5. beppie knops at 10:49

  zeker weten jill is mijn grootste favoriet maar vind julie en lies ook oke ! michel is is in mijn achting gestegen terwijl nick van zijn voetstuk is gedonderd het was nooit mijn favoriet hoor van de mannen ..

 6. Josephus MERTENS at 10:50

  Ik vind dat Julie en Michel en vooral Jill bevoordeeld worden
  Zeker omdat een Nederlander MOET winnen zeker
  hoop dat Julie vandaag en Michel mogen vertrekken

  Jommeke

 7. Jan at 12:32

  Ben benieuwd wanneer Nick zijn 25 burpees moet maken want hij ontweek de regel van het gezamelijk buiten lunchen. Hij is niet ziek want een half uurtje later staat hij weer in de keuken.

 8. José van bergen at 12:46

  Dat heeft ze goed gedaan ik zou ook op de genen stemmen die ik wil en daar hoeft niemand zijn eigen mee te bemoeien

 9. Annelies at 13:47

  Groot gelijk Liese.Die Nick denkt zeker dat hij of z n vriendinnetje ontzien worden. Er werd met Jill en Thomas ook geen rekening gehouden. Naomi mag voor mij naar huis.

 10. Lieke at 15:02

  Wat een discussie tussen Nick en Liese om Naomi. Liese heeft zo gelijk dat Nick&Naomi en Michel&Julie elkaar indekken met ze 4en en Liese en Jill er alleen voor staan. Wat had Nick dan verwacht, dat Liese of Jill zo onnozel zijn hun 4en zo naar de finale te laten gaan zonder slag of stoot? De tijd is gekomen om spelgericht elkaar te nomineren. Goed gedaan Liese! Laat je geen minderwaardigheidsgevoel aanpraten!

 11. Marja at 15:30

  Ik vind wel dat Nick heel vervelend reageert op het stemmen wat Liese heeft gedaan.
  Liese, goed gedaan en Nick denkt dat hij onze lieve Heer is in het huis en alles kan bepalen. Hij bepaalt ook duidelijk wanneer hij het tijd vindt dat het niet meer kan en wanneer hij zijn zogenaamde “beloftes” kan verbreken. Echt……. ik krijg steeds meer een hekel aan Nick en zijn schaduw

 12. MaRiN at 19:40

  Heel goed van Liese, dat ze haar eigen gevoel en hart volgt. Dat kunnen en konden anderen niet zeggen die alleen maar “bevelen” van Nick en Michel opvolgde, op wie ze moesten stemmen. En Liese doet dat niet, en daar baalt Nick van.

  En J&J…topwijven zijn het, na zoveel km gefietst te hebben en 9000€ de pot in gekregen, nu met alle glans de competitie gewonnen en eens een keer geen Nick en Michel die altijd dat soort dingen winnen. Go J&J!!!!

 13. Inge at 22:12

  Helemaal blij
  Nog een die ik graag zie gaan en mijn clubje is compleet

  Jill & Julie wat een top prestatie
  Goed gedaan meiden ???????
  Liese je hebt je eigen gevoel gevolgd en ik geef je groot gelijk
  Naomi heeft terecht het huis moeten verlaten tegenover Julie gezien

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *