Home » Ashley en Tyron hebben een onenigheid over een pan, Ashley vindt het respectloos gebrul

Ashley en Tyron hebben een onenigheid over een pan, Ashley vindt het respectloos gebrul

Door BigBrotherNederland

Afgelopen avond was Ashley de badkamer aan het schoonmaken, Tyron had blijkbaar een pan nodig en daar kregen de twee een woordenwisseling over.

Hij staat toch hier die emmer zegt Tyron waarop Ashley antwoordt dat die daar niet voor gebruikt wordt. Voor het toilet wordt hij toch gebruikt? Deze niet antwoordt Tyron, deze wordt voor de badkamer gebruikt. Je kan toch effe dimmen merkt Ashley op, wat is er met jou aan de hand joh?! Ik vraag toch gewoon of ik die bak mag pakken of niet zegt Tyron. Iedereen doet het hier in dus ik heb deze nodig. Oke zegt Ashley, dan kun je dat toch normaal zeggen? Jij zit me toch aan te vallen of niet merkt Tyron op. Jezus hey zegt Ashley op haar beurt. Hoe oud ben je nou? Gedraag je effe normaal. Moe jij zeggen joh antwoordt Tyron geïrriteerd terug. Jij denkt dat je zo volwassen bent. Kleine meid. Daar kun je nog een hoop van leren jongetje zegt Ashley terug. Oh van jou ja reageert Tyron sarcastisch, je bent zo goed joh Ashley. Ben je op je teentjes getrapt jochie vraagt Ashley terug. Tyron loopt daarna richting de keuken zonder nog op Ashley te reageren.

Randy komt dan de badkamer in waar Ashley nog aan het poetsen is. Ashley vraagt wat er met Tyron aan de hand is. Geen idee antwoordt Randy. Ik weet het niet. Ik sta hier normaal en vraag gewoon of ie ziek is merkt Ashley op. Of  zich niet lekker voelt. Daar reageerde hij niet op he vraagt Randy. Nee antwoordt Ashley, hij doet ineens vet raar. Ik weet niet wat zijn probleem op eens is. Ik ga het hem straks vragen zegt Randy. Later als Ashley klaar is gaat ze met Tom een spelletje spelen in de woonkamer. Ashley begint al snel over de woordenwisseling met Tyron. Ik heb zojuist de wind van voren gekregen van Ty zegt ze tegen Danny. Ik denk dat het in eerste instantie over jou ging en toen begon hij tegen mij te blazen. Dat ik kinderachtig ben en weet ik veel. Het ging denk ik over het telefoongesprek. Het was in ieder geval niet normaal. Heb jij gewoon een antwoord teruggegeven vraagt Tom die het aanhoort. Ashley vertelt dat Tyron de badkamer in kwam en ik vroeg ben je niet lekker. Ik word straal genegeerd. En hij zegt mag ik die pan hebben, ik zeg nou daar ben ik even mee bezig. Zegt hij dat doen we toch altijd in een emmer, ik zeg ehm er stond geen emmer. Ik zeg ik ben zo klaar, zegt hij dan kun je toch even een emmer pakken. Hij sjeest die emmer vol met heet water en ik zeg kan je ook even normaal doen misschien. Het was in ieder geval een soort van Glenn – Ashley tafereel. Maar deze jongen ben ik even klaar mee. Ik laat mijn dag niet onderuit halen door een jongetje van 25. Respect is ver te zoeken momenteel. Tom denkt dat ze het gewoon even moet laten doen en Ashley vindt dat hij een beetje moet dimmen met dat respectloze gebrul.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 21 Average: 3.9]

Ook interessant:

24 Reacties

Leeuw92 11 maart 2024 - 14:06

Ashley legt altijd de schuld bij de ander en Tyron is gewoon klaar met Ashley haar gedrag. Alles draait om de zelfbenoemde ‘generaal’ hahaha

Beantwoord
Mim 11 maart 2024 - 14:09

Dat is met nummer 3 dat ze in de clinh ligt …

Beantwoord
Elly A 11 maart 2024 - 14:10

De enigste die altijd ruzie zoekt. Zielige vrouw.

Beantwoord
Lydia lepee 11 maart 2024 - 14:10

Geen ruzie maken.
Tyron zoekt het konflikt,niet doen !
Bederft de pret in huis!

Beantwoord
Leeuw92 11 maart 2024 - 14:13

Een ‘topper’ die ‘generaal’, wahahaha

Beantwoord
Gezina 11 maart 2024 - 14:16

Die Tyron heeft idd een grote bek. Maar dat denken die jongetjes altijd. Ik ben model en ik ben mooi. Maar die grote bek maakt dat soort lelijk.

Beantwoord
Sonny 11 maart 2024 - 14:23

Pfffff wordt gek van haar

Beantwoord
Big Brother ZB 11 maart 2024 - 14:41

Wat Tyron nodig heeft, is een verse luier en een fopspeen. Hopelijk kan hij vanaf zaterdag terug in zijn eigen wieg slapen.

Beantwoord
G 11 maart 2024 - 15:01

Oo nu gedonder in een pan water , Je kan nu merken dat 24/7 bij elkaar zijn toch irritatie begint te geven. Even niet op elkaar letten , en zeker niet reageren zou beter zijn, Ty vind het nu eenmaal fijn om Ashley te trijteren, en Ashley zit snel op de kast.
En dan bij de andere bewoners gaan klagen , Ashley kan beter niets zeggen 🙊
Nu richt ze steeds alle ogen op haar

Beantwoord
Geen ashley fan 11 maart 2024 - 15:10

Tja als je als Generaal een oorlog start krijg je dit…
Eerst met Glenn en nu Tyron.

Beantwoord
Elly 11 maart 2024 - 15:20

Tyson moet zo snel mogelijk naar huis, wat is dat n naar ventje, vorige wk zich koest gehouden door denominatie en van de eerste minuut dat hij terug was weer verder gaan met stoken, opruien, ruzie uitlokken, hij vindt zichzelf geweldig maar van mij mag die arrogante kwal naar huis kan hij weer verder met zijn hobby de streetboy uithangen

Beantwoord
Jan 11 maart 2024 - 16:03

Beste BigBrother kunnen jullie die Ashley een beetje laten dimmen?? Of komt dit aso gedrag het programma ten goede? Volgens mij en heel veel kijkers niet namelijk!!!! Die dame verziekt de hele sfeer in het huis.

Beantwoord
anita 11 maart 2024 - 16:13

Negeren is vaak wel t beste . Maar Asley heeft liever negatieve aandacht dat blijkt keer op keer
Ik zou allang niet meer tegen haar praten of aanhoren.
Ik klik haar altijd weg.

Beantwoord
Alex 11 maart 2024 - 16:19

Ashley is weer bezig.

Beantwoord
Peter 11 maart 2024 - 16:20

Leesde net dat ze is vrijgesteld deze week die Ashley bah bah

Beantwoord
Sona 11 maart 2024 - 18:41

Nou…het is bij Tyron meer… de laatste druppel die de emmer deed overlopen.
Sinds dit gebeuren is Ashley nu bij iedereen Tyron nog extra extra extra zwart aan het maken, alles driedubbel uitvergroten….Goh zagen we dit ook niet dat ze dat met Glenn deed en erna Tom…Danny na telefoontje van fan en nu is het Tyron…

Beantwoord
Elly 12 maart 2024 - 07:37

@zb whahahaha….leuk geschreven en helemaal de spijker op zijn kop LOL

Beantwoord
Elly 12 maart 2024 - 07:39

@sonny….ik van hem

Beantwoord
Marjan 12 maart 2024 - 08:30

Ja Jan, Big Brother zou idd moeten ingrijpen. Ik zal ook vaak weg. Vind het gewoon niet leuk kijken zo.

Beantwoord
Jongen 12 maart 2024 - 10:49

Er is er maar 1 die moet dimmen en dat ben jij ashley , mensen zijn vanaf week 2 al klaar met jouw gedrag en altijd zegt ze dat het de ander was die tegen haar begon te brullen , zelfde bij glenn ook over gelogen ashley schreeuwde niet glenn die praatte normaal , ik heb toch ook gelachen toen tyron terugkwam door de draaideur( en niet ronahi) ik lette op ashley en haar gezicht ze ontplofte bijna zij wilt tyron en alice eruit want dat zijn 2 nederlanders en haar concurenten daarom wou ze ook niet dat danny ronahi nomineerde(ro zou ik niet doen dat is nog te vroeg zei ze)

Beantwoord
Henk 12 maart 2024 - 12:36

Ja de rest,buiten Asley zijn zo fair en eerlijk.klein voorbeeltje als je nog weet wanneer de laatste 2 bewoners erbij kwamen,het eerste wat mr.tyron zei?
Ik werk die als eerste eruit .
Schijnheilige.
Geef mij Asley maar .flapt t er gewoon uit.Tegen ieder.
Mijn toppertje.

Beantwoord
Elly 12 maart 2024 - 21:27

@ Henk…precies de spijker op zijn kop…het is n arrogante puber met n grote mond van hier naar Tokio en had allang weg moeten zijn, die verdiend niet daar te zijn

Beantwoord
pop 12 maart 2024 - 21:31

ashley moet niet zo’n grootte mond opentrekken, omdat ze 2 kinderen heeft denkt dat ze alles te weten. Thuis zou ze ook niet met een kookpan waar ze eten in klaar maken ook geen ramen lappen lekker smakelijk. Tyron had gelijk en dat moet ze ook weten.

Beantwoord
FDBR 13 maart 2024 - 09:22

Dan moet dat hij gewoon lekker naar huis toe gaan

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page