De bewoners krijgen een filmpje van Kitty haar youtube kanaal en Kitty haar koffer is gearriveerd

De bewoners krijgen een filmpje van Kitty haar youtube kanaal en Kitty haar koffer is gearriveerd

Oud bewoner Kitty is vandaag in het huis gearriveerd. Terwijl ze met de bewoners aan het kletsen is heet Big Brother haar welkom. Welkom terug in mijn huis. Je ziet er goed uit Kitty! Ik krijg de indruk dat je vanavond gaat koken. Kitty laat weten dat ze dat zeker van plan is. Zo is alles weer zoals het ooit was gaat Big Brother verder. We hebben het hier bij de nieuws quiz gehad over je youtube kanaal. Het lijkt me leuk om je oud medebewoners te laten zien wat je maakt. Dus neem allemaal even plaats op de bank. Iedereen gaat op de bank zitten, Kitty in het midden en er worden wat beelden van haar youtube kanaal getoond. Daarna ontdekken de bewoners dat de koffer van Kitty gearriveerd is. Ze gaat gelijk uitpakken en haar roze pak uit doen. Dat hebben de mensen wel genoeg gezien grapt ze.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 33 Average: 4.5]
Er zijn 11 reacties op dit artikel
  1. Jongen at 16:54

    Kan sercan dan ook op bezoek komen ? Nooit een nkans gehad door salar die hem nomineerde toen al had salar veel te veel macht en toen al deed hij alles voor de winst , zonder greintje emotie , daarna maakte hij amy zwart , voor mij verdient hij de winst niet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *