Tobias en Julio verlaten het Big Brother huis

Tobias en Julio verlaten het Big Brother huis

Big Brother spreekt Julio en Tobias aan. Het is tijd voor jullie geheime missie buiten dit huis. Maak jullie klaar, pak je koffer. Ik wist het reageert Tobias, hij gaat nog even naar de wc. Ik voelde het al aan. De twee hebben eerder al hun koffers gepakt dus zijn klaar om te vertrekken. Jassen worden gepakt en de laatste spullen. Uiteraard volgt er nog afscheid. Big Brother zegt dan dat ze hun koffers moeten pakken en het huis moeten verlaten via de tuin. De bewoners vormen een erehaag waar Julio en Tobias onderdoor moeten lopen. Daarna gaan de twee door de rode deur de tuin uit, weg van het huis. Waarschijnlijk gaan ze naar het data center om daar een geheime missie uit te voeren. Een andere locatie is natuurlijk ook mogelijk. De bewoners binnen besluiten er het beste van te maken en gaan weer het huis in…

Beoordeel dit bericht:
[Total: 94 Average: 4.2]
Er zijn 9 reacties op dit artikel
  1. Corrie at 11:44

    Jammer dat je nooit kan kijken naar dit en andere opdrachten in dagboekkamer . Tobias en of Julio zullen echt nog wel terug keren het huis in.

    Nu ook twee live schermen en zie al tijdje iemand bakken en de andere met haar kont en voeten op de aanrecht ernaast

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *