Home » Salar, Grace en Nawel mogen een spel spelen voor een videoboodschap van geliefden

Salar, Grace en Nawel mogen een spel spelen voor een videoboodschap van geliefden

Door BigBrotherNederland

Big Brother roept de bewoners naar de huiskamer voor een mededeling, als iedereen zit zegt hij: bewoners, jullie hebben al een hele tijd jullie familie en vrienden en geliefden moeten missen. Vandaag hebben jullie kans om een boodschap van familie te krijgen. Maar niet iedereen, slechts drie van jullie. Jullie bepalen zelf wie er spelen en die kans maakt om een videoboodschap van geliefden. Denk goed na, overleg met elkaar en beslis niet overhaast. Jullie hebben 15 minuten en dan wil ik weten welke drie mensen er gaan spelen.

Tobias stelt voor dat iedereen vertelt waarom hij of zij de opdracht zou willen doen. Salar vertelt dat hij al 70 dagen weg is en zijn moeder heel graag zou willen zien maar ik denk dat iedereen dat wel wil. Dit is echt f*cked up dit. Kristof heeft al veel gekregen in zijn ogen. Ik heb al veel vragen beantwoord gekregen, ik heb mensen gezien die ik wilde zien. Maar van onze zes denk ik dat ik misschien de persoon ben die ze snel weer gaat zien en daarom ga ik niet meespelen. Nawel staat daar hetzelfde in, ik heb mijn verjaardagsfeest gehad en ze kunnen zien. Ik gun het jullie van harte. Hoe graag ik het zou willen zien. Tobias merkt op dat er nog vier zijn, dan trek ik me ook terug. Ik wil ze natuurlijk graag zien. Ik maak me zorgen om mijn opa maar geen nieuws is goed nieuws. Grace is voor mij het belangrijkst omdat haar moeder ook ziek is. Nouchine zegt dat ze gisteren haar vriend Dago ook al gehoord heeft en mooie brieven heeft gehad. Van haar mag Tobias wel meespelen. Tobias reageert dat hij het dubbel vind omdat hij morgen jarig is en er dan misschien ook wat komt. En als dat niet zo is kan ik daar ook goed mee leven. De groep wordt het uiteindelijk eens dat Grace, Salar en Nawel het spel gaan spelen. Big Brother zegt uiteindelijk dat hij de indruk heeft dat de groep eruit is. Vertel, welke drie bewoners gaan het spel spelen? Grace antwoordt, ik, Salar en Nawel. Grace, Salar en Nawel, dan mogen jullie en ook alleen jullie naar de gameroom! De rest van de bewoners wenst de deelnemers veel succes en het drietal verdwijnt in de gameroom.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 25 Average: 4.8]

Ook interessant:

3 Reacties

Alex 8 maart 2022 - 15:20

Benieuwd hoeveel er overblijven na het spel.

Beantwoord
Chelly 9 maart 2022 - 06:45

Eindelijk!Vandaag komt de twist
Ze worden allemaal genomineerd
De kijker beslist.Door het nomineren gelijke stand,behalve Kristof en daardoor iedereen op de bank
Dat is fair

Beantwoord
Anneke 9 maart 2022 - 08:13

Waarom Nawel ,,,ze heeft haar familie nog op haar verjardag gezien hebberig mens..

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page