Home » De bewoners krijgen nieuws uit de buitenwereld en dat maakt indruk

De bewoners krijgen nieuws uit de buitenwereld en dat maakt indruk

Door BigBrotherNederland

Afgelopen avond maakte Big Brother bekend dat het thema back to reality is. De bewoners krijgen deze week meer te horen over hun thuisfront en nieuws uit de buitenwereld. Afgelopen avond laat was er een langere streamlock. De bewoners hebben popcorn en drinken gekregen. Ook hebben ze fragmenten van hun familie mogen zien. Zo maken we op uit de verhalen, we zien Nouchine wat emotioneel. Ze vindt Dago haar vriend er minder goed uitzien na de operatie die hij heeft moeten doen. Iedereen heeft zijn of haar naasten kunnen zien en er wordt nog lang over gekletst. Uiteindelijk gaat iedereen naar bed.

Inmiddels is er een nieuwe dag begonnen en de bewoners. Kristof wordt naar de voorraadkamer geroepen. Daar staat een kleine krat met eten klaar. Er ligt ook een briefje in. Waaruit duidelijk wordt dat hij vanavond in zijn eentje moet koken en niemand hem daarmee mag helpen. Het lijkt erop dat Kristof blij is met wat er in de krat zit. Blijkbaar hebben de bewoners hun voorkeuren mogen doorgeven in de dagboekkamer. In de krat zit kip, kipkruiden, wokgroente en peper. Salar is nu bang dat hij ook moet gaan koken van de week. Op de vraag van Big Brother op wat voor eten ze zouden komen als ze mochten kiezen heeft hij alleen rijst genoemd omdat hij van mening is dat hij niet kan koken. De bewoners zijn blij  dat ze nu waarschijnlijk iedere dag iets anders gaan eten.

Nog wat later krijgen de bewoners een “krant”. Het Big Brother news. Hierin staan allerlei zaken die zich in de buitenwereld afspelen. Er staan allerlei nieuwsberichten in onder andere de oorlog tussen Oekrainie en Rusland. De bewoners zijn ervan onder de indruk en praten er veel over. Verder lezen ze uiteraard over de huidige stand van de corona pandemie en dat er veel versoepeld is. Dit vinden ze fijn om te horen, er kan weer gefeest worden. Ook lezen ze iets over oud bewoner Kitty dat ze haar eigen youtube kanaal heeft gemaakt.

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 44 Average: 4.3]

Ook interessant:

13 Reacties

Jacqueline 13 maart 2022 - 10:15

Nawel terug in woord mooi finale mooie twist hoop kijkers nawel nu uit is vind ik niks meer aan JAMMER

Beantwoord
Marc 13 maart 2022 - 19:04

Ik ook niet

Beantwoord
carina beckers 13 maart 2022 - 10:18

Goed zo kitty toppertje maar ja je weet het van andere jaren de oudste liggen er als eerste uit die jongere zijn veel te sterk en smeden bandjes met elkaar je er uit te gooien maar je hebt het super gedaan

Beantwoord
Alex 13 maart 2022 - 10:31

In ruim twee maanden in het huis had hij toch alle tijd om iets te leren koken.

Beantwoord
Martinus 13 maart 2022 - 11:57

Een koning kookt niet

Beantwoord
Diane 13 maart 2022 - 18:53

Had ie geen tijd voor. 6 keer per dag omkleden en 4 uur over je haar doen kost tijd.

Beantwoord
Jongen 13 maart 2022 - 22:06

Salar deed nooit veel in het huis en diepe gesprekken heb ik hem ook nooit horen voeren , oppervlakkig persoon , alleen daar voor het geld , liegen tegen nawel , liegen tegen nouchine , nooit mengen in een discussie , alleen bondjes smeden daar stak hij veel energie in , en hoe hij amy zwart heeft gemaakt ben ik ook niet vergeten

Beantwoord
Yvon 14 maart 2022 - 11:05

Dat laat heel goed zien dat Salar eigenlijk nooit iets heeft gedaan in het huis, behalve spellen spelen en “koning” spelen. En een “koning” heeft personeel die alles voor hem doet.

Beantwoord
Keukenprinses Sylvia 13 maart 2022 - 11:22

Fijn dat de bewoners nieuws krijgen buiten
BIG BROTHER en kontakt hebben met de familie.
Ik wens alle bewoners heel veel succes en plezier met elkaar en met
Veel respect naar elkaar.
Grtjs

Beantwoord
Roos 13 maart 2022 - 11:25

Wel jammer dat we nu bijna niks meer via de live streams zien.

Beantwoord
Yvonne 13 maart 2022 - 11:42

Mis nawel?vind er niks meer aan

Beantwoord
ruud 13 maart 2022 - 12:10

Daar voel hij zich te trots voor DE KING.Maar daar toch vrouwen voor of laat een ander maar zich inzetten kan je altijd nog commentaar geven

Beantwoord
Angéla 13 maart 2022 - 12:11

Als ze echt iedereen een kans willen geven moeten ze net als de twee die gewonen hebben ook een van de verliezers een kan geven en die ook tegen over elkaar zetten. En voor een goude sleutel laten strijden.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page