De bewoners krijgen nieuws uit de buitenwereld en dat maakt indruk

De bewoners krijgen nieuws uit de buitenwereld en dat maakt indruk

Afgelopen avond maakte Big Brother bekend dat het thema back to reality is. De bewoners krijgen deze week meer te horen over hun thuisfront en nieuws uit de buitenwereld. Afgelopen avond laat was er een langere streamlock. De bewoners hebben popcorn en drinken gekregen. Ook hebben ze fragmenten van hun familie mogen zien. Zo maken we op uit de verhalen, we zien Nouchine wat emotioneel. Ze vindt Dago haar vriend er minder goed uitzien na de operatie die hij heeft moeten doen. Iedereen heeft zijn of haar naasten kunnen zien en er wordt nog lang over gekletst. Uiteindelijk gaat iedereen naar bed.

Inmiddels is er een nieuwe dag begonnen en de bewoners. Kristof wordt naar de voorraadkamer geroepen. Daar staat een kleine krat met eten klaar. Er ligt ook een briefje in. Waaruit duidelijk wordt dat hij vanavond in zijn eentje moet koken en niemand hem daarmee mag helpen. Het lijkt erop dat Kristof blij is met wat er in de krat zit. Blijkbaar hebben de bewoners hun voorkeuren mogen doorgeven in de dagboekkamer. In de krat zit kip, kipkruiden, wokgroente en peper. Salar is nu bang dat hij ook moet gaan koken van de week. Op de vraag van Big Brother op wat voor eten ze zouden komen als ze mochten kiezen heeft hij alleen rijst genoemd omdat hij van mening is dat hij niet kan koken. De bewoners zijn blij  dat ze nu waarschijnlijk iedere dag iets anders gaan eten.

Nog wat later krijgen de bewoners een “krant”. Het Big Brother news. Hierin staan allerlei zaken die zich in de buitenwereld afspelen. Er staan allerlei nieuwsberichten in onder andere de oorlog tussen Oekrainie en Rusland. De bewoners zijn ervan onder de indruk en praten er veel over. Verder lezen ze uiteraard over de huidige stand van de corona pandemie en dat er veel versoepeld is. Dit vinden ze fijn om te horen, er kan weer gefeest worden. Ook lezen ze iets over oud bewoner Kitty dat ze haar eigen youtube kanaal heeft gemaakt.

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 44 Average: 4.3]
Er zijn 13 reacties op dit artikel
 1. carina beckers at 10:18

  Goed zo kitty toppertje maar ja je weet het van andere jaren de oudste liggen er als eerste uit die jongere zijn veel te sterk en smeden bandjes met elkaar je er uit te gooien maar je hebt het super gedaan

  • Jongen at 22:06

   Salar deed nooit veel in het huis en diepe gesprekken heb ik hem ook nooit horen voeren , oppervlakkig persoon , alleen daar voor het geld , liegen tegen nawel , liegen tegen nouchine , nooit mengen in een discussie , alleen bondjes smeden daar stak hij veel energie in , en hoe hij amy zwart heeft gemaakt ben ik ook niet vergeten

  • Yvon at 11:05

   Dat laat heel goed zien dat Salar eigenlijk nooit iets heeft gedaan in het huis, behalve spellen spelen en “koning” spelen. En een “koning” heeft personeel die alles voor hem doet.

 2. Keukenprinses Sylvia at 11:22

  Fijn dat de bewoners nieuws krijgen buiten
  BIG BROTHER en kontakt hebben met de familie.
  Ik wens alle bewoners heel veel succes en plezier met elkaar en met
  Veel respect naar elkaar.
  Grtjs

 3. ruud at 12:10

  Daar voel hij zich te trots voor DE KING.Maar daar toch vrouwen voor of laat een ander maar zich inzetten kan je altijd nog commentaar geven

 4. Angéla at 12:11

  Als ze echt iedereen een kans willen geven moeten ze net als de twee die gewonen hebben ook een van de verliezers een kan geven en die ook tegen over elkaar zetten. En voor een goude sleutel laten strijden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *