Alle bewoners mogen spullen kopen in de mini mall

Alle bewoners mogen spullen kopen in de mini mall

Big Brother roept de bewoners naar de woonkamer. Het is tijd om boodschappen te doen, Big Brother vraagt wie dit mag doen. De bewoners roepen in koor dat Tobias dit mag doen. Jullie mogen allemaal gaat Big Brother verder. Niet tegelijk maar een volgorde. Iedereen moet om de beurt komen. De bewoners besluiten onderling dat Ieder voor 20 euro en 10 euro aan koffie, die 20 euro mag je voor kopen wat je wilt. De bewoners denken dat er ook persoonlijke spullen zijn, die kunnen ze nemen voor die 20 euro, er is eten genoeg vinden ze allemaal. De bewoners komen vervolgens bij elkaar om te vertellen wat ze gekocht hebben. Kristof heeft een kaart met een bericht van zijn vriendin, sokken en speciaalbier gekocht. Tobias heeft koffie meegenomen, wasmuntjes en kaas met een foto erop. Grace heeft mint blaadjes gekocht, snoepjes, kussen met foto en nagellak gekocht. Nouchine heeft een knuffelbeertje met foto, een ketting, parfum en een spelletje gekocht. Als laatste vertelt Salar, hij heeft nootje, een knuffelbeer met foto, M&M’s met het hoofd van Salar en quotes, een pop die op Salar lijkt gekocht. De bewoners zijn erg enthousiast, het zijn voornamelijk producten die door fans gestuurd zijn. Hun dag kan niet meer stuk.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 48 Average: 4.4]
Er zijn 4 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *