Home » Big Brother roept Kristof en Nouchine naar de dagboekkamer

Big Brother roept Kristof en Nouchine naar de dagboekkamer

Door BigBrotherNederland

Big Brother roept dat Nouchine en Kristof naar de gameroom moeten komen. Ohh my god schreeuwt Nouchine enthousiast. Al snel wordt er gespeculeerd wat het is, zou het met de finale week te maken hebben? Of zouden de twee moeten nomineren? Of wellicht een jackpot challenge? De rest van de bewoners wachten af wat er komen gaat, ze zijn erg benieuwd. Uiteindelijk komen de twee terug en vertellen wat er gebeurd is. We hebben een ronde tafel gesprek gehad begint Kristof. Dit omdat we in de finale week zitten. We kregen vragen om open tegen elkaar te zijn. Vragen zoals waarom wij denken dat we in de finale zitten. We moeten gesloten zijn over wat er besproken is, anders gaat er geld van de jackpot af. Nouch mag er enkel met mij over praten. En vanaf morgen mogen we er wel over praten voegt hij eraan toe. Over wat voor vragen jullie hebben beantwoord vraagt Salar. Ja zegt Kristof en wat het ronde tafel gesprek allemaal inhield. Krijgen we morgen dan waarschijnlijk iets reageert Salar. Ja zegt Kristof, hij laat verder nog weten dat het chill was. Maar ook dingen te weten is gekomen. We hebben vragen gekregen over de evolutie van het spel, hoe de kijkers ons zien, en hoe wij over elkaar denken. Best wel kostbare info. Jullie spelen ook een belangrijke rol. Het ging vooral wel over ons voegt Nouchine eraan toe. Ik denk dat jullie ook nog wel iets krijgen om jullie visie over het spel te verbreden eindigt Kristof.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 74 Average: 4.1]

Ook interessant:

6 Reacties

Bonnie 14 maart 2022 - 19:50

Hopelijk haalt bb kristof eraf zodat we hem naar huis kunnen stemmen.

Beantwoord
Chelly 16 maart 2022 - 12:18

Ik hoop dat ze Salar hebben gekozen
Saaie Tobias noemt zichzelf een sterke speler.Laat me niet lachen;elke opdracht met Kristoff heeft hij verloren.Dat steekt hem.Hij projecteert alles op Kristoff.Zijn ware aard kwam naar boven toen hij met Julio weg was.Hij zag in dat als hij met Julio en Newal in zee was gegaan,hij misschien zeker naar de finale zou gaan,daar Salar en Kristoff erg close zijn.

Beantwoord
Jongen 16 maart 2022 - 15:02

Wat een onzin weer ik dacht dat de kijkers gingen beslissen wie er weg moet van de 3 overgebleven nederlanders , maar weer niks , aub moeilijk mannetje tobias eruit , als nouchine en kristof niet kiezen voor salar dan zijn ze echt vals , kristof is vals dus die zal nouchine wel manipuleren , hij hoort daar sowieso niet meer te zijn , nawel hoorde op die plek te zitten , diep triest

Beantwoord
Corina 16 maart 2022 - 15:17

Deze 2 horen niet in de finale …Nawel had er moeten staan

Beantwoord
Jongen 16 maart 2022 - 17:03

Wat zegt big brother tegen kristof in de gameroom: goed gespeeld ?! Hij
heeft helemaal niet goed gespeeld hij heeft alles cadeau gekregen !!! Zo kan iedereen in de finale raken , belachelijk

Beantwoord
Lili 16 maart 2022 - 17:30

Die kristof had er al lang moeten uit zijn.Hij verdient het niet..hij heeft mensen gebruikt voor ZIJN SPEL ..heeft een grote mond..arrogant een verschrikkelijke ego..maar heeft geen ballen voor mensen het in het gezicht te zeggen..maar heel hard roept hoe eerlijk hij is..vies manneke.Nawel,Salar,Nouchin en Grace..dat moesten de finalisten zijn..

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page