Home » Big Brother wekt de bewoners persoonlijk, er staat een spel op het programma

Big Brother wekt de bewoners persoonlijk, er staat een spel op het programma

Door BigBrotherNederland

Big Brother wekt de bewoners vandaag persoonlijk. Goede morgen bewoners, ik heb gezien dat jullie een heerlijke nacht achter de rug hebben. Allemaal lekker geslapen met een buik vol mac cheese van Nouchine. En dat is maar goed ook dat jullie zo goed geslapen hebben want jullie gaan dadelijk een spel spelen! Het spel dat jullie gaan spelen heeft iets te maken met een parcours. Het begin van dit parcours staat al in het huis, er staat ook een deel in de tuin. De tuin moest uiteraard eerst gereinigd worden, want mij bereikte het gerucht dat iemand in de tuin had geplast. Ik snap uiteraard niet wie zoiets zou doen. Jullie mogen nog niets verplaatsen of aanraken van het parcours tot ik het zeg. Doe gemakkelijke kleden aan, poets jullie tanden, ontbijt en zorg dat jullie over 45 minuten game klaar zijn. Want dan start het spel! En nu jullie toch allemaal wakker zijn, het is tijd voor een batterijwissel.

Kristof Salar en Nouchine kijken snel buiten, daar zien ze iets met een knikker liggen. Ze denken dat ze een parcours moeten maken om een knikker uiteindelijk ergens uit te laten komen. De bewoners gaan snel aan de slag om zichzelf klaar te maken voor het spel wat komen gaat. Tobias heeft zijn basic producten gekregen, hij heeft vanavond de taak om voor de groep te koken. Als iedereen klaar is is het tijd voor het ontbijt. En is het afwachten tot het spel begint. Uiteraard komen we terug met een nieuw nieuwsbericht zodra daar meer duidelijk over wordt.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 30 Average: 4.2]

Ook interessant:

3 Reacties

Alex 15 maart 2022 - 08:44

Wat er op het spel staat is niet duidelijk dus zo lang kun je nog wel doorslapen.

Beantwoord
Pedro .P 15 maart 2022 - 12:55

Zoveel camera’s en dan niet weten wie er in de tuin heeft geplast ???

Ik ben benieuwd of er nog beelden opduiken.

Beantwoord
Thea 15 maart 2022 - 18:59

Nou we zien wel

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page