De bewoners moeten een pleidooi houden waarom ze de finaleweek van Big Brother willen behalen

De bewoners moeten een pleidooi houden waarom ze de finaleweek van Big Brother willen behalen

De bewoners worden naar de woonkamer geroepen door Big Brother vertelt dat hij belangrijk nieuws heeft en ze goed moeten luisteren. Zoals jullie al weten zijn Nouchine en Kristof al zeker van een plaats in de finale week. Kristof is zelfs al zeker van de finale. Grace, Tobias en Salar jullie zijn nog nergens zeker van. Deze week wordt er niet genomineerd. Deze week moeten jullie zelf alles in strijd gooien. Jullie moeten straks een pleidooi houden, een pleidooi waarom jullie de finaleweek moeten halen. Hoe jullie het experiment tot nu toe hebben beleefd, jullie hoogte en dieptepunten waren en waarom jij de winnaar wordt van Big Brother 2022. Neem dit pleidooi ernstig wees creatief wees overtuigend benadrukt hij. De bewoners krijgen één uur om het voor te bereiden, daarna moeten ze in de woonkamer hun pleidooi houden voor de kijkers. In de voorraadkamer liggen kladblokken die ze mogen gebruiken. Salar schiet in de stress, hij is hier volgens hem echt niet goed in, Nouchine probeert hem gerust te stellen. Grace en Tobias gaan ook aan de slag. Het is nu afwachten op het pleidooi. Naar welke bewoner gaat jullie voorkeur uit?

Beoordeel dit bericht:
[Total: 44 Average: 4.4]
Er zijn 26 reacties op dit artikel
 1. Keetje at 15:55

  Mijn voorkeur gaat naar Salar uit. Tobias is n slechte verliezer gebleken.
  Van mij mogen Grace en Salar naar de finale ronde

 2. Dutchie at 16:26

  Salar winnaar! Mooi mens met goede eigenschappen.! Als ik voor hem een pleidooi zou kunnen houden dan zou deze man met kop en schouders bovenaan staan!

  • Antje Takens Brongers at 10:22

   Salar gun ik de hoofdprijs en ik denk dat Tobias zijn biesen kan pakken( maar wel een schat van een jongen alleen kritiek dat de andere tactiek spelen maar dat hoort bij spel dan had je niet mee moeten) maar vind ze allemaal schatten

 3. Antje Takens Brongers at 23:24

  Echt spannend hoor ,Denk dat Tobias er uit gaat schat van een jongen hoor maar ook zo sterke spelers allenmoeilijk Kristof heeft geluk dat hij in de finale zit anders was hij er al lang uitgegooid. En dan weet ik niet meer wie er gaat winnen vind alle 3 toppers( kan niet kiezen wie van de 3 waarvan Kristof nog weggaat

 4. Ramona at 01:10

  Salar hoort ook niet in de finale. Hij speelt zijn spel dat hij veranderd is net als Tobias. Maar niets van waar. Daarom kan Salar echt niet de King zijn wat hij graag genoemd wil worden. De echte Salar kon je zien in het begin van BB.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *