Big Brother maakt bekend welke bewoners al in de finaleweek zitten

Big Brother maakt bekend welke bewoners al in de finaleweek zitten

Volgende week is de finale week van Big Brother. Kristof is sowieso finalist, Nouchine is ook zeker van de finaleweek en daar is nog een persoon bij gekomen. Op het tv scherm komen de foto’s te staan van de bewoners die zeker zijn van een plaats in de finaleweek. Dit zijn de hoofden van Kristof, Nouchine en Salar. Op de vierde plaats staat nog een vraagteken. Kristof en Nouchine hadden een geheime missie en Kristof legt het uit. Jullie wisten al dat er iets meer achter zat begint hij. Jullie wisten dat wij het niet mochten vertellen. Het was een verhaaltje om jullie vragen af te blokken. We hadden 24 uur de tijd om te beslissen wie in de finale week mocht komen. Jullie pleidooi was daar het finale punt van. We hebben toen ook gezegd dat jullie het super goed gedaan hebben en het alle drie verdienen om in de finale te staan. Ik heb met Tobias een goed gesprek gehad en Nouchine ook met Grace. Voor ons was het moeilijk om niet te vertellen. Het was moeilijk om jullie in die onzekerheid te zien. Jullie wisten niet hoe het verder zou gaan. Weet dat het voor ons niet makkelijk was en de keuze Salar is geworden. Ik wil jullie succes wensen en hoe jullie dat opnemen en hetzelfde blijven doen naar ons geeft ons kracht en plezier. Ik wens jullie veel succes voor zaterdag. Tobias en Grace nemen niemand iets kwalijk. De twee zijn realistisch en hadden dit al zien aankomen. Ze gunnen het elkaar maar gaan tegelijkertijd ook het liefste zelf door.

Je kunt nu stemmen welke bewoner jij in de finale week wil houden, dit doe je via deze links:

Nederlandse kijkers stemmen hier

Belgische kijkers stemmen hier

Beoordeel dit bericht:
[Total: 42 Average: 4.5]
Er zijn 35 reacties op dit artikel
 1. Wup at 16:12

  Bah… vies spelletje is dit geworden, eerst Nawel eruit en Kristof handig naar de finale gemanoeuvreerd…. En nu Tobias en Grace de kans ontnemen om samen naar de finale te gaan. Echt heel jammer dit…

   • Hans S at 10:28

    Kristof en Salar zijn gemeen ik hoop dat er geen van die 2 gaan winnen , wie ik het erg veel gun is Grace als je ziet hoe moeilijk ze het heeft met de ernstige ziekte van haar moeder ik heb het met haar te doen , en dan heeft ze veel aan de steun van Tobias en ene van die 2 is vanavond weg erg heftig dit.
    Je mag geen goed hart meer hebben.

 2. Jongen at 16:32

  Hoop dat het grace wordt , anders zitten de 3 die nawel eruit gegooid hebben er nog , grace was zo een spontane meid maar door tobias invloed echt gemanipuleerd

 3. Han at 17:18

  Ik gun het Salar maar deze procedure is zo niet eerlijk. Salar is een maat van Kristof en Salar heeft Kristof al een paar keer gered van nominaties. Dan is Salar dus zowieso al verzekerd van de stem van Kristof. Salar en Nouchine hebben ook al tijden iets speciaals. Ook van haar is een stem dus logisch. Nee, dit is absoluut niet eerlijk gegaan.

 4. Yvon at 00:45

  Ik vind dat Kristof en Salar beide de finale niet verdienen. Ik hoop dat Grace of Tobias winnen. Hoewel ik vermoed dat Tobias naar huis moet om 2 mannen en 2 vrouwen in de finale te hebben. En winnen 1 van die 2 niet, dan hoop ik dat Nouchine wint.

 5. Yelz at 06:34

  Brazilianen zijn opgeroepen om te stemmen voor Grace wat ze ook waarschijnlijk massaal zullen doen.
  Daar kan zelfs heel Nederland niet tegenop dus ik heb het vermoeden dat Grace gaat winnen.

  • Els at 13:22

   tel daar ook de aanhang van Tobias bij op en dan is t allemaal al duidelijk
   maar weet je, ik vind alles ok, als t maar niet die Kristof is bah bah

  • Chelly at 13:56

   Je kan niet vanuit het buitenland meedoen!En Grace verdient het zeker niet
   Ze mag haar handen vuil gaan maken
   Iedereen werkt keihard in dit land en ze is 35 en nog steeds werkzoekende?Ik gun Kristof de winst

 6. Regor at 07:08

  Christof en Salar moesten er allebei al uit zijn. Zeker geen een van de 2 winnen .En hopelijk dit jaar een Belg anders is het heel oneerlijk en krijgen die Nederlanders weer een dunk van hun eigen.

 7. Cisca at 12:03

  Tobias kan niet tegen zijn verlies.
  Nouchine de gillende keukenmeid.
  Grace met haar zielige verhaaltje.
  Dus van mij mag Salar winnen, in het begin vond ik hem zo raar met zijn maniertje en zijn ijdelheid. Maar ik vind hem nu echt de leukste.

  SALAR MAG WINNEN VAN MIJ ! ! !

 8. Desi at 13:58

  Dan zegt Kristof dat de keuze vreselijk moeilijk was……maar op het moment dat hij wist dat zij een finale plaats mochten bepalen wist hij direct dat het Salar zou worden, en, mocht Nouchine een ander in gedachte hebben, zoals Grace aan wie zij het zo gunt, dat zou Kristof hemel en aarde bewegen om haar over te halen om Salar te kiezen. En dat onder het mom “I have your back, want ik ben ijzersterk”.
  Al die poppenkast, om van over je nek te gaan. Maar no mather the weather, ik stem op Grace Rodriges, Die is altijd zichzelf gebleven, net als Nawel eerlijk in je gezicht en grote inzet naar de bewoners toe en in de spellen, niemand heeft haar genomineerd (tot voor kort omdat er geen andere optie was) en dat zegt ook wat. Ik las net hierboven dat mensen uit Brazilie gaan stemmen, ik hoop het zo voor je Grace, want mijn stem heb je. Je bent een prachtig mens.

 9. Leeke at 18:42

  Niet slim van Kristof en Nouchine om Salar mee naar de finale te nemen.
  Salar is populair.
  Hoop dat een vrouw wint.
  NAWEL is de winnaar van 2022..
  Daat staat.

 10. Hans S at 10:32

  Tobias heeft er vrede mee als Grace door gaat , ik heb daarom op Grace gestemd die heeft het ook zo moeilijk met haar moeder.
  Ik wens Garce veel sterkte en voor haar moeder snel veel beterschap zet hem op Grace.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *