De bewoners krijgen een pizza lunch van Big Brother

De bewoners krijgen een pizza lunch van Big Brother

Afgelopen avond is rustig verlopen nadat de bewoners te horen kregen dat Kristof, Nouchine en Salar de finaleweek behaald hebben. Er is wel enige tijd een streamlock geweest omdat Salar lichamelijke klachten had… Inmiddels is een nieuwe dag in Big Brother aangebroken en iedereen is aan het werk gezet. De bewoners moeten naar de woonkamer komen. Daar deelt hij mee dat de bewoners vandaag het huis moeten poetsen. Als dit goed gedaan word dan krijgen de bewoners een pizza lunch.De bewoners gaan hier buiten eerst nog over praten, hoe ze het beste aan de slag kunnen. Na enig aandringen van Big Brother zijn ze inmiddels begonnen. De bewoners hopen niet dat het diepvriespizza’s van de Albert Heijn zijn. De bewoners krijgen tijdelijk warm water die ze hiervoor mogen gebruiken. Iedereen gaat aan de slag met de grote schoonmaak van het huis.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 29 Average: 4.6]
Er zijn 8 reacties op dit artikel
  1. Helma at 11:44

    Kei leuk en eindelijk een goede pizza op te eten…..zelf denk ik is dit een afleidings moneivre dat ze lunch te kringen.is voor t poetsen ik denk dat ze visite gaan krijgen…hoop ik…b.v kitty dat zou heel erg leuk zijn

  2. Bianca at 12:04

    was wel weer tijd dat er gepoetst wordt, de laatste keer was volgens mij met julio en nawel. sorry er hoort toch elke dag wat gedaan te worden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *