Finale Big Brother 2022 is twee weken vervroegd

Finale Big Brother 2022 is twee weken vervroegd

Big Brother duurt normaal gezien 100 dagen, de finale van Big Brother 2022 zou oorspronkelijk plaatsvinden op 9 april. Echter lijkt dit niet zo te zijn, de finale is zelfs 2 weken vervroegd! De finale van Big Brother 2022 is al op 26 maart. Hierdoor duurt Big Brother dus nog maar 84 dagen… Op dit moment zijn er nog acht bewoners. Als er elke week een bewoner afvalt betekent dit dat de laatste week, de finale week, in wordt gegaan met vier bewoners. De vervroeging is terug te zien in het programmaschema van RTL Nederland (zie bijgevoegde afbeeldingen). Wat de rede is van deze vervroeging is onbekend. RTL zelf heeft hier nog niets bekend over gemaakt. Big Brother wordt in Nederland dagelijks gemiddeld bekeken door 250 a 350.000 kijkers. Wordt vast en zeker vervolgd..

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 36 Average: 3.4]
Er zijn 38 reacties op dit artikel
  • Han at 12:42

   Tegenvallende reclame inkomsten zal de reden zijn. Ze doen net alsof het dit jaar zoveel spannender is en dat de kijker invloed heeft maar intussen volgen ze hun eigen script, beslissen wij helemaal niks en is het net zo saai als vorig jaar.

  • a.p at 12:45

   Nawel heeft een achterban van tiktok van 100000 volgers…daarom kan dit spel niet eerlijk gespeeld worden..kunnen net zo goed nu stoppen

    • Keetje at 10:51

     Laat de bewoners dan tenminste met z’n zessen bij elkaar blijven tot de finale week…
     Als Kristof en Salar het veld moeten ruimen is al het leven uit het huis en zullen er nog minder kijken.
     Als wij als kijkers iets te vertellen hebben is dit het moment om dat dan ook te belonen..
     Ik kijk dagelijks de livestream en de uitzendingen op RTL 5, maar haak af als die 2 mannen afvallen
     En ik denk vele met mij

 1. Evo uit Venlo at 11:27

  Tja, tegenvallende kijkcijfers, voornamelijk omdat de producenten niet begrijpen wat de kijkers willen zien
  en de tv uitzendingen vullen met items waar de mensen niet echt geïnteresseerd in zijn. Het wordt meer en meer een jankshow over mensen die hun familie en vrienden missen en langdurige streams over zogenaamde liefdeskoppeltjes als Dimitri en Vera en Tobias en Grace. En kijken via de “livestream” heeft ook bijna geen zin want zodra er iets gebeurd is er weer een stream-lock.
  Deze versie van Big Brother wordt met de dag slechter, in plaats van het spel wordt er sentimentele zooi uitgezonden. Zonde van de kijktijd.

  • Han at 12:45

   Zelfs de live show is saai. Ze laten beelden zien die we allemaal al gezien hebben en kondigen dan aan wie eruit gaat. Daaarna is de live show weer afgelopen. Zoiets hoeft niet live want er zitten geen elementen in daarvoor.
   Laat de genomineerde bewoners live een spel spelen die bepaalt wie eruit gaat of zo. Zo kan met de uitslag ook niet gesjoemeld worden.

  • Paul at 14:15

   Ik snap hier niets van. Veel mensen kijken via de livestreams en Videoland heeft hier behoorlijk profijt van dus waarom leuren om de kijkcijfers van RTL?
   Dit zal ook een tegenvaller zijn voor de bewoners want die weten nog van niets.

 2. Els at 11:29

  tja….BB blijkt de belofte niet te kunnen waarmaken en steeds meer mensen haken af
  was te voorspellen dat dit zou gebeuren

  ik zag wel op de streams dat mijn tip om ze eens wat te laten doen voor n goed doel is overgenomen, alleen bedoelde ik dat ze écht iets moesten DOEN
  de kast open trekken en iets geven is te gemakkelijk

  gewoon iets met hun handen n paar dagen bezig zijn moet toch kunnen
  beelden van kristof en Grace rollebollend over de grond en Tobias verlekkerd staan toekijken
  is nou niet iets waar Nederland en Belgie op zitten te wachten denk ik

 3. Sjoerd at 12:00

  Heel vreemd dit en alweer het wijzigen van de spelregels terwijl het spel aan de gang is.
  Kennelijk is men ontevreden over de kijkcijfers en wordt het daarom vervroegd van het scherm gehaald.

 4. Bos at 12:38

  Het heeft ook te maken met de kijkers die vinden dat het niet eerlijk word gespeeld plus continu streamlock,s als er wat gebeurt ik kijk niet eens meer lees alleen nu nog maar wat een slechte 2 de bigbrother

 5. Peter at 14:41

  Ik ben normaliter een groot fan van deze vorm van entertainment maar BB 2022 heeft een veel te groot gehalte acteurs, het komt niet spontaan meer over, dit in tegenstelling tot de 2021 editie. Verder is het veel te veel geënt op de Australische versie, ik ben er zeker van dat, indien er een 2023 editie volgt, dat meer Hollands/Vlaams gericht BB spelprogramma hogere cijfers scoort.
  Een paar tips, als de producent dit forum tenminste leest:
  A: Maak en eigen site met daarop standaard 2 videostreams gratis, mensen kunnen er dan voor kiezen om meer streams bij te “huren” tot een maximum van bijvoorbeeld 24 camera’s, bij afname van het volledige pakket aan camera’s zou er dan, voor deze groep enthousiastelingen, ook geen block meer zijn op de streams.

  B: Maak meer gebruik van een doorsnede van de Vlaamse en Nederlandse bevolking, dus minder profileren op uiterlijk en extravert gedrag, 1 professionele acteur, om de boel op gang te houden mag, maar niet meer.

  Enkel met bovenstaande2 punten krijgt, volgens mij, het programmaspel de extra boost die het nodig heeft.

 6. Erick at 15:29

  Heeft gewoon met de kijkcijfers te maken, 250 tot 350 duizend kijkers is natuurlijk helemaal niets. Ik ben in ieder geval niet 1 van dat aantal want ik vind er geen bal aan, aan dat hele Big Brother niet haha.

 7. jur at 15:54

  ik begrijp wel dat de kijkcijfers tegenvallen. Al die pauzes doordat men niet wil dat we spellen zien geeft niet echt plezier om te blijven kijken naar de life stream. En in de avonden zijn de fragmenten ook zo summier dat ook dat tegenvalt.

 8. Floris at 16:11

  Eerlijk gezegd denk ik dat tegenvallende kijkcijfers, 250000 is te weinig voor een commerciële omroep, de oorzaak zijn van het vervroegen. Ditmaal valt BigBrother wel wat tegen ondanks het feit dat de kijker wat meer invloed heeft op wat er gaat gebeuren. Op een gegeven moment is iets ook geweest, historie en NIET voor herhaling vatbaar.

 9. Ramona at 20:20

  Het is duidelijk geworden dat de kijkers het niet leuk vinden dat baasje Kristof met zn maat Tobias, Grace de zgn vriendin van Nawel en Salar de onbetrouwbare bepalen wie ze eens gaan nomineren. Niet echt eerlijk tegenover Nawel. Ze durven gewoon niet naast haar te staan in de finale.

  • BrotherB at 20:01

   Jammer wel. Baal er stevig van dat Kristof maar niet naar huis gaat, en die stream locks en het feit dat we op 2 streams hetzelfde zien maakt wel dat ik minder kijk. En dat poeslieve politiek correcte geklets verveelt ook behoorlijk. Maar ja als ze dat niet doen, hebben ze geen leven als ze terug komen. De Social media maakt het dit programma eigenlijk onmogelijk, in principe is dat de boosdoener. Erg jammer.

 10. Regor at 10:31

  Ja voor mij mag het zo vlug mogelijk stoppen want het trekt op niets meer.Verleden jaar was veel beter dat zal zeker zijn omdat thomas dit jaar de spelletjes regelt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *