Oud bewoner Kitty komt het Big Brother huis in, ze blijft ook slapen

Oud bewoner Kitty komt het Big Brother huis in, ze blijft ook slapen

De bewoners verwachten een bijzonder feest. Opeens is er een geluid te horen, de bewoners vragen af wat dat betekent want dat hebben ze nog nooit gehoord. We zien de rode poort en oud bewoner Kitty met roze pak komt door de poort de tuin in gelopen. De bewoners weten niet wat ze zien, Kitty schreeuwen ze. Kitty krijgt knuffels en iedereen is erg enthousiast. Kitty heeft een karretje mee met broccoli, kip en rijst. Die zagen jullie niet aankomen he zegt Kitty lachend. Ik weet niks, alleen dat ik er ben. En ik ben zo blij dat ik er ben! Ze vertelt dat ze met de moeder van Salar en Nouchine gesproken heeft. Daarna vertelt ze dat ze inmiddels een prachtige kleindochter heeft. Op de vraag of ze blijft slapen laat Kitty weten van wel, jullie krijgen een slechte nachtrust. De bewoners denken dat er elke dag een oud bewoner komt. Kitty is zo blij om er weer te zijn, ze was echt ziek van haar vertrek. Daarna vertelt ze nog over haar youtube kanaal en dat ze daar echt verder mee gaat. De bewoners kletsen nog lang na met Kitty, ze snappen er echt niets van maar vinden het wel erg leuk. Zouden er nog meer oud bewoners komen? Ze hebben immers extra douche minuten en Kitty heeft 8 kipfilets mee…

Beoordeel dit bericht:
[Total: 58 Average: 4.1]
Er zijn 9 reacties op dit artikel
  1. lindz at 13:35

    Een lieve Kitty te zien , een echte moeder. heel leuk, jammer te vroeg weggestuurd, anders was er wel nog veel ambiance geweest.

    • Yvon at 22:16

      Hij doet nu alles om bij de kijkers in een goed daglicht te komen. Hij weet als hij zo leuk doet met oud bewoners de kijkers het ook zien en denken wat is hij sympathiek. (Mag ik een teiltje?)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *