Home » Oud bewoners laten via een videoboodschap weten wie zij graag als Big Brother 2022 winnaar zien

Oud bewoners laten via een videoboodschap weten wie zij graag als Big Brother 2022 winnaar zien

Door BigBrotherNederland

Er is een lange streamlock geweest. Uit de verhalen van de finalisten te horen hebben ze promotie filmpjes moeten maken voor de naderende Big Brother finale. Als Grace er nog iets over wil vertellen zegt Salar dat ze er niet te veel over mogen zeggen. Als het drietal geluncht heeft en ze in de zon liggen roept Big Brother kom naar de woonkamer! Zodra iedereen zit zegt Big Brother dat ze 13 bewoners naar huis hebben gespeeld. Goed gedaan! Maar wie van jullie wordt de winnaar? Ik heb de oud bewoners gevraagd wie van jullie ze winst gunnen. Kijk, en geniet!

Daarna krijgen de finalisten oud bewoners te zien, waaronder Dimitri. Hij laat weten enorm trots te zijn. Ik zie jullie enorm graag, het blijft een moeilijke keuze. Maar als ik dan moet kiezen dan gaat mijn stem uit naar Salar! Omdat hij vanaf het begin zijn spel heeft gespeeld, altijd zijn eigen ding heeft gedaan en zijn eigen weg heeft gevolgd. Ook al ging het wel eens moeilijk en stond hij er wel eens op maar hij is toch teruggekomen. Dat vind ik heel sterk. En ten tweede hoe Salar als persoon is gegroeid is fenomenaal. De eerste twee weken was hij zoekende maar hoe je er nu in staat is niet normaal. De stijgende lijn is bijna verticaal gegaan. Een ding mag je niet vergeten, je bent zooo nice! Veel succes en ik zie jullie daar.

Dan zien we oud bewoner Kitty, ook zij gunt het Salar. Je bent een geweldige gozer. Ik heb zo van je genoten en wat hebben we samen gelachen. En net als Nouchine ben jij in de korte tijd dat ik daar was mijn hart ingekropen en heb je een speciaal plekje voor me. Je bent een fantastisch persoon met het hart op de goede plek. Je hebt het goed gedaan en ben trots op je. Blijf wie je bent. Lieverd pak de finale en pak de winst! Daarna zien we oud bewoner Leroy. Hij geeft aan dat ze het allemaal goed doen in het huis. Diegene die ik het het meeste gun is Grace. Ze heeft het hart op de juiste plaats en in het huis kon ik daar het meeste mee overweg. Ik hoop dat jullie hele mooie dagen beleven de laatste dagen, ik zie jullie allemaal zaterdag!

Oud bewoner Nawel is ook voor team Grace. Zet hem op, je kan dit! Ik zie jullie heel snel terug, veel succes! Oud bewoner Peter komt dan in beeld, hij gaat ook voor Salar. Je hebt de meeste progressie gemaakt in het huis. Je bent naar mij toe altijd oprecht geweest. Daarom vind ik dat jij het verdient, dus Salar jij mag het winnen! Dan zien we oud bewoner Vera, ze richt zich op Salar. Je hebt me altijd zo laten lachen, daar ben ik echt zo dankbaar voor. Kristof, jij was er altijd voor mij. Je hebt mij leren dammen wat ik nog steeds doe dus ik ga je nog steeds een keer inmaken. We hebben ook zoveel lol gehad in de sauna, overal gelijk eigenlijk. Grace, lief vriendinnetje van mij in het huis. Ik kon altijd alles tegen jou zeggen. Ik wil dat jij het wint en tot snel!

Oud bewoner Julio zegt dag bewoners of beter gezegd finalisten. Wat hebben jullie het goed gedaan! Wat zijn jullie toppers want als je in de finale zit dan heb je goed gespeeld. En dan ben je sowieso een winnaar! Maar als ik mag kiezen wie uiteindelijk de winnaar gaat worden dan kies ik voor Grace. Grace, ik gun het je enorm. En ik wens je heel veel succes! Dan is Nouchine nog even in beeld, ik mis jullie allemaal. En jullie zijn voor mij allemaal enorme winnaars. Maar als ik iemand moet kiezen dan… Salar je weet dat je mijn beste maatje bent, ik wens u ook de winst. Maar Gracie jou gun ik het net iets meer, zeker om de persoon die je bent. De eeuwige vriendin die ik zou hebben, je sterke verhaal en dat je het financieel echt kunt gebruiken.

Sercan richt zich op Kristof, ik had met jou de beste band in het huis. Maar Grace sinds seconde één waren wij dit in het huis. Daarom stem ik voor Grace. Maar ik wens jullie super veel succes. Jullie verdienen het allemaal en ik wacht jullie op. Amy richt zich op King Salar, die mag volgens haar winnen. Je hebt het ziekelijk goed gespeeld. Jij hebt mij verweten dat ik het master brain was van Big Brother maar je was het gewoon de hele tijd zelf. Iedereen heeft mooi gespeeld en het was mooi om naar te kijken. Dus super veel succes en hopelijk win jij hem! Tobias gaat ook voor Grace. Maar dat mag natuurlijk duidelijk zijn. Het is iemand die zijn eigen koers gevaren heeft en bovenal is het gewoon een prachtig mens zowel binnen als buiten. Hanne zien we daarna. Ik ben super trots op jullie! Jullie hebben de finale bereikt, wauw! Wie er mag winnen is een hele lastige, Grace en ik komen sowieso goed overeen. Een prachtige vrouw van buiten en van binnen dus haar gun ik het sowieso. Maar Salar ik heb u al zoveel gezegd en ik ga het voor de laatste keer zeggen, ik ben zo trots en verbaasd wat voor groei je hebt gemaakt en ik ben niet de enigste die dat zegt. Dus ik gun het u ook. Een van jullie twee, go for it! Eveline wenst iedereen heel veel succes en feliciteert iedereen met het behalen van de finale. Mijn stem gaat ondanks dat we in het begin niet zo’n goede klik hadden uit naar Salar.

Kristof grapt dat hij beter zijn koffers al kan pakken… Het gaat sowieso tussen jullie twee zijn, dat wist ik wel voegt hij eraan toe. Dat weet je niet he Kristof reageert Grace. Daarna merkt ze op dat de oud bewoners er wel erg goed uitzien. Kristof vertelt daarna dat hij al in de dagboekkamer gezegd heeft dat hij de underdog is. De meeste bewoners stemmen sowieso meer op Grace en Salar en dat is nu bevestigd. Als ik win eet ik mijn schoen op. Salar kan de stem van Amy erg waarderen. Ze kijken erop uit om iedereen zaterdag weer te zien.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 86 Average: 3.6]

Ook interessant:

61 Reacties

Willeke139 24 maart 2022 - 13:12

Salaris is voor mij winnaar 2022
Gewoon een heerlijk eerlijk jong..
Mag een zoon van me worden hihi

Zo genieten van zn eigen doordat hij afgevallen is en dan mag je met trots naar je eigen kijken.
Dat herken ik zelf ook..

Blijf zoals je ben Salar..
Heb je eigen en iedereen die van je houd lief..

Beantwoord
Pedro .P 24 maart 2022 - 15:54

King Salar, een leuke kerel, leuke uitspraken en zelfs als hij dronken is is die leuk.
Eerlijk en oprecht.
De winnaar van Big Brother 2022

Beantwoord
luk 24 maart 2022 - 16:20

Grace verdiend het echt

Beantwoord
Catherine 24 maart 2022 - 23:33

Ik begrijp niet hoezo mensen helemaal hopie popie zijn van salar die vanaf week 2 of 3 aan het samenspannen was om nawal eruit te stemmen wat hem ook nog eens gelukt is na zoveel weken.
Kristof niet mijn voorkeur omdat hij ook niet altijd eerlijk is geweest punt.
Grace blijft over en mag dan winnen.

Beantwoord
Annemie 25 maart 2022 - 10:23

Voor mij is Grace de winnaar !!

Beantwoord
bonnie 25 maart 2022 - 12:08

eb je vandaag al live gekeken Kristof loopt in bloot boven lijf zo loop je yhuis nog niet als je de deur open doet of bezoek hebt . Daaraan zie je wat een boer het is .

Beantwoord
Anita 25 maart 2022 - 17:40

Echt he, hij is net zo oud als mijn zoon en ik vind het een heerlijk jong.
Salar voor de winst!

Beantwoord
Gezina 24 maart 2022 - 13:36

Ja Salar heeft het verdient . Succes allemaal.

Beantwoord
bonnie 24 maart 2022 - 13:41

Top

Beantwoord
Hanneke 24 maart 2022 - 13:52

Salar is voor de winnaar.

Beantwoord
Hanneke 24 maart 2022 - 13:54

Salar is voor mij de absolute winnaar!

Beantwoord
Jongen 24 maart 2022 - 14:23

Als ik amy was zou ik toch niet voor salar kiezen , hij heeft amy zwartgemaakt , gezegd dat ze niet te vertrouwen is , terwijl hij zelf oneerlijk is , hij heeft zo de hele gouden kamer tegen amy opgezet , amy heeft nooit een kans gekregen , , zeer jammer want zij is leuker dan vele anderen

Beantwoord
Alex 24 maart 2022 - 14:56

Niemand voor Kristof, dat zegt genoeg.

Beantwoord
Dufraing 24 maart 2022 - 15:07

Goed zo.Geen Kristof!!!!
Hopelijk gaat Grace het halen
Zij verdient het op alle vlakken.

Beantwoord
Lydia lepee 24 maart 2022 - 15:20

Big brother Nederland,
Slape de finalisten niet veel?
Jonge mensen moeten toch bezig zijn?

Beantwoord
mahin 24 maart 2022 - 15:41

Ik wil stemmen op salar

Beantwoord
G-J 25 maart 2022 - 00:35

Grace!!! Ik ben echt team Grace. zo’n echte, lieve, groothartge vrouw zie je niet vaak op tv. Het geld voor een huis voor haar vader en de
gezondheid van haar moeder. Salar wil het geld vooral voor zichzelf.

Beantwoord
Renata 24 maart 2022 - 16:10

Ja, ik hoop ook op Salar. Maar ik ben Kristof ook meer gaan waarderen. Sorry, maar aan Grace irriteer ik mij de hele tijd, die mag voor mij direkt eruit 🙂

Beantwoord
G-J 25 maart 2022 - 00:50

Was vanaf dag 1 dat 100% zeker weten in huis was, dit is een eng jongetje, 100 procent, zeker weten…ik hoop 100 procent dat hij weg is zeker weten. 100 procent. Zeker weten. 100 procent……………..zeker weten.

Beantwoord
G-J 25 maart 2022 - 00:55

Grace is juist degene die altijd zichzelf is gebleven. Salar niet.

Beantwoord
Ruud 24 maart 2022 - 16:37

Kristof is vals.
Salar heeft t goed gedaan.
Grace is super, toppie, je bent jezelf gebleven en verdient het gewoon te winnen.

Beantwoord
G-J 25 maart 2022 - 00:57

HELEMAAL mee eens

Beantwoord
bonnie 25 maart 2022 - 07:43

Helemaal mee eens .

Beantwoord
Els 24 maart 2022 - 17:03

Kristof is iig wakker geworden nu hij ziet dat niet 1 oud-bewoner hem n stem heeft gegeven hahaha

Beantwoord
G-J 25 maart 2022 - 00:58

Hahaha inderdaad

Beantwoord
Hermine 24 maart 2022 - 17:24

Het is net een klein kind ik gunhet grace

Beantwoord
Hans S 24 maart 2022 - 17:45

Kristof aat het niet winnen iedereen die ik hoor of op social media lees voorspellen allemaal Grace of Salar , de kijkers hebben ook gezien dat Kristof teveel afhankelijk is geweest van Salar om de finale te halen hij heeft zelf geen inbreng gehad , ja misschien dat stomme dansje dat die soms doet met Salar.

Beantwoord
Chelly 25 maart 2022 - 06:46

Sorry,je hebt zeker niet naar de streams gekeken
Kristof en Salar beslisten samen wie er op de bank kwam
Salar is/doet leuk maar Kristof is de winnaar
Nu de underdog op social media maar het gaat om de stemmen
En Vlaanderen gaan op Kristof

Beantwoord
Helma 24 maart 2022 - 18:17

Salar,

Wat ben jij een prachtige jongen, van binnen en van buiten.

Zeer open, oprecht, zorgzame jongen…..en een humor en gezichtsuitdrukking…

Werkelijk we kijken hier nog terug naar filmpjes van de live stream.

Tranen van het lachen…

Tranen van ontroering….

Blijf zoals jij bent, en blijf trots op jezelf…je lieve mooie mama….en houdt van de mensen die van jou houden…

Jij moet de winnaar ban big brother worden !!!!

Je eerlijkheid, je open spel, de lol, je gekke bekkie,s je zorgzaamheid….
Hoe je t huis rond denderde en met nouchine samen spelen…

Pff lieve kerel, je kent mij niet, en velen van.je fans niet…

Maar bedankt kerel voor alle vrolijlheid en gekheid enz enz die jij ons SALARIAANTJES gebracht hebt op de buis in ons eigen huis..
!!!

Liefs,…..

Ooo.p.s programma makers geef deze jongen ern dagelijkse show…we willen m niet kwijt.

!!!

Pfff teveel om.ol te noemen

Beantwoord
G-J 25 maart 2022 - 01:04

GRACE !!!

Beantwoord
Monique 25 maart 2022 - 17:19

Grace!!! Liefdevoll6vrolijke charmante lady@

Beantwoord
Marjo 24 maart 2022 - 18:37

Ik vind dat Big Brother dit niet netjes heeft gedaan. Hij had neutraal moeten blijven en door dit aan de bewoners te laten zien is hij niet meer neutraal . Kristof heeft geen een stem van de bewoners gehad en is zelfs niet genoemd door de meeste op Hanne na. Persoonlijk vind ik dat dan niemand een berichtje had moeten ontvangen.

Beantwoord
Big Sister 24 maart 2022 - 22:07

Hoezo had niemand dan een berichtje mogen ontvangen? Nu weet iedereen hoe de oud bewoners over de finalisten denken. En dat niemand op Kristof stemt, laat zien dat Kristof niet eerlijk is geweest met spellen en dus niet de finale heeft verdiend.

Beantwoord
Ellen 24 maart 2022 - 18:41

Ben ik helemaal mee eens Willeke139. Met zo’n zoon om je heen dat maakt iedere dag goed. Go For it Salar!!

Wel grappig om te zien dat geen enkele oud bewoner op Kristof stemt!

Beantwoord
leeke 24 maart 2022 - 18:59

Salar heeft heel goed naar BB 2021 gekeken…. naar Jill.

Hij speelt het spel sluw…

Daarom zit hij nu in de finale…

Beantwoord
Jongen 25 maart 2022 - 09:47

En weer draait hanne rond de pot zij kan weer niet kiezen tussen 2 namen , in het huis vond ik dat ook zo irritant : ik weet het niet , ik kan niet kiezen , ik vind iedereen leuk….., zeg gewoon 1 naam dat doen de anderen ook zelfs nouchine durft te zeggen dat ze het grace nog iets meer gunt dan salar , heel eerlijk van nouchine

Beantwoord
San 24 maart 2022 - 19:12

Grace is zo’n mooie pure vrouw. Altijd bij haar zelf gebleven. Dus ik hoop zo dat zij het wint!!!???
Om Salar kan ik wel lachen, maar wat een moeders kindje is hij. Het wordt tijd dat hij wat zelfstandiger wat wordt. Jammer dat hij niet de kans heeft genomen om te leren koken?
En Kristof ook geen moeite meegehad, maar misschien wanneer hij zich zelf terugziet dat hij zijn tic met de tong kan afleren?

Beantwoord
Rik 25 maart 2022 - 12:03

Het is toch geen kook wedstrijd.
Grace haalt steeds haar armoede erbij om te winnen, maar gelijk heeft ze kontant nieuwe dingen aan, bergen met dure kleding

Beantwoord
Anna Maria 24 maart 2022 - 19:26

Salar ga met de bb winst 2022 naar huis. Je bent de lolligste en de leukste in de bb huis.. je hebt het verdiend. Je maakt iedereen ah lachen de kykers special me. Je bent de sterkste speler.

Beantwoord
Arno 24 maart 2022 - 19:49

Salar of Kristof mag van mij winnen.
Wat hebben die twee een lach in het huis gebracht, heerlijk.
Grace vond ik sympathiek in het begin, maar daarna ging ze met Nawel om te veel en achter de rug veel praten over andere.
Tot in extreme toe en dat vind ik niet oprecht en eerlijk.
Nee die heeft het voor mij nu dat einde nadert wat afgedaan.
Tevens het steunen op die bijbel heeft ze te veel door gedaan , zo dat het niet meer geloofwaardig is.
Wel jammer zeg ik erbij.

Maar Salar of Kristof dat mogen van mij de winnaars zijn !

Beantwoord
Marjo 25 maart 2022 - 10:57

Je hebt 100% gelijk.

Beantwoord
Joke 24 maart 2022 - 20:28

Voor mij king SALAR de winaar

Beantwoord
Marc 24 maart 2022 - 21:57

Ik stem op Grace top gedaan

Beantwoord
Nathalie 24 maart 2022 - 22:39

Er is een ding eerlijk heeft gespeeld en dat is Grace, nooit laten beïnvloeden door andere. Sterke vrouw die die veel heeft toegevoegd in het huis, dus zij zou de terechte winnaars zijn!!!!!!

Mensen die haar irritant vinden kijk eens hoe vreselijk irritant die Salar is met al zijn gemaakte bewegingen en zich heel erg echt vinden, word eens een vent ipv een ijdeltuit. Wat heb je laten zien buiten de spellen om in het huis, weinig tot niks. En dan die streek om geld al uit de pot te halen, dan heb je geen recht om te winnen. En Kristof vanaf dag 1 al een eng mannetje gevonden en dat is nog erger geworden door die finale plek te “jatten” want op eigen kracht was je er niet gekomen.

Beantwoord
Monique 25 maart 2022 - 17:22

Nathalie you so right!

Beantwoord
Lydia lepee 25 maart 2022 - 06:46

Oh zeer oprechte reacties !

Beantwoord
Lydia lepee 25 maart 2022 - 07:44

Voor mij ook Salar,
Zo een mooie man!

Beantwoord
Sylvia 25 maart 2022 - 07:54

King Salar

Beantwoord
Leentje 25 maart 2022 - 07:55

Ha ha haaaa..
Iedereen is gewoon die hele Kristof al lang kotsbeu en zeker dat (kakelen/zingen) van hem Salar en BB hebben hem er zo lang ingehouden.. wat een ramp was voor vele vele kijkers..
GRACE je mag nu Nawel er niet meer inzat de finale winnen meidje.. ?

Beantwoord
Sylvia 25 maart 2022 - 07:56

Succes het was fantastisch ?

Beantwoord
Danny 25 maart 2022 - 09:28

Kristof is een goeie gast, Grace is irritant en oneerlijk en Salar is de Big Boss wat een lekker joch krijgt mijn stem

Beantwoord
Poppy en Rex 25 maart 2022 - 10:04

Grace heeft mijn stem gekregen ze is al die weken zichzelf gebeleven. Salar is mij te kinderlijk af als vent van 27 en Kristof ? Uhhhhhh NEE dus !

Beantwoord
Dutchie 26 maart 2022 - 13:10

Salar kinderlijk? Echt niet. Door hem kwam er gekkigheid en een hoop lol los. Hij kan ook heel goed luisteren! Misschien zijn er kijkers die de hele dag, avond, nacht naar saaie mensen willen kijken? Zonde! Salar heeft het goed ingeschat. Daarom Salar nummer 1.

Beantwoord
Elaine 25 maart 2022 - 10:23

Grace!!!!!!!!!!

Beantwoord
Dutchie 25 maart 2022 - 12:22

Salar, wat heb ik van je genoten en om je gelachen! Topper!! Salar nummer 1.
De grote winnaar! Niet Grace , die heeft nog wel wat uit te leggen.
Dus ga voor Salar. Goed karakter!

Beantwoord
Big Sister 25 maart 2022 - 23:46

@Dutchie. Wat heeft Grace dan uit te leggen?

Beantwoord
rash 26 maart 2022 - 09:23

salar the best , bb draait om jouw
jij gaat zwz winnen , kan niet anders
verschil is te groot is overduidelijk
maar bb moet er wat van proberen te maken , logische ook maar het verschil is te groot , dat weet bb zelf ook .
king salar the best !!!

Beantwoord
Monique 25 maart 2022 - 17:28

Kristof sowieso niet!! Die heeft het spel niet gespeeld maar in de schoot geworpen gekregen, tegen betere strijders Nawel bijvoorbeeld en nog meerdere. Dus Grace en Salar jullie verdienen het dubbel en zeker, moge de meeste stemmen winnen!!

Beantwoord
Chris 25 maart 2022 - 21:32

Heb gestemd dat Salar gaat winnen! Wat een leuke jongen is dat!

Beantwoord
Désirée 26 maart 2022 - 11:23

*** SALAR, alsjeblieft, laat SALAR winnen. Vote Salar.. *** . Grace heeft nl. naar mijn mening téveel over wat zij met het winbedrag zou doen gesproken – dat haar familie (en zijzelf) het heel goed kunnen gebruiken. Als men dáar naar kijkt, dan had ze niet eens aan Big Brother mee hoeven te doen (dan zou het winnen van Big Brother gewoon een sociále kwestie zijn..). Detail : ik erger me aan het Nederlands van Grace, maar oké, daar kan zij niets aan doen. Kristof is veel te nep en te dominant, te betweterig, iek iek iek. SALAR was het grappigst. Ik heb genoten van zijn ijdelheid, zijn gespeel met Nouchine, zijn springerigheid etc. Dat hij een zgn. moederskindje is : so what, dat is juist grappig..

Beantwoord
Ans 26 maart 2022 - 14:40

Salar absoluut de leukste.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page