Big Brother 2022 winnaar Salar over zijn avontuur

Big Brother 2022 winnaar Salar over zijn avontuur

Gisteren was de grote finale van Big Brother 2022, Salar is de winnaar van dit seizoen. Na de finale gaf hij nog een interview waarin hij vertelt hoe hij zich voelt en hoe hij terugkijkt op zijn avontuur.

Ik voel me abnormaal begint Salar, ik wil ontploffen, exploderen, ik wil alles kapot maken. Ik weet het niet, het is zo’n onwerkelijk gevoel en ik had het nooit verwacht! Dan zie je je naam staan en dan denk je wow! Ik denk dat ik gewoon altijd vrolijk ben geweest, altijd positief, veel challenges gewonnen heb. Veel keer super little baby bro geweest. Altijd lachen, altijd vrolijk. Ik denk dat die positieve vibe bij de kijkers zo is doorgekomen en daardoor zit ik nu hier. Af en toe is het wel heel heftig en de prikkels zijn 100 keer erger. Een kleine discussie is al heel heftig. Het lijkt makkelijk maar dat is het niet. De eerste weken waren gewoon de heftigste momenten. Ik zat niet goed in mijn vel, ik moest mijn plek nog in de groep vinden, geen haarlak… Naar mate de tijd werd ik steeds meer mijzelf, en hier zit ik dan. Dit is niet normaal, dit experiment is gewoon zo geslaagd voor mij! Een paar weken terug was deze al geslaagd en dat ik dit nu win is gewoon bizar. Zo mooi en zo geweldig. Het was gewoon echt een catastrofe voor mij, ik heb gewoon alles kapot gemaakt, zo voelt het voor mij. Ik heb gewoon alles gegeven wat ik kon. Kijkers, jullie zijn gewoon meer dan goud waard, ik hou van jullie. Ik heb voor jullie gestreden, ik heb dit allemaal voor jullie gedaan, jullie betalen mij terug en ik hou echt van jullie! Super little baby brother out!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 78 Average: 4.6]
Er zijn 38 reacties op dit artikel
 1. Marc at 10:01

  Dat is heel mooi voor salar maar voor een nieuwe big Brother zouw het mooi zijn dat het nu alleen gaat met Belgen want het is al den tweede keer een Nederlandse

  • Léon at 14:46

   SALAR ben een groot Fan van U, Harte Gefeliciteerd met dit grote SUCCES, ook de medebewoners zijn winnaars!!
   Nieuwe vrienden voor het leven erbij..
   Wat een geweldige moeder heb jij!!
   Geniet vooral wat er gaat gebeuren de komende tijd, alle bewoners mogen volgens mij nog een keer na het huis ivm persoonlijke spulletjes wat er is blijven liggen!
   Leuk om dan elkaar weer te zien!!

   B&B wanneer wordt het bekend gemaakt of er een nieuwe B&B komt ivm inschrijving?

 2. Lindz at 10:19

  Toch heel jammer voor Grace. Ze verdiende het meer dan Salar. Zou het geld goed benut hebben ze had het nodig. Salar z’n geld zal vlug weg zijn. Beter zou zijn in het vervolg dat de finalisten een geldpremie zouden krijgen. Zou eerlijker zijn. BB denk eraan.

  • Ilse at 12:39

   helemaal gelijk, ik snap ook niet dat Salar gewonnen heeft, maar goed het is nou eenmaal zo. Grace had het meer verdiend en er zeker veel meer zinnigs mee gedaan.

  • Keetje at 12:47

   Ze had het geld niet voor zichzelf nodig vermoed gezien alles wat Grace bij zich had…
   Ik heb zelden iemand gezien die zo’n joekel van n beauty case bij zich had met make up…Haar kleding zag er ook niet bepaald als n Zeemannetje uit…
   Iemand die het financieel slecht heeft gaat niet om de zoveel tijd naar de kapper, schoonheidsspecialist, stappen met vriendinnen etc.

   Grace is, voor zover wij dat kunnen weten, een mooi mens en ik
   had het haar ook best gegund..maar niet uit financieel oogpunt..

  • Anne at 14:09

   Wat een onzin. Salar is de winnaar. Denk dat het geld goed terecht komt want hij is een ondernemer en zal het waarschijnlijk voor zijn zaak gebruiken. Grace heeft nu bekendheid ze zou zomaar een baan aangeboden kunnen krijgen. Eind goed, al goed.

  • Han at 15:15

   Salar is de winnaar geworden en heeft zodoende nu al het geld uit de pot gekregen. Eigenlijk zou het toffer zijn als de hele prijs verdeeld werd onder de finalisten. Dus zodra BB de bewoners finalisten noemt zouden ze dan al zeker kunnen zijn dat ze niet met lege handen weg zouden gaan. 1e prijs het hoogste bedrag, 2e, 3e en 4e een percentage afhankelijk van de plek die behaald is

  • Bibi at 15:12

   Grace had het nodig. Ja voor een tweede huis en voor vakanties. Is dat nodig dan? Iedereen die zou winnen zou het verdiend hebben. Dat is het spel.
   Maar met het zielige gezeur van Grace was ik al snel klaar.

  • Jongen at 12:54

   Ik ben geen salar fan , oppervlakkig persoon , geen diepgaande gesprekken , op een paar leuke momenten na is er verder geen inhoud bij hem , speelt een rol komt nep over , kwam alleen voor het geld en dat mag , niet mijn type mens, hij lijkt geen emotie te hebben , vermijdt conflicten heeft bijna niks in het huis gedaan veel liegen ook , in de finale had ik julio en nawel willen zien met grace of peter , mensen met inhoud , met mooie gesprekken , en ook plezier , die zichzelf wel getoond hebben , spijtig deze finale ik heb dan ook niet gekeken , kon kristof niet meer horen en zien

 3. Keukenprinses Sylvia at 10:29

  Salar van Harte Gefeliciteerd.
  Blijf jezelf je echt progressie gemaakt. Hou dit vast.
  Veel succes voor de toekomst.

 4. Roose Dorine at 10:36

  Met Salar was het altijd lachen
  Met grace dedenwe tv uit als ze begon te zingen
  Dus SALAR je bent de enige echte winnaar ❤️❤️❤️

 5. Anita at 10:37

  Mijn idee is toch heus dat Salar er iets nuttigs mee doet, nadat hij met z’n vrienden op vakantie is geweest. Zijn plan is om te investeren in zijn werk!

  Bij Grace heb ik zo m’n twijfels,……

 6. Ellen at 11:14

  Gefeliciteerd Salar je hebt het dik verdiend! Alvast een fijne vakantie met je vrienden en succes met het investeren van je bedrijfje!!

 7. Ria at 11:26

  Salar echt een terechte winnaar , echt een mooi vrolijk mens.
  BB wij hebben echt genoten in die 12 weken niet 1 dag gemis

  Gr Ria

 8. Anneke at 12:03

  Ze kregen allemaal 100 euro per dag, dat ze in het huis zaten. als compensatie om hun huur etc te kunnen betalen.
  Dat is 3000 inde maand.
  Dus ze zijn prima gecompenseerd

 9. marina at 12:23

  hallo salar dikke proficiat hoor jij hebt het dik verdient
  ik hoop dat er nog een BB komt want ik ging er mee slapen en stond er mee op en deed sommige dingen mee met hun zoals koken en afwassen en poetsen ik zat presies mee in het huis nu moet ik iets anders zoeken voor te gaan slapen hahahaha BB kom aub terug he gr marina

 10. Margriet v/d Bunt-Zijl at 12:47

  Gefeliciteerd Salar, je bent een hartstikke leuke jongen, en je hebt het echt verdiend om winnaar te zijn. Het is al moeilijk als je later in het huis van big brother binnen stapt! Ik wou dat ik zo’n kleinzoon had ?. Je moeder mag terecht trots op je zijn. Maar jij ook op je mams, tenslotte heeft zij jou helemaal alleen opgevoed.

  • Margriet v/d Bunt-Zijl at 13:12

   Eigenlijk had Nouchine tweede moeten zijn met haar lieve, en vrolijke lach. Wat een schatje is zij ?

 11. Alex at 14:20

  Heel mooi dat Salar gewonnen heeft. Gefeliciteerd! De enige andere die het verdiende was Nouchine, en dan gaat het mij niet om hoe goed iemand het spel gespeeld heeft maar hoe iemand de sfeer bepaalde.

 12. Arno at 19:26

  Wat een leuke , vrolijke en vooral verdiende winnaar.
  Kristof kon ik ook om lachen, maar zeker ook Salar.
  Het ga je goed jong !

 13. Paoli at 09:11

  Heel Jammer want ik gun Grace winnares bij Big Brother 2022. Ik vond Salar echt rare man maar fijn voor hem. Pfffff…

 14. Thea at 14:11

  Gefeliciteerd Salar terecht gewonnen man.
  En zo leuk was jij met Nouch samen.
  Heb vaak in een deuk gelegen.
  Zo jammer dat ze voor de finale er uit moest.
  Was gewoon niet eerlijk.
  Maar jij bent de winnaar hoor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *