Home » Alice geloofd dat Tom favoriet gaat worden, ze ziet hem als winnaar van Big Brother

Alice geloofd dat Tom favoriet gaat worden, ze ziet hem als winnaar van Big Brother

Door BigBrotherNederland

Afgelopen avond was het een rustige avond in Big Brother. Er werd gesproken over de laatste week Big Brother die na de live show aanbreekt. Tom en Alice besluiten ook buiten een rondje te wandelen. Alice bespreekt met Tom de naderende nominatie.

Koffer inpakken na 12 weken zegt Alice. De kans is groot dat ik pffft antwoordt Tom. Nee dat wil ik niet zegt Alice. Als ik jou hier ook nog kwijt ben dan pfff. Je moet wel altijd realistisch blijven benadrukt Tom. Dat is ook zo zegt Alice en Tom zegt dat hij niet kwaad zou zijn. Alice merkt op dat als het wel zo is ze haar besties in twee weken kwijt is geraakt. Dan hebben wij u gelanceerd tot hier, dan moet je het zelf doen zegt Tom. Dan zit ik weer te janken merkt Alice op. Tom vertelt dan dat hij het nog een beetje gestuurd heeft het verhaal. Ze wilde alleen maar jou nomineren. En toen dacht ik nee. Goed dat je dat gedaan hebt antwoordt Alice. Ik denk dat je blijft en geloof niet dat je weggaat. Ik geloof dat jij favoriet gaat worden, naast je kan zitten en je een knuffel kan geven. En dan de laatste week… Maar ik weet het niet, ik heb niet het gevoel dat je weggaat. Glenn en Randy zijn natuurlijk ook populair. Het is altijd lastig maar ik denk dat jij Big Brother gaat winnen. Dan is het onrealistisch om te zeggen dat je gaat want dat geloof ik niet. Ik zie je als winnaar en dat meen ik oprecht. Dat is lief dat je dat zegt antwoordt Tom. Ik ben positief gebleven en rein geworden met mijzelf. Laat het op je af komen merkt Alice op en wat er ook uit gaat komen merk je vanzelf. En je staat er volwassen en goed in.

Mocht je nog niet gestemd hebben op genomineerden bewoners Tom, Randy of Glenn kan dat via onderstaande linkjes.Let er wel op dat je stemt op de bewoner je in het huis wilt houden.

Nederlandse kijkers stemmen hier

Belgische kijkers stemmen hier

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 12 Average: 4.3]

Ook interessant:

11 Reacties

Jose 6 april 2024 - 08:56

Iedereen mag van mij winnen!!!!!!!
Behalve de comedant-Generaal.
Haar naam spreek ik niet meer uit.

Beantwoord
Eduard 6 april 2024 - 08:57

Bij alles wat BB zei liet Alice altijd horen ‘dat dacht ik al’ deze meid heeft wel een vooruitziende blik! Nu denkt ze ook al dat Tom de winnaar word 🤣ik dacht het niet!

Beantwoord
Astrid 6 april 2024 - 09:03

Alice, je hebt het mis. Tom gaat vandaag naar huis. Wie big Brother gaat winnen is Ashley of Glenn.

Beantwoord
Elly 6 april 2024 - 09:23

Respectloos van Alice en Tom weer binnen te blijven bij t vliegtuigje van Andy en Tyron
Voor mij zijn die twee al 2 maanden niet meer finalewaardig
Beiden door de mand gevallen met hun acties en gedrag
Hoop dat er veel op Randy gaan stemmen zodat hij en Glen door zijn en Tom naar huis vanavond
Is Alice ook uitgekakt en wordt de sfeer n stuk leuker in t huis als die jankerd weg is

Beantwoord
Elly 6 april 2024 - 09:24

Andy is natuurlijk Randy

Beantwoord
bob 6 april 2024 - 09:57

alice in sprookjesland tom en jij gaan niet winnen misgunners zijn jullie

Beantwoord
Gerardus 6 april 2024 - 13:50

Zo jammer had liever Alice op de gehad

Beantwoord
Hendrik 6 april 2024 - 13:54

ALICE had op die bank moeten zitten vam a.s. zaterdag,,,zei is zo een huichelaar maar mensen zien dat niet

Beantwoord
JvL 6 april 2024 - 18:31

Goed en volwassen erin staan…?????
Dat is dus juist niet, hij kan totaal niet tegen z’n verlies, is niet te genieten als iets niet gaat zoals hij wil, en wordt snel kwaad/driftig….
Volwassen, hij moet juist nog heeeeel veel leren, dus voor mij zeker geen winnaar. !!

Beantwoord
Marc Croes 7 april 2024 - 22:22

10 u Ashley naar huis

Beantwoord
Marc Croes 8 april 2024 - 08:11

Randy is mijn favoriete

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page