Home » Naomi en Liese wisten al dat ze genomineerd waren, heeft Julie het aan hen verklapt?

Naomi en Liese wisten al dat ze genomineerd waren, heeft Julie het aan hen verklapt?

Door BigBrotherNederland

Een nieuwe dag in Big Brother is begonnen en er is weer het een en het ander gebeurd. Zo hebben Jowi en Daniëlle een bijzonder gesprek gehad tijdens het hardlopen.

Jowi zegt tegen Daniëlle dat Julie het al wist, doelend op de genomineerden Liese, René en Naomi. Ja antwoordt Daniëlle. Ze had het ook al verteld tegen Naomi en Liese dat zei Naomi. Zij kwam naar je toe, Naomi vraagt Jowi. Daniëlle vertelt dat ze het er gisteren nog met Naomi over gehad heeft en dat zij al dingen had gehoord. Dan zie je welke kant ze (Julie) al kiest merkt Jowi op. Ja meteen he reageert Daniëlle. Ik heb haar nog niet eens gesproken gaat Jowi verder. En Daniëlle vind dat maar gek. Op basis van wat je ziet op tv heb je toch al een mening voegt ze eraan toe. Zij denkt dat zijn de underdogs zegt Jowi. Zo van ik ga hun helpen. Heb je al met Michel gesproken vraagt Daniëlle dan. Nog niet, heel even maar volgens mij mag ik hem wel zegt Jowi. We gaan het zien. Hij had tegen Els gezegd dat Theo op haar gestemd had gaat Daniëlle verder. Maar dat wist Els toch al vraagt Jowi op zijn beurt. Ja antwoordt Daniëlle. Ze denken dat alle informatie nieuw is eindigt Jowi het gesprek.

Daarna zien we steeds meer bewoners wakker worden en zich klaar maken voor de dag. Daarna volgt er een ochtendgymnastiek sessie. Deze wordt onder leiding Naomi gedaan. Als die gezamenlijke ochtendsessie erop zit worden alle bewoners richting de gameroom geroepen. Op de huiskamer live streams is te zien dat tegelijkertijd in de tuin klusjesmannen wat aan het doen zijn, onder andere bij de sauna. Deze zou storing hebben en daarom wordt deze niet gebruikt. Uiteindelijk komen de bewoners terug en is het tijd voor een sportieve opdracht. Waar we zo een nieuw bericht over schrijven!

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 5 Average: 4.2]

Ook interessant:

3 Reacties

Hans 20 januari 2021 - 14:09

Ik zou Natalie en Zoey hebben genomineerd maar zeker geen Naomi en Liese 2 lieve dames.

Beantwoord
jowanneken 20 januari 2021 - 15:24

Ik Nathalie en Zowi 😉

Beantwoord
Hary 6 februari 2021 - 18:33

Ik he er nu een paar keer naar gekeken en ik vind het steeds eentoniger worden worden .
Het lijkt wel wel of men elkaar aardig moet vinden.
Ik zie ook helemaal geen stevig spelelement er in zitten.

Neen een voorbeeld aan de Duitse versie van Big Brother .
Spanning en sensatie in spellen tegen elkaar en als groep.
De deelnemers gaan er pas uit als het publiek ze weg stemt.
Ook was er nog een arm en rijk gedeelte met de gebruikelijke nadelen en voordelen.
Even een voorbeeld van hoe het aantrekkelijker gemaakt kan worden.
Zo trek je ook meer kijkers.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page