Home » Sabeau twijfelt of zij de aanstichter is van Ronahi haar valpartij

Sabeau twijfelt of zij de aanstichter is van Ronahi haar valpartij

Door BigBrotherNederland

Terwijl Sabeau, Dilano, Ronahi en Alice in het zonnetje zitten wordt er al snel over de valpartij van Ronahi gesproken. Ronahi verwonde zichzelf omdat ze tegen een kast aanbotste en op de grond viel terwijl ze met Sabeau naar de gameroom rende. Sabeau voelt zich niet goed over hetgeen wat er gebeurt is.

Ik snap wel dat je nu een soort  van strijd van mij wilt winnen merkt Sabeau op. Pak me alsjeblieft de volgende keer. Echt waar  gooi mij in die kast. Doe even normaal antwoordt Ronahi. Let it go zegt Dilano teriwjl hij de twee aanhoort. Ze is niet zwaargewond he, ze struikelde. Ze struikelde niet zegt Sabeau… Ik weet niet zegt Ronahi, ik wil echt de beelden zien hoor. Ik denk dat Big Brother zich kapot heeft gelachen. Nou nee zegt Sabeau, als je die wond ziet dan denk je van ja. Ik ga zo wel even op de db (dagboekkamer) drukken. Waarom vraagt Ronahi. Omdat ik het zeker moet weten hoe het is gegaan zegt Sabeau. Het is zo gegaan benadrukt Ronahi.

Alice die ook in het zonnetje ligt is er dan klaar mee. Stop met praten, ik wordt gek van jullie lacht ze. Jullie praten 10 minuten over hetzelfde, het is echt oke. Ik hoor alleen maar het is echt oke, nee dat is het niet. Als het anders is dan hoor je dat echt wel. Je hoeft echt niet de beelden te zien. Ze leeft nog, ze lacht nog en dat is het allerbelangrijkste. Sabeau gaat uiteindelijk ook nog met Randy de situatie erover aan. Ze kan het niet loslaten. Ik weet dat ik haar niet omver heb geduwd maar alsnog vind ik het lastig want ze heeft pijn. Ze heeft fysiek letsel. Het gaat goed met haar benadrukt Randy. Op die manier wil je gewoon niet winnen punt uit antwoordt Sabeau. Ik wachtte ook tot ze op was gestaan en waren ongeveer tegelijkertijd bij het slot. Dan is het goed zegt Randy, je hebt op haar gewacht. Ik heb niet het gevoel dat ik haar gedrukt heb zegt Sabeau, ik heb afgezwakt en toen was ik al verder. Ze was al meters verderop. Ik zou er niet teveel mee zitten merkt Randy op. Je hebt het goed gedaan.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 9 Average: 4.2]

Ook interessant:

7 Reacties

rudy 27 februari 2024 - 16:03

zou graag de herhaling zien. Denk dat er ellenboogwerk aan te pas kwam.

Beantwoord
Gezina 27 februari 2024 - 16:56

Wat een drama maakt Sabeau ervan. Er is toch niets gebeurd. Een klein schaafplekje. Kom op. En natuurlijk Sabeau moet ook weer mee doen met het spel. Aandachtstrekker dat kind. Eruit met haar.

Beantwoord
Alex 27 februari 2024 - 17:56

Heb er nog niets van gezien dus het moet wel op de tv komen.

Beantwoord
Hans S 27 februari 2024 - 19:42

Sabeau is weer lekker beter ze ziet Dilano niet meer staan wat sneu voor die jongen nu is ze de beste maatjes met Tom.

Beantwoord
Xxx 28 februari 2024 - 07:17

O mijn god 08,15 uur alarm voor karin en ashley de gemakkelijkste som die gegeven kan worden (eigenlijk niet eerlijk) maar nog weten ze t niet pffff

Geef roany en randy ook zon makkelijke som dan

Beantwoord
Alex 28 februari 2024 - 17:22

Het maakt niet uit. Hij is voor beiden makkelijk. Dan gaat het er om wie het hardste loopt.

Beantwoord
Gerard 28 februari 2024 - 08:35

De actrice Sabeau is weer aandacht aan het trekken…..hou eens de me op meisje. Ga aub naar je Oma en Opa.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page