Home » Big Brother liveshow: Rob verlaat vrijwillig het huis, Charlotte blijft genomineerd voor volgende week

Big Brother liveshow: Rob verlaat vrijwillig het huis, Charlotte blijft genomineerd voor volgende week

Door BigBrotherNederland

Tijd voor de liveshow! Welke genomineerde bewoner moet vanavond Big Brother verlaten? Wordt het Lindsey, Charlotte of Ali? In dit bericht lees je terug hoe de liveshow verlopen is en welke bewoner uiteindelijk moet vertrekken.

Geraldine en Tatyana openen de liveshow. Rob hoopte genomineerd te worden maar dat gebeurde niet. Michelangelo nomineerde Charlotte, Lindsey en Ali. Geraldine vertelt dat Rob volgens de reglementen bedenktijd krijgt. In de dagboekkamer waar we over schreven heeft hij dit blijkbaar aangevraagd. Die bedenktijd is na vanavond voorbij, mocht hij het huis vrijwillig verlaten dan zijn de kaarten compleet anders geschud. De bewoners weten van niks, zij verwachten nog steeds dat een van hun naar huis moet. Mocht Rob beslissen te vertrekken hoeft niemand het huis te verlaten. Maar de persoon die de minste stemmen kreeg is automatisch genomineerd. Tatyana vertelt wat er momenteel in de prijzenpot zit, dat is 66.518 euro. Ook daar kan verandering in komen. Jolien, Michelangelo en Lindsey kregen een geheime opdracht. Zij moesten in de fan room een keuze maken wie zij denken die er naar huis moet. Als die opdracht slaagt winnen ze 1000 euro. Daarna zien we de hoogtepunten van afgelopen week zoals de start van you’ve got fans week, Lindsey, Michelangelo, Jolien die naar de fan room mochten, Wolter Kroes die in het huis een optreden gaf, de oma van Michelangelo die langs kwam in het huis, de meubels die vervangen werden door kartonnen meubels, de power of nomination challenge die Michelangelo won, en uiteindelijk de nominatie uitslag van deze week.

Geraldine legt daarna contact met het huis. Tatyana gaat naar Chiara, de oma van Michelangelo ging door het huis. Wat gebeurde daar? Ik weet het niet antwoordt Chiara, het raakte mij heel erg. Ik had ook zo’n band met mijn oma. Dat ze elkaar niet konden knuffelen vond ik heel erg. Michelangelo zegt dat ze haar graag wilde knuffelen. Ik probeerde me sterk te houden, het maakte me gelukkig zo te zien. Ik wilde haar knuffelen maar als ik eruit ben ga ik haar heel veel knuffelen. Geraldine gaat naar Bart, ze vraagt hoe het komt dat hij zijn vaderrol op zich neemt in het huis. Bart antwoordt dat hij graag helpt, het ligt een beetje in mijn aard denk ik. Tatyana merkt op dat Lindsey voor de tweede keer genomineerd is, wat gaat er door je heen? Een beetje jammer lacht Lindsey, ik was ervan geschrokken. Het is en blijft een spel, we gaan het zien. Tatyana begint daarna over de slaapkamer indeling, die is bij deze opgeheven. Vanavond mogen jullie zelf weer kiezen wie waar slaapt. Geraldine gaat dan naar Ali, ook genomineerd, hoe zit je op de bank? Ali antwoordt dat het niet fijn is voor de tweede keer. Het is een tactische zet van hem, ik was aangeslagen. Alles kan, het lot ligt niet in mijn eigen handen. Het is afwachten. Charlotte jij kreeg er goed van langs van Michelangelo na de nominatie uitslag. Ik deel mijn gevoelens altijd zegt Charlotte, dat hebben we uitgepraat. Het is een spel. Geraldine vraagt hoe het was voor Jason om zijn vriend te zien. Jason antwoordt dat ze weinig gesproken hebben maar het deed me wel wat dat ik hem kon zien. Jolien vertelt dat het geweldig was toen Wolter Kroes kwam. Geraldine vraagt aan Rob hoe hij zich voelt. Niet goed antwoordt Rob, ik heb veel lichamelijke ongemakken. Dat baart mij veel zorgen.

Lindsey is veilig en mag blijven

Geraldine vertelt daarna dat Rob straks live zijn beslissing moet maken maar de rest dat nog niet weet. Vervolgens zien we Rob in de dagboekkamer vertellen dat hij eruit wil stappen. En zijn besluit vast staat. Tatyana benadrukt dat de genomineerde met de minste stemmen genomineerd blijft, als hij besluit te vertrekken. Daarna begint Geraldine over een secret mission van Jolien, Michelangelo en Lindsey. Ze moeten met zijn drieën een opdracht doen in de fan room. Ze moeten inschatten welke bewoners het huis verlaten. Hebben jullie het juist dan verdienen jullie 1000 euro voor de prijzenpot. Ze denken dat het Ali wordt. Geraldine gaat daarna weer naar het huis, ze deelt het coins overzicht, Michelangelo heeft 31 coins. Ias en Ali hebben 0 coins. Tatyana vertelt daarna dat de lijnen op freeze worden gezet. Ali, Charlotte of Lindsey, jullie krijgen nu te horen wie de favoriet is. Hij of zij hoeft niet naar huis vanavond. De naam van Lindsey komt op het scherm, zij is veilig en mag blijven. Lindsey vindt het bizar, ik heb geen woorden. Heel dankbaar, dank je wel iedereen. Ali en Charlotte een van jullie hoort straks wie het minst favoriet is zegt Tatyana. Ali heeft veel spanning het is over en uit misschien. Charlotte vindt het jammer dat ze naast 2 goede vrienden moet zitten maar als ik naar huis moet is dat ook prima. Geraldine zegt dat ze daarna nog een belangrijke mededeling heeft. Rob heeft bij Big Brother aangegeven het huis te willen verlaten. Geraldine vertelt dat Rob straks de definitieve beslissing moet nemen.

Rob vertrekt vrijwillig, Charlotte blijft genomineerd

Daarna laat Geraldine weten dat de lijnen dicht zijn en Rob zijn bedenktijd er ook op zit. Tatyana gaat naar de familie van Rob. De dochter van Rob denkt wel dat hij gaat vertrekken, ze wordt emotioneel. Hij heeft echt pijn, ik ken mijn vader zo niet. De broer van Lindsey is blij dat ze safe is. Geraldine staat bij de familie van Ali. De zus van Ali vindt het spannend. Ze is zenuwachtig. Ik denk dat hij niet gaat winnen. De moeder van Charlotte vindt het moeilijk om Charlotte met verdriet te zien. Maar ze is 100 procent zoals ze in de buitenwereld ook is. We blijven haar steunen. Tatyana legt dan contact met het huis. Ik heb hier een envelop, Jolien, Lindsey en Michelangelo moesten opschrijven wie zij denken dat wie het huis moeten verlaten. Op de brief staat de naam van Ali. Mocht dat zo zijn dan is er 1000 euro voor de jackpot verdiend. Geraldine zegt dan dat het tijd is voor de uitslag. Op het scherm komt de naam van Ali te staan. Dat betekent dat Charlotte het huis moet verlaten. Het is niet erg zegt Charlotte, niet mee in zitten. Charlotte knuffelt haar medebewoners en Geraldine zegt dan dat Rob zijn bedenktijd erop zit. Er zit een bedenktijd aan vast, wat is jou beslissing? Rob antwoordt dat hij naar huis wil. Rob dan mag jij zo afscheid nemen. De spullen komen nog terug, die hoef je niet te pakken. Geraldine vertelt dat Charlotte eigenlijk naar huis had gemoeten maar je mag blijven. Je bent wel automatisch genomineerd voor volgende week. Charlotte voelt zich dubbel, ze was ook wel blij om naar huis te gaan. Maar het is goed, nog een weekje. Rob neemt vervolgens afscheid van alle bewoners en daarna zien we de hoogtepunten van Rob zijn verblijf in Big Brother.

Daarna zien we Rob in de studio. Rob vindt het jammer en spijtig. Het is heel vervelend. Tatyana zegt dat hij naar zijn familie mag. Zijn dochter breekt in tranen uit. Daarna gaat hij weer terug naar Geraldine en Tatyana. Rob zegt dat het intens was maar ik had nooit verwacht met zoveel pijn te zitten. Je wordt slap en moe. Ik had van te voren nergens last van, het is nu gewoon over. Ik had 48 uur om te bedenken. Het was erg mooi dat Wolter Kroes binnen kwam. Maar alles bij elkaar, ik heb 16 nieuwe vrienden gemaakt. Het was een ongelooflijk avontuur, ik had het niet willen missen. Ik had het alleen anders willen doen. Tatyana begint over een nieuw thema, talent week. Een week waar de bewoners zich moeten inspannen om zich van de beste kant te laten zien door hun talenten te gebruiken. Daarna komt oud bewoner Chelsea de studio in. Ze gaat straks zingen voor de bewoners, raden zij dat het Chelsea is dan verdienen ze flink wat coins. Geraldine benadrukt dat er nog meer verrassingen komen… En daarmee zit de liveshow erop!

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 19 Average: 4.5]

Ook interessant:

10 Reacties

mim 25 februari 2023 - 20:26

wat is er gebeurt met charlotte

Beantwoord
Sylvia van der Meis-Strauss 25 februari 2023 - 20:28

Wens Rob Beterschap.
Maar a s. Zaterdag zien we wel weer.

Beantwoord
Hans S 25 februari 2023 - 21:11

Wel goed dat Rob weg is hij deed al niet veel en kon door die nek en knie ook niks doen , 1 advies aan Rob ga eens wat aan je loophouding doen dus lopen met een gestrekte nek nu loop je teveel voorover en ook als je iets pak door je knieen heen en niet met gestrekte knie bukken , ik weet zeker dat het al veel beter gaat.

Beantwoord
Diana 25 februari 2023 - 21:26

Het zou mooi zijn als we Rob een kaartje konden sturen om hem beterschap te wensen.

Beantwoord
yvonne kerssens 25 februari 2023 - 21:26

rob is er toch zelf uit gegaan ! ! !

Beantwoord
Chelly 25 februari 2023 - 21:33

De juiste persoon is eruit.Moest al lang gebeuren.Volgende week Ali de power of nomination,dan Bart,Michel Angelo enChatlotte op de bank!Bart of Michel Angelo naar huis

Beantwoord
Bianca Riddering 25 februari 2023 - 22:58

Wat heeft die Charlotte een geluk….
Had zo gehoopt dat ze naar huis zou gaan! Pffff helemaal klaar mee met dat overdreven gedoe van haar, zij is zo gemaakt.

Beantwoord
lydia 26 februari 2023 - 05:57

Charlotte had naar huis gemoeten!
Weg ermee !De kijker had al besloten…

Beantwoord
Hella Kiesbrink 26 februari 2023 - 09:54

Het wordt ook tijd dat hij eindelijk opstapt dat had hij al veel eerder moeten doen. Allen jammer dat de nomininaties niet op 0 gezet worden zijn. Nu afwachten wie het volgende spel wint en wie er dan nog bij Charlotte erbij komt.

Beantwoord
Lili 26 februari 2023 - 19:18

YESSSSSSSSSSSSSSSS.CHARLOTTE,ALI EN LINSEY DE FINALE……

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page